- 9 Aralık 2020
- 1.614
- 1.616
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Değiştirdim bile :) Bende salı günü doktora gideceğim, her şey yolundaysa takvime ekleyebilirim inşallah kendimi de bir sonraki batta :))Aynen öyle çok takmamak lazım aslinda. Bu ay biraz daha rahatim ama bat yaklaştıkça bi heyecan oluyo illaki. Bu arada listede süreç 1.ay yaziyo canim bu denemelerin 2.ayı. Bi ara degistirirsin aklına gelirse
2 gün var regl olmama fakat regl olacağıma dair hiç belirti yok neden anlamadim@Kimenekibenden @Genckading @ahjmey @melikee M Marryvsmarry @Mavikurabiyem @Denoom @Guldenizes @Asli0158 @Mnaa0909Hali @karaca3443 @bsra54 @didamangisa
Arkadaşlar durumunuz nedir ? BAT'lar gelmiş geçmiş bazılarınızın :)
Değiştirdim bile :) Bende salı günü doktora gideceğim, her şey yolundaysa takvime ekleyebilirim inşallah kendimi de bir sonraki batta :))
Hayır canım 2-3 gün önceside olabiliyor. Kısmet birazKızlar merhaba herkese forumda bi kaç senelik bi takipçiyim ama yeni kaydoldum evlendikten sonra bilmediğim çok şey olunca tekrar aktif olark bakıyorum. Merak ettiğim sadece yumurtla çatlama gününe denk gelen beraberliklerde mi hamile kalınabiliyor.
İnşallah canım, haber vericemHakkinda hayırlısı canım, insallah bi an önce çalısmalara başlar ve en kısa sürede güzel haberi alırsın bizleri haberdar et dua ediyorum isteyen herkese nasip etsin Rabbim
Merhabalar bende hamile kamlayı düşünüyorum. 6 aydır deniyorum. 3 aylık folik asit kullandım devamını getirmedim. 35 yaşındayım. 17 mayıs en son regl tarihim. Doktora hiç görünmedim. Listeye de beni eklerseniz sevinirim.Merhaba arkadaşlar gebelik düşünmeye başladım. Bunun in kadım doğuma gittim muayenede bir sıkıntı çıkmadı.şu an folik asit ve d vitamini kullanmaya başladım tsh hormonu biraz yüksek çıktı dahiliye ile görüşmemi istedi doktor.bu şekilde bir niyet işe girdik inşallah hayırlısı olur
Yanı yumurta çatlamadan 2 3 gün önce ve sonrası haricinde olsada hamilelik olmuyo ama değil mi. Spermin döllenmesi için çatlamaya denk gelmesi gerekiyor sanırım. Büyük yıkım denk getirilmezse o zamanHayır canım 2-3 gün önceside olabiliyor. Kısmet biraz
Hoş geldiniz, ekledim tabloya. Folik asite devam etmelisinizMerhabalar bende hamile kamlayı düşünüyorum. 6 aydır deniyorum. 3 aylık folik asit kullandım devamını getirmedim. 35 yaşındayım. 17 mayıs en son regl tarihim. Doktora hiç görünmedim. Listeye de beni eklerseniz sevinirim.
ekledim canım, hoş geldinKızlar merhaba
Beni de ekleyebilir misiniz?
Yaş 36 ilk deneme bat gunum 3 haziran folik asit d vitamini kullanıyorum
Herkese hayırlı sağlıklı bebişler diliyorum. Allah hepinizin gönlündekini versin.
Canım bazı aylar yumurtlama olmuyor, bazı aylar iki defa yumurtlama olabileceğini söylüyor doktorlar. Belli olmaz yani, tahmini yumurtlama tarihini adet takvimi uygulamalarından takip edebilirsin. Gelecek ay ki adetinin 14 gün öncesi yumurta çatlama günü varsayılıyor, ama tabi bu kesin bir bilgi değil. Yumurta çatlama takibi için ovülasyon testleri var, idrar testi şeklinde onlardan satın alabilirsin. Normalde doktorlar çocuk düşünüyorsanız, adetten sonra diğer adete kadar 2 günde bir ilişki öneriyor :)Yanı yumurta çatlamadan 2 3 gün önce ve sonrası haricinde olsada hamilelik olmuyo ama değil mi. Spermin döllenmesi için çatlamaya denk gelmesi gerekiyor sanırım. Büyük yıkım denk getirilmezse o zaman
Bu arada bizde 6 buçuk aylık evliyiz ve bebiş düşünüyoruz inşallah benide eklerseniz çok sevinirim. Bat 11.06 ama tabi eşimin işi olduğu için bu ay zor ama.
D vitamini ve folik asit kullanmaya başladım 3 gündür. Verilebilecek her öneriye açığım hiç bilgim yok hamilelik ve ilaçlar hakkında bat nedir diye bile araştırdım burda
yok galiba :) Sen test yaptın mı ?yok mu hamile olanlar, bat tarihleri geçenler olmuş
Bende negatif suan icin ama hala bat ıma var bekliyorum bi umutyok galiba :) Sen test yaptın mı ?
Aa anladım yumurta çatlama günümden 2 gün önce sadece değil adetten sonra çatlama gününe kadar ıhtimal var. Bu ay dediğim gibi zoe eşim il dışına çıkıcam tamda değerlendirilmesi gereken 6 gündeCanım bazı aylar yumurtlama olmuyor, bazı aylar iki defa yumurtlama olabileceğini söylüyor doktorlar. Belli olmaz yani, tahmini yumurtlama tarihini adet takvimi uygulamalarından takip edebilirsin. Gelecek ay ki adetinin 14 gün öncesi yumurta çatlama günü varsayılıyor, ama tabi bu kesin bir bilgi değil. Yumurta çatlama takibi için ovülasyon testleri var, idrar testi şeklinde onlardan satın alabilirsin. Normalde doktorlar çocuk düşünüyorsanız, adetten sonra diğer adete kadar 2 günde bir ilişki öneriyor :)
Rabbim hayırlı sonuçlar almayı hep etsin inşallahBende negatif suan icin ama hala bat ıma var bekliyorum bi umut
Sağol canım Amin inşallahRabbim hayırlı sonuçlar almayı hep etsin inşallah