Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar benide ekler misin lutfeen yas 27 bat 1 haziran 5 aydir deniyoruz folik asit d ve k vitamini kullaniyorum

Kızlar benim adete 6 gün kaldı ama iki gün önce bas ağrısı ve ondan önce vajinamıi desem rahimmi desem hafif ince ağrılar ve karnimada hafif agri bir kere oldu sanırımhatta acaba enfeksiyonum devm ediyor doktora adetten snra gideyim dedim bu daha snra bugun yoğun beyaz kıvamlı akıntım oldu şaşırdım böyle yoğun olmazdı kasiklarim ve belim ve göğsümun yanlari ağrıyor bu ay gynoflor kullandim adet takvimine gore yine degerlendirdik günlerimizi yumurtlama öncesi ve günü oldu yumurtlama sonrasi bir hafta annemlere gittim sizce varmıdır birşeyler günüm gelmeden test yapmk da istemiyorum ❤

Kızlar bu arada cumayada lazer randevum var gitsem mi gitmesemmi test yapıp emin olup öyle mi hareket etsem

Takvime göre uygunsa her şey, yarın erken gebelik testi yapsan çıkabilir. Söylediğin belirtilerde hamilelik belirtileri var ama adet belirtileride olabilir, kısmet

Merhaba Kızlar Sanırım bu başlığın ablası benim:) Ekimde 40 yaşıma giriyor olacağım kısmetse. Hikayem şöyle 10 ay önce evlendim amh lh e2 fsh tüm hormon testlerimi 2020 ağustosta yaptırdım amh düşük fsh biraz yüksek derken doktor eşim ve bana vitamin verdi içeriği başarılı Pregna Care him& her adı içinde ikimiz içinde 1 aylık 2 farklı blister vardı 2 kutu kullandık. 4. ayda hamile kaldığımı öğrendim (o aya özel bal-tarçın-çörekotu karıştırıp adetten yumurtlama günüme kadar tükettim. Eşime keçiboynuzu özü yedirdim eşimde varikosel var ama sperm sayısı iyi) ve ilişkiden sonra yüzüstü yattım. Hamileliğim dış gebelikle sonuçlandı bunu etrafımda yaşayan kimse yoktu zor bir süreç oldu benim için kemoterapi iğnesi ve kürtajla aralık ayında sonlandırıldı doktor beta değerim düştükten sonra 3 ay korunma verdi (değerim şubatta sıfırlandı) şubat ayında aynı zamanda subakut tiroidit diye tiroit iltihaplanması diye bir hastalık geçirdim tsh t3 t4 değerlerim alt üst oldu. Dahiliye doktorumda tedavi bitmeden gebelik düşünmemem gerektiğini söyledi ilaç kullandığım için. Sonunda tsh normale döndü tekrar jinekoloğumun yolunu tuttum hsg çektirmeli miyim ne durumdayım diye. Alttan baktı sorun yok dedi Progestan tahlili istedi sonuç lehine dedi ama 3 gün sonra regl oldum:) Şimdi bugün yumurtlama günüm bu haftayı her gün olacak şekilde değerlendiriyoruz. ilk hamileliğimde doktor gün aşırı dedi ama o zamanda her gün değerlendirmiştim. Şu an folik asit, selenyum takviyesi ve c-life kullanıyorum. Bat şimdilik 8 haziran. Beni de listeye eklemenizi rica eder hepinizi o annelik bekleyen heyecanınızdan öperim. :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu arada doktorum bu yaz bebek deneyip eğer olmazsa eylülde hsg çektirmemi istedi. Gidişata göre tedavi ne gerekir şeklinde değerlendirme yapıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…