- 30 Nisan 2021
- 138
- 121
- 36
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
reglme 5 gun kala hayalet cizgiydi sonra gun gun rengi koyulastiİlk testini ne zaman yapmıştın ?
hiç söylemiyorsun :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
yazdim kiz ismimi tiklayinca görunuyor gebelik oncesi ne kürler yaptigimida yazdimhiç söylemiyorsun :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah
ben kaçırmışımm, olsun hayırlısı olsun önemli olan oyazdim kiz ismimi tiklayinca görunuyor gebelik oncesi ne kürler yaptigimida yazdim
tesekkur ederim.ben kaçırmışımm, olsun hayırlısı olsun önemli olan o
Merhabalar benide ekler misin lutfeenHerkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.
2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.
Belirtmeniz gerekenler;
Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz
Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı Yaş Süreç BAT Takviyeler Sonuç 29 1. Ay Folik Asit, Coraspin 29 2. Ay 29 Mayıs Folik Asit 24 3. Ay 17 Mayıs Folik Asit 23 2. Ay 1 Haziran Folik Asit 27 - 24 Mayıs 34 1. Ay 20 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 26 4. Ay 12 Haziran Folik Asit 20 6. Ay 18 Mayıs Folik Asit 37 2. Ay 14 Haziran - 33 3. Ay 2 Mayıs Folik Asit, Adet Düzenleyici, Klomen 27 6. Ay 5 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 34 4. Yıl 10 Mayıs Femara, Ovitrella 22 2. Yıl 3 Mayıs Femara 24 2,5 Yıl 24 Mayıs 27 2. Ay 25 Mayıs 28 1.Yıl 7 Mayıs D Vitamini, Folik Asit 27 1. Ay 7 Haziran Folik Asit 24 3. Yıl 17 Mayıs 30 1. Yıl 21 Mayıs Gynstol, Progestan 31 5. Ay 13 Haziran Folik Asit, D Vitamini 28 3. Ay Folik Asit 27 1. Ay 9 Haziran Folik Asit, Demir İlacı 30 2. Ay 11 Mayıs Folik Asit 25 1,5 Yıl Haziran D Vitamini, Omega, Folik Asit 25 6. Ay 31 Mayıs 38 7. Ay Haziran Prowomen 36 1. Ay 19 Mayıs Folik Asit 32 24 Mayıs Folik Asit 27 2. Ay 15 Haziran Folik Asit 24 1.5 Yıl 29 Mayıs - 27 9. Ay 21 Mayıs - 34 7. Ay 12 Haziran - 35 1. Yıl 10 Haziran Folik Asit, D Vitamini 35 6. Ay 15 Haziran - 36 1. Ay 3 Haziran Folik Asit, D Vitamini 27 1. Ay 11 Haziran Folik Asit, D Vitamini 33 2. Ay 4 Haziran 29 7. Ay 2 Haziran Folik Asit
Hoş geldin canım, ekledim. Güzel haberlerin gelir inşallah en kısa zamandaMerhabalar benide ekler misin lutfeenyas 27 bat 1 haziran 5 aydir deniyoruz folik asit d ve k vitamini kullaniyorum
Takvime göre uygunsa her şey, yarın erken gebelik testi yapsan çıkabilir. Söylediğin belirtilerde hamilelik belirtileri var ama adet belirtileride olabilir, kısmetKızlar benim adete 6 gün kaldı ama iki gün önce bas ağrısı ve ondan önce vajinamıi desem rahimmi desem hafif ince ağrılar ve karnimada hafif agri bir kere oldu sanırımhatta acaba enfeksiyonum devm ediyor doktora adetten snra gideyim dedim bu daha snra bugun yoğun beyaz kıvamlı akıntım oldu şaşırdım böyle yoğun olmazdı kasiklarim ve belim ve göğsümun yanlari ağrıyor bu ay gynoflor kullandim adet takvimine gore yine degerlendirdik günlerimizi yumurtlama öncesi ve günü oldu yumurtlama sonrasi bir hafta annemlere gittim sizce varmıdır birşeyler günüm gelmeden test yapmk da istemiyorum ❤
Ben bir kaç doktora sormuştum bunu, hamilelik düşündüğün an lazere gitmeyi bırak demişlerdi.Kızlar bu arada cumayada lazer randevum var gitsem mi gitmesemmi test yapıp emin olup öyle mi hareket etsem
Tesekkur ederim amiiin hepimizin Allahin izniyleHoş geldin canım, ekledim. Güzel haberlerin gelir inşallah en kısa zamanda
Ya biter dedim araya yasaklar girince kaldı yapacagim erken gebelik testi yine bugun suphede kalmayayim diyeBen bir kaç doktora sormuştum bunu, hamilelik düşündüğün an lazere gitmeyi bırak demişlerdi.
Bizede haber ver testi yapıncaYa biter dedim araya yasaklar girince kaldı yapacagim erken gebelik testi yine bugun suphede kalmayayim diyeminiminikbirkus tesekkur ederim
Bence gitme emin olmadanKızlar bu arada cumayada lazer randevum var gitsem mi gitmesemmi test yapıp emin olup öyle mi hareket etsem
TabikiBizede haber ver testi yapınca
Bende öyle diyorum yinede bir ihtimal belki bizimledir bebisimiz hersey nasip ❤❤Bence gitme emin olmadan