-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Sağol canım Amin inşallahBat 7 haziran daha 13 gün var nasip gün doğmadan neler olur bilinmez
Folik asiti erkeğin kullanması gerektiğini bilmiyorum canım, hiç okumadım. Zaten folik asiti kadınlar bebeğin omurilik ve zeka gelişimi için kullanıyor, kendimiz için bile değil aslındaAa anladım 14 gün çatlama günüm ise
Aa anladım yumurta çatlama günümden 2 gün önce sadece değil adetten sonra çatlama gününe kadar ıhtimal var. Bu ay dediğim gibi zoe eşim il dışına çıkıcam tamda değerlendirilmesi gereken 6 gündeama bi sonra ay günlere ve 2 günde bi beraberliğe dikkat ederek deneyelim olmazsa ovulasyon işine girişirim. Onlara ilgili bilgim sıfır bu dönemde hastane sağlık ocağına bulaşmadan güzel sonuçlar alabilriiz inşallah isteyen herkeste inşallah..
Bide belki bilginiz vardır eşimde bi yerde okumuş folik asiti erkeklerde kullanıyormuş sperm kalitesi için doğru mudur? D vitamini beraber kullanıyoruz günlük tek doz olarak, e vitaminide aldık eşime daha gelmedi onuda eşime kullandırıcam ama folik asitten pek emin olamadım
Sperm kalitesi için kullanılmalıymış odaFolik asiti erkeğin kullanması gerektiğini bilmiyorum canım, hiç okumadım. Zaten folik asiti kadınlar bebeğin omurilik ve zeka gelişimi için kullanıyor, kendimiz için bile değil aslında
Hiç duymadım :)Sperm kalitesi için kullanılmalıymış oda
Bizde pregnacare him&her conception diye bir takviye kullanıyoruz eşimle. İçinde kadın ve erkek kullanımı için 2 blister var. Erkeğin kullandığı tabletin içinde de folik asit mevcut doktorum bu hapı verdi 2 ay kullandım 4. ay da hamile kaldım ama dış gebelikle sonuçlandı. (40 yaşındayım) Şu an hem Bu hapı hem de c-life macun kullanıyorum eşim de bu hapı ve keçi boynuzu özü tüketiyor:)Sperm kalitesi için kullanılmalıymış oda
Gözün aydin canım çok sevindimGelecek adetten sonra kendimi ekliyorum takvime, hadi bakalım
İnşallah canımGözün aydin canım çok sevindimİnsallah hayırlı haberinide alırız tez zamanda böyle
Sizinle batlar yakın benimde 6 HaziranMerhabalar bat tarihi 4 Haziran yaş 33 ikinci çocuk için iki aydır deniyoruz benide eklermisiniz listeye
Çok geçmiş olsun Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallahBizde pregnacare him&her conception diye bir takviye kullanıyoruz eşimle. İçinde kadın ve erkek kullanımı için 2 blister var. Erkeğin kullandığı tabletin içinde de folik asit mevcut doktorum bu hapı verdi 2 ay kullandım 4. ay da hamile kaldım ama dış gebelikle sonuçlandı. (40 yaşındayım) Şu an hem Bu hapı hem de c-life macun kullanıyorum eşim de bu hapı ve keçi boynuzu özü tüketiyor:)
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar ile doldursun kucağınızı sizin de inşallahhÇok geçmiş olsun Rabbim hayırla sonuçlandırsın inşallah
Yazdığınız ilaçları hiç bilmiyorum desemama keçi bozunuzu benimde aklımda e vitaminimiz gelsin eşime kullandırıcam da bakalım artık sonraki ay sonuç ne öğrenicez
Çokkk teşekkür ederimm amin cümlemizde inşallahAllah sağlıklı hayırlı evlatlar ile doldursun kucağınızı sizin de inşallahh
İnşaallah en kısa zamanda kavuşuruz bebislereSizinle batlar yakın benimde 6 Haziranbende 2. Çocuk için uğraşıyorum.. 1 yıldır deniyorum hiç bir sıkıntı olmamasina rağmen olmuyor
İyi günler beni de ekler misiniz?Herkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.
2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.
Belirtmeniz gerekenler;
Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz
Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı Yaş Süreç BAT Takviyeler Sonuç 29 1. Ay Folik Asit, Coraspin 29 2. Ay 29 Mayıs Folik Asit 24 3. Ay 17 Mayıs Folik Asit 23 2. Ay 1 Haziran Folik Asit 27 - 24 Mayıs 34 1. Ay 20 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 26 4. Ay 12 Haziran Folik Asit 20 6. Ay 18 Mayıs Folik Asit 37 2. Ay 14 Haziran - 33 3. Ay 2 Mayıs Folik Asit, Adet Düzenleyici, Klomen 27 6. Ay 5 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 34 4. Yıl 10 Mayıs Femara, Ovitrella 22 2. Yıl 3 Mayıs Femara 24 2,5 Yıl 24 Mayıs 27 2. Ay 25 Mayıs 28 1.Yıl 7 Mayıs D Vitamini, Folik Asit 27 1. Ay 7 Haziran Folik Asit 24 3. Yıl 17 Mayıs 30 1. Yıl 21 Mayıs Gynstol, Progestan 31 5. Ay 13 Haziran Folik Asit, D Vitamini 28 3. Ay Folik Asit 27 1. Ay 9 Haziran Folik Asit, Demir İlacı 30 2. Ay 11 Mayıs Folik Asit 25 1,5 Yıl Haziran D Vitamini, Omega, Folik Asit 25 6. Ay 31 Mayıs 38 7. Ay Haziran Prowomen 36 1. Ay 19 Mayıs Folik Asit 32 24 Mayıs Folik Asit 27 2. Ay 15 Haziran Folik Asit 24 1.5 Yıl 29 Mayıs - 27 9. Ay 21 Mayıs - 34 7. Ay 12 Haziran - 35 1. Yıl 10 Haziran Folik Asit, D Vitamini 35 6. Ay 15 Haziran - 36 1. Ay 3 Haziran Folik Asit, D Vitamini 27 1. Ay 11 Haziran Folik Asit, D Vitamini
benimkide silikti..bat gunumi bi gun gecti kipkirmizi olmustuGünaydın,Bugün yine test yaptım prodoktor , silik çıkıyor hala biraz daha belirgin yanlız ...benim döllenme zamanında sanırım inanılmaz iştahım artmıştı .tek belirti diyebilirim .birde herşeye gözlerim doluyor
Merhaba hoşgeldinizMerhabalar bat tarihi 4 Haziran yaş 33 ikinci çocuk için iki aydır deniyoruz benide eklermisiniz listeye
sen hamile misin ?benimkide silikti..bat gunumi bi gun gecti kipkirmizi olmustu
evetsen hamile misin ?
İlk testini ne zaman yapmıştın ?