Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sürekli tuvaletim geliyo tuvaletle arkadaş oldum resmen neden olur ki kızlar ?
Enfeksiyon da olabilir yanma kaşıntı yoksa çok şu tuketiyorsaniz ondanda olabilir gebelik belirtisi de olabilir bende bu aralar çok gidiyorum ama çok su tüketmme bagliyorum

Sürekli tuvaletim geliyo tuvaletle arkadaş oldum resmen neden olur ki kızlar ?
psikolojik olabilir. ya da üşütmüş olabilirsin sıvı tüketimin artmış olabilir. Tam olarak gebelik belirtileri 5 haftalık hamileliklerde başlar. Tabi ki istisnalar vardır. daha öncesi belirti hissedip, 2-3 haftalık anlayanlar vardır ama 5 hafta öncesi gebelik belirtileri maalesef ki hep psikolojik. stresten oluyor

Enfeksiyon da olabilir yanma kaşıntı yoksa çok şu tuketiyorsaniz ondanda olabilir gebelik belirtisi de olabilir bende bu aralar çok gidiyorum ama çok su tüketmme bagliyorum
Yanma ,kaşıntı falan yok . 3 lt ye yakın su içiyorum dediğiniz gibi bellide ondandır ama bazen öyle bi geliyorki sürekli kendimi tuvalette buluyorum

Bu isteyip ilk ayından hamile kalanların hayranıyım annem bütün kuzenlerim bu şekilde oldu . Annem bana ilk geceden nerdeyse ,kardeşime babam askerden izne gelince hamile kalmış. Babam askerden daha gelmeden 2 mizin fotosu elinde olan fotoğrafı var sanırım bide çok genç evlenmenin avantajı olsa gerek . İnş birazcık bizlererede bulaşır kolay hamile kalma şansı

Bende kalmıştım ilk ay Kasım'da ama devam etmedi maalesef hamileliğim, ben daha test yapmadan idrar sıklığından ve göğüs hassasiyetinden anlamıştım olduğunu, böyle ayağa kalkarkende kasığımda ufak batmalar oluyordu.

inş en kısa sürede sağlıkla hamile kalıcaz. Ben daha bu seneye kadar kimyasal gebelik nedir bilmiyordum burda öğrendim . Sanırım çok mı stres yapıyoruz o mu etkiliyor bizi anlamış değilim . Ama inş Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin . Beklemek zormuş ben daha ilk denemem olmama rağmen . Düne kadar çocuk istemeyen ben şuan hemen olsunda hemen doğsun istiyorum . Ne oldu bana böle

Psikolojik galiba :) Bende öyleydim, daha vakti var diyordum. Ama denemeye başlayınca hemen bir annelik iç güdüsü geldi galiba :)

Psikolojik galiba :) Bende öyleydim, daha vakti var diyordum. Ama denemeye başlayınca hemen bir annelik iç güdüsü geldi galiba :)
Aynen bende öyle oldu . Şimdi korunma zaten çocuk öyle hemen olmuyo diyenleri okadar iyi anlıyorumki hakikaten öyleymiş. Neyseki annemlere galan Eylül gibi başlarız denemeye dedim ozamanada kadar çevrenin psikolojik baskısı olmayacak .

Hahaha evet sorarlar adet oldun mu diye :)) Benim farklı süreçler oldu kayıptan sonra o yüzden herkes durumun takipçisi maşallah

Yanma ,kaşıntı falan yok . 3 lt ye yakın su içiyorum dediğiniz gibi bellide ondandır ama bazen öyle bi geliyorki sürekli kendimi tuvalette buluyorum
Aynı sorun bende de var malesef ve ben ilaçla adet olmuştum ona göre bakar hesaplarsak13 gün gecikmiş ama bende pcos var bu nedenle hiç umudum yok

Hahaha evet sorarlar adet oldun mu diye :)) Benim farklı süreçler oldu kayıptan sonra o yüzden herkes durumun takipçisi maşallah
Bu millet neyse anlamıyorum .şu pandemi bazen işe yaradı diyorum . Yoksa çeneleri çekilmez gerçekten üstüne birde yeni evliysen zaten bu çevre çoooook meraklı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…