-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
İyi akşamlar kızlar Rabbim nasip ederse 2022 şubat annesi olacağım. Bat günüm bugunde değerim dün 108 cikti. Carsamba gunu tekrardan kan vereceğim. Doktora ilkkez 19 haziranda gitmeyi düşünüyorum sizce normal bir zaman mi?
GözünaydınKizlar selam. Hamileligim cok yeni henuz 3 haftalik ama idrar kesem cok sıkışıyor normalmi henuz kese olusmadan bu.
Düzensizse son gün düzenliyse 5 gün sonra da olur diyolar ama nolur nolmaz bence son gün başla gitsinBugün regl oldum ovülasyon testine regl bitimimden kaç gün sonra başlamam lazımmm
Pko hastasıyım döngüm sürekli değişiyor bir önceki reglim 30 marttı mesela o zaman reglimin son günü başlayayım koyu çizgiyi görene kadar devamDüzensizse son gün düzenliyse 5 gün sonra da olur diyolar ama nolur nolmaz bence son gün başla gitsin
Testi tekrarlasana canımBu nokta ümitlendirmeli mi yoksa testlerde boyle oluyormu bata 6 gün var hic böyle nokta olusmazdı icini acıp baktım kırmızı bir nokta
Eki Görüntüle 2867906
Sabırsızlık cok kötü birseyTesti tekrarlasana canımsenin içinde rahat eder hem . Bata 6 gün varmış biraz bekle istersen . Sana diyorum ama benimde bat 6 gün kala Yapmışlığım var sonuç tabiki negatifti benim .
Aynen öyle canım benim son test kaldı elimde çünküSabırsızlık cok kötü birsey
Elimdeki son testi beklemeliyim dedigini gibi
Teşekkürler. Folik asit kullanmaya basladim 2 ay önce yumurtlama gunumu takvimden gordum akinti takibi yaptim.Gözünaydınevet bazen sıkışık hissi olabiliyor... Peki gebelik için özel birşey yaptınız mı?
Ben adet oldum bugün 5 gün öncesinden geldi senden güzel haberler bekliyorumİkimiz icinde hayırlısı cnm
Olursa haber ver mutlaka ben saniyesine yazarım kesin
insan çocuğuna küser ama bir iki saat sürmeli ya. allah korusun böyle büyük küslük ne yaşamak isterim ne evladıma yaşatmak isterim. Ben oğlumla kavga edince (5 yaşında erken yatma kavgası, pazarlık vs yani), bir sonra ki gün baş ağrısından ölüyorum üzüntüden midem bulanıyo. bütün günüm kötü geçiyoAyyy inş .doğana kadar haber yok ona . Tabi kocam tek evladı durmaz söyler anneciğine bana küstüğü gibi kendi evladına 6 ay küsmüş bir anne o hayret edilecek kadın . Şimdi bazen kızıyorum kendime haketmeyeb insana nasıl anne dedim ben diye kendi annemde onun tam tersi kötü düşünme o senin büyüğün anne de diyeceksin alttanda alacaksın tek çocuk eşin biliyodun zorlukları derdi şimdi o bile istan etti olanlar karşısında sen haklıymışın biz senin arkandayız diyo.
Aynn bende öle ne ailemden gördüm nede evladıma yaşatmak isterim . Ki o hastayken kendi kocası ilgilenmezken hastanede yanında kalmış kız evladın yapacağı herşeyi yapmış .nasıl bir kafada halada anlamış değilim ben . Ama şunu çok ii anladımki kültür ,mezhep ,görüş farklılıkları okadar çok önemliymişki. İnş benden olacaklar bu farklılıklardan etkilenmezinsan çocuğuna küser ama bir iki saat sürmeli ya. allah korusun böyle büyük küslük ne yaşamak isterim ne evladıma yaşatmak isterim. Ben oğlumla kavga edince (5 yaşında erken yatma kavgası, pazarlık vs yani), bir sonra ki gün baş ağrısından ölüyorum üzüntüden midem bulanıyo. bütün günüm kötü geçiyo
evet kültür farkı yetişme ve yetiştirme farkı en büyük etkenler. o kadında ailesinden öyle görmüş ki o da aynısını yapmış her zaman bana göre anne baba suçludur, kayınvalidenizin de annesi ve babası bu sevgisizlik konusunda suçlu olan taraftır. Bizler ve bizden sonra ki kuşaklarda inşallah bu sevgisiz ortamlar bitmiş olur.Aynn bende öle ne ailemden gördüm nede evladıma yaşatmak isterim . Ki o hastayken kendi kocası ilgilenmezken hastanede yanında kalmış kız evladın yapacağı herşeyi yapmış .nasıl bir kafada halada anlamış değilim ben . Ama şunu çok ii anladımki kültür ,mezhep ,görüş farklılıkları okadar çok önemliymişki. İnş benden olacaklar bu farklılıklardan etkilenmez
Amin inş son bulurevet kültür farkı yetişme ve yetiştirme farkı en büyük etkenler. o kadında ailesinden öyle görmüş ki o da aynısını yapmış her zaman bana göre anne baba suçludur, kayınvalidenizin de annesi ve babası bu sevgisizlik konusunda suçlu olan taraftır. Bizler ve bizden sonra ki kuşaklarda inşallah bu sevgisiz ortamlar bitmiş olur.