Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benide eklermisinn bu yıl gebelik planlıyorum 24 yaşımdayım 3 yıllık evliyim 1 aydır deniyoruz ama pko hastasıyım bu yüzden adet döngüm çok düzensiz bat imi bilmiyorum bu hafta sonu doktora gidip almam gereken takviyeleri alacağım lütfen dualarınızı eksik etmeyin hepimiz bu yıl tatliş anneler olalım inşallah

Hayırlısı ne güzel pozitif enerji yaydınız benimde bat 15 haziran ama bu ayda olmadı hissindeyim bakalım sizin gibi pozitif enerjiyle yola devam ederim inşallah
Canim benim 39.5 yas 0,59 amh ile umidimi kesmiyorum Rabbim ol derse ne imkansiz ki enerjimizi dusurmek yok bebeklerimiz dogru zamani bekliyor insallah evde ciceklerimle konusunca aciyorlar bana yavru veriyorlar pozitif enerji herseyi canlandiriyor hepimizin ruhu pozitif enerji ile dolsun yavrularimiz bizi secsin insallah

Adetime 10 gün kala ôgrendim doyenler olmustu cevremde bende negatif gorunce bu ayda olmadı hissindeyim hayırlısı bakalım bat 15 haziran bekleyisdeyim
Bu arada ben ilk gebeligimde (dis gebelikti) 5 gun kala erken gebelik testinde negatif gordum 3 gun kala kaset testte negatif gordum reglim 1 gun gecince idrar testinde silik gordum ve o gun kan verdim beta 91 idi. Son dakikaya kdr kirmizilari gorene kadar umidini kesme kuzum agir kaldirma agir is yapma ilac icme

merhabalar yaş 30 2. ay denemede bat 1 temmuz ama değişebilir diye düşünüyorum diafol adlı folikasit kullanıyorumm ekler misinizz listeye <3 hangi grup varsa kayıt olalım @miniminikbirkus

Cok teşekkür ederim destekleriniz için

annelik duygusu işte. ben de 2. düne kadar istemezken kilo derdi yaparken şimdi herşeye razıyım :)

Stres yapmamak ve akışına bırakmak gerek sanırım . Ama bunu ben yapamam 8 aylık doğmuşum zaten yapıma ters. İlk denememiz zaten ama şimdide acaba bi sorun varsa ya olmazsa diye başladım ben

Stres yapmamak ve akışına bırakmak gerek sanırım . Ama bunu ben yapamam 8 aylık doğmuşum zaten yapıma ters. İlk denememiz zaten ama şimdide acaba bi sorun varsa ya olmazsa diye başladım ben
Onu 6. Aydan sonra yapar strese gireriz şimdi keyfine heyecanına odaklan ovulasyon testindeki çift çizgiler zaten oyalıyor baya

Onu 6. Aydan sonra yapar strese gireriz şimdi keyfine heyecanına odaklan ovulasyon testindeki çift çizgiler zaten oyalıyor baya
Dün bata 3 gün var diye kendimi oyalamak için ovulasyon testide yaptım oda tek çizgi o bile ümitlenmemi istemiyo bnde eşime kızıyorum sen heyecanına varmak için çocuk hemen olsun istemiyorsun dedim oda hayda yine ben suçlu oldum diyo

Birde benim olmaz olsun bir kaynanam var 8 aylık evliyiz 7 aydık küs bana oda bir Ümit bunlar ayrılır diye beklemede.zaten kadın en başından beri sizin hemen olmasın 2-3 sene bekleyin diyodu. Evlendik ben çocuk istemem sakın olursada benim evine getirmeyin sesi kafam götürmez başım ağrır benim demeye başlamıştı. Meğer kadın beni istemiyormuş

ayy tövbeler olsunn inş bebik olur da gözüne gözüne sokarsın

ayy tövbeler olsunn inş bebik olur da gözüne gözüne sokarsın
Ayyy inş .doğana kadar haber yok ona . Tabi kocam tek evladı durmaz söyler anneciğine bana küstüğü gibi kendi evladına 6 ay küsmüş bir anne o hayret edilecek kadın . Şimdi bazen kızıyorum kendime haketmeyeb insana nasıl anne dedim ben diye kendi annemde onun tam tersi kötü düşünme o senin büyüğün anne de diyeceksin alttanda alacaksın tek çocuk eşin biliyodun zorlukları derdi şimdi o bile istan etti olanlar karşısındasen haklıymışın biz senin arkandayız diyo.

Bence her yeni deneyenin böyle bir tedirginliği var. Bende aynı konudan muzdaribim ama inşallah hepimiz çocuk sahibi olacağız en lısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…