Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Birde üstüne bize gelen dolapçının eşi de 2. Ye hamileymiş😌önceden olsa ohh ii olmuş sağlıcakla kavuşsun yavrusuna derdim .şimdi bu cümlemin yanına o 2.ye geçmiş biz daha ilkini beceremedik diyorum😂 üstüne gitmek istediğim doktora gidiyorlarmış adamında randevusu dolmuş. Her yandan bir bahtsızlık sanki benimkisi😑

İyi akşamlar kızlar Rabbim nasip ederse 2022 şubat annesi olacağım. Bat günüm bugunde değerim dün 108 cikti. Carsamba gunu tekrardan kan vereceğim. Doktora ilkkez 19 haziranda gitmeyi düşünüyorum sizce normal bir zaman mi?

Kizlar selam. Hamileligim cok yeni henuz 3 haftalik ama idrar kesem cok sıkışıyor normalmi henuz kese olusmadan bu.
Gözünaydın 💜 evet bazen sıkışık hissi olabiliyor... Peki gebelik için özel birşey yaptınız mı?

Bu nokta ümitlendirmeli mi yoksa testlerde boyle oluyormu bata 6 gün var hic böyle nokta olusmazdı icini acıp baktım kırmızı bir nokta
IMG_20210610_165908.jpg

Bu nokta ümitlendirmeli mi yoksa testlerde boyle oluyormu bata 6 gün var hic böyle nokta olusmazdı icini acıp baktım kırmızı bir nokta
Eki Görüntüle 2867906
Testi tekrarlasana canım 😌senin içinde rahat eder hem . Bata 6 gün varmış biraz bekle istersen . Sana diyorum ama benimde bat 6 gün kala Yapmışlığım var sonuç tabiki negatifti benim .

Merhaba arkadaşlar yeni bat 4 temmuz 😊😊 gebelik için bu ay yaptıklarım
1. Prowomen kullanıyorum
2. Hergun d vitamini kullanıyorum
3.zeytinyaginda beklemiş incir yiyorum
4. Yarın soğan kürüne başlayacağım
Hadi bakalım bu ay da dolu dolu geçsin 🤩🤩🤩

Ayyy inş .🙏🏻🙏🏻🙏🏻doğana kadar haber yok ona . Tabi kocam tek evladı durmaz söyler anneciğine 😄bana küstüğü gibi kendi evladına 6 ay küsmüş bir anne o hayret edilecek kadın . Şimdi bazen kızıyorum kendime haketmeyeb insana nasıl anne dedim ben diye 😡 kendi annemde onun tam tersi kötü düşünme o senin büyüğün anne de diyeceksin alttanda alacaksın tek çocuk eşin biliyodun zorlukları derdi şimdi o bile istan etti olanlar karşısında😂sen haklıymışın biz senin arkandayız diyo.
insan çocuğuna küser ama bir iki saat sürmeli ya. allah korusun böyle büyük küslük ne yaşamak isterim ne evladıma yaşatmak isterim. Ben oğlumla kavga edince (5 yaşında erken yatma kavgası, pazarlık vs yani), bir sonra ki gün baş ağrısından ölüyorum üzüntüden midem bulanıyo. bütün günüm kötü geçiyo

insan çocuğuna küser ama bir iki saat sürmeli ya. allah korusun böyle büyük küslük ne yaşamak isterim ne evladıma yaşatmak isterim. Ben oğlumla kavga edince (5 yaşında erken yatma kavgası, pazarlık vs yani), bir sonra ki gün baş ağrısından ölüyorum üzüntüden midem bulanıyo. bütün günüm kötü geçiyo
Aynn bende öle ne ailemden gördüm nede evladıma yaşatmak isterim . Ki o hastayken kendi kocası ilgilenmezken hastanede yanında kalmış kız evladın yapacağı herşeyi yapmış .nasıl bir kafada halada anlamış değilim ben . Ama şunu çok ii anladımki kültür ,mezhep ,görüş farklılıkları okadar çok önemliymişki. İnş benden olacaklar bu farklılıklardan etkilenmez 🙏🏻

Aynn bende öle ne ailemden gördüm nede evladıma yaşatmak isterim . Ki o hastayken kendi kocası ilgilenmezken hastanede yanında kalmış kız evladın yapacağı herşeyi yapmış .nasıl bir kafada halada anlamış değilim ben . Ama şunu çok ii anladımki kültür ,mezhep ,görüş farklılıkları okadar çok önemliymişki. İnş benden olacaklar bu farklılıklardan etkilenmez 🙏🏻
evet kültür farkı yetişme ve yetiştirme farkı en büyük etkenler. o kadında ailesinden öyle görmüş ki o da aynısını yapmış her zaman bana göre anne baba suçludur, kayınvalidenizin de annesi ve babası bu sevgisizlik konusunda suçlu olan taraftır. Bizler ve bizden sonra ki kuşaklarda inşallah bu sevgisiz ortamlar bitmiş olur.

evet kültür farkı yetişme ve yetiştirme farkı en büyük etkenler. o kadında ailesinden öyle görmüş ki o da aynısını yapmış her zaman bana göre anne baba suçludur, kayınvalidenizin de annesi ve babası bu sevgisizlik konusunda suçlu olan taraftır. Bizler ve bizden sonra ki kuşaklarda inşallah bu sevgisiz ortamlar bitmiş olur.
Amin inş son bulur🙏🏻🙏🏻Biz daha bilinçli bireyler olarak kendi evletlarımızı daha iyi yetiştirebiliriz inş🙏🏻

Pazertesi sağlık ocağına gidip bitenin ve hormonlarıma baktırayım diyorum yoksa kadın doğuma mı gitsem bilemedim kızlar 😖reglimin 4. Günü oluyo çünkü

X