-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Bendekide ne merak bekleyemiyorum hep yapmayacam desemde test yaparken buluyorum kendimi biraz oluruna bırakmalıyımcanım 10 gün kala normal değil bence :) zaten adete 14 gün kala yumurta çatlıyor, onlar adet tarihini bilmiyor bence
Hep öyle diyoruz ama işte yenik düşüyoruz merakımıza :) Hayırlısı olsun da geç olsun, güç olmasınBendekide ne merak bekleyemiyorum hep yapmayacam desemde test yaparken buluyorum kendimi biraz oluruna bırakmalıyım
Bende aynı senin gibiyimBendekide ne merak bekleyemiyorum hep yapmayacam desemde test yaparken buluyorum kendimi biraz oluruna bırakmalıyım
İkimiz icinde hayırlısı cnmBende aynı senin gibiyimbat benimde 12 Haziran . Ama bugün söz verdim kendime cumartesiye kadar yapmıcam sabah ne olur bilemem ama .
Tamm canım veririm haber tabiki . Eşimden önce sizin öğreneceğiniz kesinİkimiz icinde hayırlısı cnm
Olursa haber ver mutlaka ben saniyesine yazarım kesin
Baya geç oldu ama benide eklermisin yaş 23 bat tarihi belli olmuyor düzensizYok mu kimse
Enfeksiyon da olabilir yanma kaşıntı yoksa çok şu tuketiyorsaniz ondanda olabilir gebelik belirtisi de olabilir bende bu aralar çok gidiyorum ama çok su tüketmme bagliyorumSürekli tuvaletim geliyo tuvaletle arkadaş oldum resmenneden olur ki kızlar ?
psikolojik olabilir. ya da üşütmüş olabilirsin sıvı tüketimin artmış olabilir. Tam olarak gebelik belirtileri 5 haftalık hamileliklerde başlar. Tabi ki istisnalar vardır. daha öncesi belirti hissedip, 2-3 haftalık anlayanlar vardır ama 5 hafta öncesi gebelik belirtileri maalesef ki hep psikolojik. stresten oluyorSürekli tuvaletim geliyo tuvaletle arkadaş oldum resmenneden olur ki kızlar ?
Ekledim, hoş geldin canımBaya geç oldu ama benide eklermisin yaş 23 bat tarihi belli olmuyor düzensiz
Bir kimyasal gebelik
9 aydır deneme
Yanma ,kaşıntı falan yok . 3 lt ye yakın su içiyorum dediğiniz gibi bellide ondandırEnfeksiyon da olabilir yanma kaşıntı yoksa çok şu tuketiyorsaniz ondanda olabilir gebelik belirtisi de olabilir bende bu aralar çok gidiyorum ama çok su tüketmme bagliyorum
Bende kalmıştım ilk ay Kasım'da ama devam etmedi maalesef hamileliğim, ben daha test yapmadan idrar sıklığından ve göğüs hassasiyetinden anlamıştım olduğunu, böyle ayağa kalkarkende kasığımda ufak batmalar oluyordu.Bu isteyip ilk ayından hamile kalanların hayranıyımannem bütün kuzenlerim bu şekilde oldu . Annem bana ilk geceden nerdeyse ,kardeşime babam askerden izne gelince hamile kalmış. Babam askerden daha gelmeden 2 mizin fotosu elinde olan fotoğrafı var sanırım bide çok genç evlenmenin avantajı olsa gerek . İnş birazcık bizlererede bulaşır kolay hamile kalma şansı
Psikolojik galiba :) Bende öyleydim, daha vakti var diyordum. Ama denemeye başlayınca hemen bir annelik iç güdüsü geldi galiba :)inş en kısa sürede sağlıkla hamile kalıcaz. Ben daha bu seneye kadar kimyasal gebelik nedir bilmiyordum burda öğrendim . Sanırım çok mı stres yapıyoruz o mu etkiliyor bizi anlamış değilim . Ama inş Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin . Beklemek zormuş ben daha ilk denemem olmama rağmen . Düne kadar çocuk istemeyen ben şuan hemen olsunda hemen doğsun istiyorum . Ne oldu bana böle
Aynen bende öyle oldu . Şimdi korunma zaten çocuk öyle hemen olmuyo diyenleri okadar iyi anlıyorumkiPsikolojik galiba :) Bende öyleydim, daha vakti var diyordum. Ama denemeye başlayınca hemen bir annelik iç güdüsü geldi galiba :)
Hahaha evet sorarlar adet oldun mu diyeAynen bende öyle oldu . Şimdi korunma zaten çocuk öyle hemen olmuyo diyenleri okadar iyi anlıyorumkihakikaten öyleymiş. Neyseki annemlere galan Eylül gibi başlarız denemeye dedim ozamanada kadar çevrenin psikolojik baskısı olmayacak .
Aynı sorun bende de var malesef ve ben ilaçla adet olmuştum ona göre bakar hesaplarsak13 gün gecikmiş ama bende pcos var bu nedenle hiç umudum yokYanma ,kaşıntı falan yok . 3 lt ye yakın su içiyorum dediğiniz gibi bellide ondandırama bazen öyle bi geliyorki sürekli kendimi tuvalette buluyorum
Bu millet neyse anlamıyorum .şu pandemi bazen işe yaradı diyorum . Yoksa çeneleri çekilmez gerçektenHahaha evet sorarlar adet oldun mu diye:)) Benim farklı süreçler oldu kayıptan sonra o yüzden herkes durumun takipçisi maşallah
Umutsuzluğa kapılmak yokAynı sorun bende de var malesef ve ben ilaçla adet olmuştum ona göre bakar hesaplarsak13 gün gecikmiş ama bende pcos var bu nedenle hiç umudum yok