- 22 Ocak 2017
- 5.643
- 7.038
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
Bu arada yaptığınız tabloda bende bir hata olmuş. Takviye kısmına 12 haziran yazılmış. 18 mayıs geçen battı sanırım orayı düzeltirken yanlış sütuna yazılmış. Yeni bat 12 haziran takviye sadece folik asit düzeltebilirsen çok sevinirimFolidoce, folbiol en çok kullanınlanlar zaten. Bende folbiol kullanıyorum.
Ayni gidiyoruz bat bile çok yakın inşallah biz de hamile kalırız yakinfa=)Bu arada yaptığınız tabloda bende bir hata olmuş. Takviye kısmına 12 haziran yazılmış. 18 mayıs geçen battı sanırım orayı düzeltirken yanlış sütuna yazılmış. Yeni bat 12 haziran takviye sadece folik asit düzeltebilirsen çok sevinirim
Zaten hepsinin içeriği aynı, günlük folat ihtiyacını karşılayacak şekilde oluyor.Öyle mi doktor bana bunu ve vifolic tavsiye etti hangisi uygunsa onu alabilirsin dedi. Bende folidoce aldım ama daha önce folik asit kullanmadığım için bilmiyordum çok teşekkürler canım
Pardon, düzeltiyorum :)Bu arada yaptığınız tabloda bende bir hata olmuş. Takviye kısmına 12 haziran yazılmış. 18 mayıs geçen battı sanırım orayı düzeltirken yanlış sütuna yazılmış. Yeni bat 12 haziran takviye sadece folik asit düzeltebilirsen çok sevinirim
İnşallah canım bu benim 4 ayım artık kafama takmıyorum çok fazla burda da vakit geçirmeyip akışına bırakacağımAyni gidiyoruz bat bile çok yakın inşallah biz de hamile kalırız yakinfa=)
İnşallah bende 2021 Annesi olma yolunda ilerliyorum.Herkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.
2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.
Belirtmeniz gerekenler;
Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz
Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı Yaş Süreç BAT Takviyeler Sonuç 29 - - Folik Asit, Coraspin 29 1. Ay 29 Mayıs Folik Asit 24 3. Ay 17 Mayıs Folik Asit 23 2. Ay 1 Haziran Folik Asit 27 - 24 Mayıs 34 1. Ay 20 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 26 4. Ay 12 Haziran Folik Asit 20 6. Ay 18 Mayıs Folik Asit 37 1. Ay 28 Nisan - 33 3. Ay 2 Mayıs Folik Asit, Adet Düzenleyici, Klomen 27 6. Ay 5 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 34 4. Yıl 10 Mayıs Femara, Ovitrella 22 2. Yıl 3 Mayıs Femara 24 2,5 Yıl 24 Mayıs 27 2. Ay 25 Mayıs 28 1.Yıl 7 Mayıs D Vitamini, Folik Asit 27 1. Ay 7 Haziran Folik Asit 24 3. Yıl 17 Mayıs 30 1. Yıl 21 Mayıs Gynstol, ProgestanHali 31 5. Ay 13 Haziran Folik Asit, D Vitamini 28 3. Ay Folik Asit 27 1. Ay 9 Haziran Folik Asit, Demir İlacı 30 2. Ay 11 Mayıs Folik Asit 25 1,5 Yıl Haziran D Vitamini, Omega, Folik Asit 25 6. Ay 31 Mayıs 38 7. Ay Haziran Prowomen 36 1. Ay 19 Mayıs Folik Asit 32 24 Mayıs Folik Asit 27 2. Ay 15 Haziran Folik Asit 24 1.5 Yıl 29 Mayıs - 27 9. Ay 21 Mayıs -
Hoş geldiniz, hayırlı olsun öncelikle. Hangi merkez ve doktora gidiyorsunuz ? İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız.İnşallah bende 2021 Annesi olma yolunda ilerliyorum.
Hiç bir sorun yokken ortalama 4 yıldır hamile kalamadım.
En sonunda tüp bebek tedavisine karar verdik.
Pazar günü yumurta toplama işlemi var.
İnşallah ilk demede hamile kalabilirim
Allahım hepimizin yardımcısı olsun❤
Hayırlı olsun :) Herkes birer birer pozitif sonuç veriyor ne güzelBenim de bugun kan sonucum cikti hamileyim :)
Ben Kıbrıslıyım canım, eşim iranlı.Hoş geldiniz, hayırlı olsun öncelikle. Hangi merkez ve doktora gidiyorsunuz ? İnşallah en kısa zamanda güzel haberlerinizi alırız.
İnşallahBen Kıbrıslıyım canım, eşim iranlı.
20 gün önce İrana geldik hem tatil hem tüp bebek maksatlı. İnşallah burdan evime elim dolu dönerim
Ben Kıbrıslıyım canım, eşim iranlı.
20 gün önce İrana geldik hem tatil hem tüp bebek maksatlı. İnşallah burdan evime elim dolu dönerim
Teşekkür edermÇok uzun süre olmuş, eğer hamile değilseniz başka bir problem varsa da ilerlemiş oluyor bu şekilde. İnşallah güzel haberler verirsiniz, bence bir an önce testi yapmalısınız.
BeeeğnTeşekkürler canım. Kızlar ben folidoce folik asit takviyesine başladım bunu kullanan var mı?
Benimde 5 olcak dogru diyorsun öyle yapmak lazimİnşallah canım bu benim 4 ayım artık kafama takmıyorum çok fazla burda da vakit geçirmeyip akışına bırakacağım
Benim daha adetime çok var@KimenekibendenPortuga @ahjmey M melikee @Alya11 M Mavikurabiyem Denoom @Guldenizes @Asli0158 @Mnaa0909 Hali @karaca3443 @bsra54 @didamangisa
Arkadaşlar durumunuz nedir ? BAT'lar gelmiş geçmiş bazılarınızın :)
10 mayıs yazıyor takvimde :)Benim daha adetime çok var
Hayırlı olsun, kaç haftalık