- Konu Sahibi miniminikbirkus
Günaydın kızlar Bata 4 gün dayanamayıp sabah yaptım tabiki tek çizgi .artık yapmam test adetim geçene kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın, hayırlısı olur inşallahGünaydın kızlar Bata 4 gün dayanamayıp sabah yaptım tabiki tek çizgi .artık yapmam test adetim geçene kadar
Amin , inşşGünaydın, hayırlısı olur inşallah
Cnm bu testten gebelk yorumu yapilamaz malesef t nin cok koyu olmasi lazm. Regline 4 gun kala falan yap ovulasyon daha koyu olmasi lazmkızlar selamlar ;
yumurtlamadan 6 gün sonra ogün bugündür sağ kasıkta agrım var dün ovülasyon testi yapayım dedim. ekeki gibi cıktı . benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı
hayırlısı cnm. batın geçmesini bekle :)Günaydın kızlar Bata 4 gün dayanamayıp sabah yaptım tabiki tek çizgi .artık yapmam test adetim geçene kadar
Aynen öle yapıcam canım . İlk denemenin heyecanı oldu sanırımhayırlısı cnm. batın geçmesini bekle :)
Ben pozitif testi görmeden sürekli tuvalete gidiyordum, gece bile kalkıyordum ki normalde hiç kalkmam. Normal olduğunu düşünüyorum.Kizlar selam. Hamileligim cok yeni henuz 3 haftalik ama idrar kesem cok sıkışıyor normalmi henuz kese olusmadan bu.
Cok teşekkür ederimBen pozitif testi görmeden sürekli tuvalete gidiyordum, gece bile kalkıyordum ki normalde hiç kalkmam. Normal olduğunu düşünüyorum.
1.500 ve üzeri vajinal, 6.000 ve üzeri karından ultrason ile gözüküyor kese. Önemli olan betanın kaç olduğu değil, iki günde bir en az %60 artması canım.Arkadaslar degerim 772 cikti normal sartlarda bugun reglimin 3. Gunu. Normalmi sizce birde kese ne zaman gorunur ne zaman doktora gitmeliyim.
8 gün kala çok erken canım, çatlamanın üzerinden en az 12 gün geçmesi lazımBata 8 gün kala kaset teste hamilelik ögrenen var mı
Bu ayda olmadı hissi var ama erken gebelik testide almak istemiyorum onun kesin sonuc vermesinden korkuyorum belki bir ümit silik 2.cizgi gorurum diye kaset testlerden denedim ama tabikide negatif
Canim ben regl 1 gun gecikmisken 91 ile ogrenmistim saglikli ilerlemedi benim ama rakam da sikinti yok 2 gunde bir en az %60 artmali degerin keseyi de 1000 i gecince vajinal 3000 civari da karindan ultrasonla goruluyor demisti doktorum biz keseyi goremedik dis gebelikti benim. Sonlandirmak zorunda kaldik sen 2 gun sonraki artisina bak sonra doktor insallah keseyi gorecek Allah in izniyleArkadaslar degerim 772 cikti normal sartlarda bugun reglimin 3. Gunu. Normalmi sizce birde kese ne zaman gorunur ne zaman doktora gitmeliyim.
Hayırlısı ne güzel pozitif enerji yaydınız benimde bat 15 haziran ama bu ayda olmadı hissindeyim bakalım sizin gibi pozitif enerjiyle yola devam ederim inşallahBen bugun regl oldum tam gunumde diger aya devam bakalim. Rabbim insallah sizlere bu ay gebelik mujdesi almayi nasip etsin. Sonraki bat 5 temmuz insallah evliligimizin 1. Yilinda bende mutlu haberi alirim temmuzda
Güncelledim canım, hadi inşallahBen bugun regl oldum tam gunumde diger aya devam bakalim. Rabbim insallah sizlere bu ay gebelik mujdesi almayi nasip etsin. Sonraki bat 5 temmuz insallah evliligimizin 1. Yilinda bende mutlu haberi alirim temmuzda
Cok teşekkür ederim canim inşaallahCanim ben regl 1 gun gecikmisken 91 ile ogrenmistim saglikli ilerlemedi benim ama rakam da sikinti yok 2 gunde bir en az %60 artmali degerin keseyi de 1000 i gecince vajinal 3000 civari da karindan ultrasonla goruluyor demisti doktorum biz keseyi goremedik dis gebelikti benim. Sonlandirmak zorunda kaldik sen 2 gun sonraki artisina bak sonra doktor insallah keseyi gorecek Allah in izniyle
Adetime 10 gün kala ôgrendim doyenler olmustu cevremde bende negatif gorunce bu ayda olmadı hissindeyim hayırlısı bakalım bat 15 haziran bekleyisdeyim8 gün kala çok erken canım, çatlamanın üzerinden en az 12 gün geçmesi lazım
canım 10 gün kala normal değil bence :) zaten adete 14 gün kala yumurta çatlıyor, onlar adet tarihini bilmiyor benceAdetime 10 gün kala ôgrendim doyenler olmustu cevremde bende negatif gorunce bu ayda olmadı hissindeyim hayırlısı bakalım bat 15 haziran bekleyisdeyim