Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba cnm benide ekler misin benim hamile olma ihtimalim var cnm 6 haziranda olmam gerekiyordu olmadım haftaya kan vericem insAllah
Arkadaşlar yeni güncellemeleri yaptım, inşallah Temmuz hepimize uğurlu gelir. Takvimde Mayıs kalan arkadaşlardan bilgi gelmezse onları çıkaracağım haberiniz olsun

Kızlar merhaba nereye yazacağımı bilemediğim için buraya yazdım kusura bakmayın ben 25 mayısta adet oldum kontrole gittim hormon testi falan yapıldı hiçbir sorun çıkmadı bebek istiyorum onun için gitmiştim açıkçası esim yanımda degil ona göre adetinin üçüncü günü gel ilac vercem dedi. Suan 32-34 gün arası adet oluyordum yani 26 haziranda ader olup 28inde gidecektim temmuz başı esim gelecekti yanıma
Dun adet oldum ama akıntı gibi adet gibi değil ve hiçbir anlam veremedim başına gelen var mı? Yani düzenim değişti mi ne yapmam gerk

Canım benim yani bat 4 temmuz ekler misin
kese bnm bildiğim normal ultrason ile 6 haftalık falan net gözüküyor. alttan her seferinde baktırmamanı tavsiye ederim. düşük riskin varsa ilişki kesinlikle 9 ay yasak. bende düşük riski vardı 9 ay doktor yasaklamıştı. her gittiğimde ilişki yok dimi diye soruyordu. istersen bir sonra ki muayeneye kadar ilişkiye girmeyin doktora sorun.
bir de yasak olmasaydı bile eşim bebeğe saygısızlık olmasın diye istemezdi kendisi de diyordu zaten ben istemem diye :)

hahaha bebeğe saygısızlık mıı risk olmadığı sürece doktorlar doğum kolaylığı için ilişkii öneriyorlar niye saygısızlık olsun nasıl oldu çocukk :d ama genel olarak kese görünene kadar önerilmiyor tabiki normal hamilelik koşullarındaa riskli için demiyorum da

düzenin değişmiş olabilir cnm korkacak bişey olduğunu sanmıyorum. bugün de sürüyor mu kanama. sürüyorsa adet olmuşsundur

düzenin değişmiş olabilir cnm korkacak bişey olduğunu sanmıyorum. bugün de sürüyor mu kanama. sürüyorsa adet olmuşsundur
Evet canm sürüyor maalesef oyle oldu. Bu kadar bebek isterken izni falan ona göre ayarladık yaptık derken erken hastalanmam falan cok canımı sıktı inan

Beni de ekler misin 27 Haziran bat

Yaş 27, 6 aydır istiyoruz

Canım verdiğin bilgiler için teşekkürler ama hamile olan ben değilim. Ama inşallah kalırım bu ay

doğum kolaylığı mı çok enteresan.
eşime saygısızlık olarak geliyordu. İkincisi de nasip olursa aynı şekilde davrancağını söyledi. çocuk nasıl oldu olayı ile bunu bağdaştırmak çok farklı ki canım bu tercih meselesi. orada bir varlığın olduğunu bilerek yapmak istemedi, ki istese bile düşük riski yaşadığım için kesinlikle yasaktı bizim için. ilişki esnasında bebek bilindiği üzere orada ileri geri dürtülüyor hani yapılan hareketler neticesinde.

Kızlar ii geceler hepinize. Eşime covid aşısı çıktı .ama aşı olduktan sonra korunmalımıyız bilmiyorum hiç ben aşı olduktan sonra 2 ay korunduk ama erkekler için ne olucak bilmiyorum . Biliyomusunuz siz acaba ?

Evet benim eşim 4 ay önce oldu doktor 2. dozdan sonra 1 ay daha korunun demişti ben olmuyorum şimdi o aşılı da allaha emanet artık bebek yapcaz diye covid olmayız inş

Evet benim eşim 4 ay önce oldu doktor 2. dozdan sonra 1 ay daha korunun demişti ben olmuyorum şimdi o aşılı da allaha emanet artık bebek yapcaz diye covid olmayız inş
amann yine gözüktümü yine bana bekleme yolları offf offf . Tamda reglim çarşamba bitiyo randevuyu Cuma’ya aldık ertelesekmi ozaman

amann yine gözüktümü yine bana bekleme yolları offf offf . Tamda reglim çarşamba bitiyo randevuyu Cuma’ya aldık ertelesekmi ozaman
Ben 3 4 ay deneyip olmamasına razıyım ama boş boş beklemeye razı değilim olmuyorum ondan oldu mu bebek olmdı mı heyecanı daha güzel

Ben 3 4 ay deneyip olmamasına razıyım ama boş boş beklemeye razı değilim olmuyorum ondan oldu mu bebek olmdı mı heyecanı daha güzel
Eşim ben kronik hasta oldum için aşıyı 4 gözle bekliyordu kendisi mali müşabir şimdi olma diyorum çocuk beklesin sen daha önemlisin benim için diyo bende ozaman aşıyı 1 hafta erteleyelim belki yumurtlama olur şansımızı deneriz şeninde benimde gönlüm olsun diyorum .bu seferde ya aşı biterse yerli aşıya kalırsam demeye başladı aşıdan vazgeçmiyor olacak en erken zamanda hey allamm

ben bugün aile hekimim ile görüştüm. gebelik planınız var ise aşıyı eşime de bana da önermedi. sağlıksız sperm üretiyormuş erkek. kadında da düşüğe sebep olabiliyormuş.
gebe kaldıktan 3 ay sonra anne aşılanabilir, baba da anne gebe kalır kalmaz gidip olabilir dedi.

ben de şunu sordum. atıyorum bu ay olmadı gebelik sonra ki aya kadı işimiz yine bekleyecek miyiz dedim evet dedi
siz de bir sorun isterseniz bir doktora. öbür ay da olmadı hala gebelik planınız varsa yine olmayın aşı dedi. taa ki gebelik gerçekleşene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…