Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de ekler misiniz listeye? Bat 12 haziran yaş 34. 7 aydır deniyoruz ve takviye vitamin kullanmıyorum. M miniminibirkus

Jana yada kimenekibenden yada diğer kizlar yeni test yapan yok mu aranızda ?
Ben yapmadım hala canım yapsam bile negatif cıkar muhtemelen suan cünkü bat tarihim 7 haziran. Ama son birkaç gündür sanki adet olacakmıssım gibi karın ağrılarım oluyor ara ara. Korkuyla birkaç kere tuvalete gittim ama yok bir sey daha. Pazartesi erken gebelik testim gelirse onu deneyecegim ama salı günü.

Merhaba arkadaşlar bugün sağ kasığımda bıçak saplanır gibi kramplar oldu. Adete 7gün kaldı. Benim normalde adet belirtim olmaz hic agri sizi hassasiyet gibi yani. Bu şekilde belirti yaşayanlar var mı acaba?

Merhaba arkadaşlar bugün sağ kasığımda bıçak saplanır gibi kramplar oldu. Adete 7gün kaldı. Benim normalde adet belirtim olmaz hic agri sizi hassasiyet gibi yani. Bu şekilde belirti yaşayanlar var mı acaba?
Ben hamile kaldığımda yaşamıştım, böyle oturup kalkarken özellikle saplama gibi kramplar oluyordu, adete 5 gün kala da erken gebelik testim pozitif çıkmıştı

Ben hamile kaldığımda yaşamıştım, böyle oturup kalkarken özellikle saplama gibi kramplar oluyordu, adete 5 gün kala da erken gebelik testim pozitif çıkmıştı
Bende gecikme olmadan test yapmak istemiyorum canım malum belirtiler yanıltıcı olabiliyor. Ilk hamilelikte hic belirti yasamadim belkide dikkat etmedim bilemiyorum hatta hep gec oluyorum adetleri diye 10gün gecikince test yapmistim. Bekliyecegim insalllah bu ay kendimi pek dinlemiyorum gecen ay dinledim ama sonuc negatifti hayirlisi olsun bakalim hepimizin hakkinda

Evet odaklanınca psikolojik olarak belirti hissediyoruz. Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…