- 5 Nisan 2020
- 976
- 871
- 37
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.641
İnşallah canım inşallahAmin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım inşallahAmin inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tebrikler canımÇok şükür 3. Denememizde oldu sorusu olan varsa alabilirim
Teşekkürler rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTebrikler canım
Tebrikler sağlıkla kucağınıza alın inşallahÇok şükür 3. Denememizde oldu sorusu olan varsa alabilirim
Teşekkürler amin darısı isteyen herkeseTebrikler sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Gözünüz aydin tabiki genel sorumuz merakımız denediginiz brsey varmıydı belirtiniz vs nelerdiÇok şükür 3. Denememizde oldu sorusu olan varsa alabilirim
Benim genel olarak hiç bir sorunum olmadı bugüne kadar adetim günü gününe olurdu ilk denemede olacağını düşünmüştüm. Yumurtlama gününü programdan baktım gerçi bakmasam da her gün ilişki oluyordu ikinci ayda aynı şekilde bu ay ovulasyon testi almıştım ama pek ihtiyacım yoktu öylesine yaptım programla aynı çıktı zaten ilişkiden sonra yatıp beklemek çok komik gelmişti hatta saçma gelmişti ama yatıp bekledim yarım saat belirti olarakta reglime 8 gün kala aşırı kusma ve baş dönmem oldu. Sonrasında dudağımda uçuk ve gözümde arpacık çıktı bi bağlantısı olabilir bilmiyorum. Şuan sadece regli ağrısı gibi hafif bi karın ağrım ve normalden sık WC sorunum var. Bir de son olarak iki ay rüyamda hamile olduğumu görüyordum. Bu ay regli olduğumu gördüm(kan yoktu) tersi çıktı galibaGözünüz aydin tabiki genel sorumuz merakımız denediginiz brsey varmıydı belirtiniz vs nelerdi
Ekledim canım, hoş geldin. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla güzel haberler alırsınBen varım ☺ yaş 34 deneme 2.5 yıl. Beklenen adet 8 eylül. Şuan adetim ve 1. Günüm.
İnşaAllah canım çok teşekkür ederim.Ekledim canım, hoş geldin. İnşallah en kısa zamanda sağlıcakla güzel haberler alırsın
Amin inşallah canım benim sağolTeşekkürler rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet canim adet oldum. Ilk defa da bu kadar az sure oldum. 3 gün yarım ped seklinde geldi. Simdi bu ay biras ödem atıp egzersiz falan yapmak temiz beslenmek istiyorum. Birkac ay sonraya bıraktım stresim azalsin diye artık hayırlısı insallahdamla değil o zaman baya gelmiş senin, muhtemelen adet olacaksın canım
Ultrason muayensei oldunuz mu miyom falan olablir.Benimde hic olmazdi son 3 aydır falan böyle oluyor bende anlamadım once peceteye geliyor kahverengi bikac gün sonra adet geliyor. Bu ay ama kahverengi leke ayin 18 inde mi 20 sinde mi ne yine gelmisti adet gelcek sandim kesilmişti simdi bugün yinr başladı bakalm devami gelecek mi
İnşallah sende doğru zamanda sağlıkla gebe kalırsın canım, ilk gebeliklerde böyle şeyler oluyor. Canını sıkmaKızlar meraba. Benim hamileliğim ne yazık ki düşükle sonlandı. Yıpratıcı bir süreç oldu. 2021 yılında gebelik planlamıyorum. Sonrası için bakarız artık duruma göre buradaki tüm arkadaşlara başarılar diliyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Sağlıkla bebişlerinize kavuşun en doğru zamanda
Çok geçmiş olsun canimKızlar meraba. Benim hamileliğim ne yazık ki düşükle sonlandı. Yıpratıcı bir süreç oldu. 2021 yılında gebelik planlamıyorum. Sonrası için bakarız artık duruma göre buradaki tüm arkadaşlara başarılar diliyorum Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Sağlıkla bebişlerinize kavuşun en doğru zamanda
Herkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.
2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.
Belirtmeniz gerekenler;
Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz
Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı Yaş Süreç BAT Takviyeler Sonuç 29 1. Ay 7 Temmuz Folik Asit, Coraspin 29 4. Ay 8 Ağustos Folik Asit 23 6. Ay 17 Ağustos Folik Asit 26 6. Ay 31 Temmuz Folik Asit 37 4. Ay 31 Temmuz - 27 6. Ay 5 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 27 3. Ay 1 Ağustos Folik Asit 31 7. Ay 3 Ağustos Folik Asit, D Vitamini 27 1. Ay 9 Haziran Folik Asit, Demir İlacı 36 1. Ay 19 Mayıs Folik Asit 32 24 Mayıs Folik Asit 27 4. Ay 8 Ağustos Folik Asit 31 2. Ay 6 Temmuz 24 1. Ay 10 Temmuz Gynositol 30 2. Ay 1 Temmuz Folik Asit 31 2. Ay 3 Temmuz D Vitamini, Folik Asit 34 10. Ay 3 Eylül 27 2. Ay 19 Temmuz Folik Asit, D3 K2 28 2. Ay 28 Temmuz Folik Asit 31 3. Ay 25 Ağustos B12, Demir 21 1,5 Yıl 15 Ağustos Folik Asit 31 1. Ay 11 Ağustos 27 Ağustos 32 1. Ay Ağustos Folik Asit 34 2.5 Yıl 8 Eylül
Canım benide ekler misin yaş 23 deneme 11 ay bat 3 eylul takviye letu ve folikasitHerkese Selamlar
Bazılarımız gebe kalmaya çalışıyoruz, bazılarımız kayıplar yaşadık belki tekrar denemekten korkuyoruz.
Birbirimize destek olarak herkesin sağlıkla bebeğini kucaklarına alacakları bi yıl olsun 2021 hepimiz için.
2021 yılı için bir liste hazırlayacağım. Listeye eklenmek isteyenler beni etiketlerse sevinirim.
Belirtmeniz gerekenler;
Yaşınız
Ne kadar süredir deniyorsunuz
Beklenen adet tarihiniz
Kullandığınız takviyeler
Anne Adayı Yaş Süreç BAT Takviyeler Sonuç 29 1. Ay 7 Temmuz Folik Asit, Coraspin 29 4. Ay 8 Ağustos Folik Asit 23 6. Ay 17 Ağustos Folik Asit 26 6. Ay 31 Temmuz Folik Asit 37 4. Ay 31 Temmuz - 27 6. Ay 5 Mayıs Folik Asit, D Vitamini 27 3. Ay 1 Ağustos Folik Asit 31 7. Ay 3 Ağustos Folik Asit, D Vitamini 27 1. Ay 9 Haziran Folik Asit, Demir İlacı 36 1. Ay 19 Mayıs Folik Asit 32 24 Mayıs Folik Asit 27 4. Ay 8 Ağustos Folik Asit 31 2. Ay 6 Temmuz 24 1. Ay 10 Temmuz Gynositol 30 2. Ay 1 Temmuz Folik Asit 31 2. Ay 3 Temmuz D Vitamini, Folik Asit 34 10. Ay 3 Eylül 27 2. Ay 19 Temmuz Folik Asit, D3 K2 28 2. Ay 28 Temmuz Folik Asit 31 3. Ay 25 Ağustos B12, Demir 21 1,5 Yıl 15 Ağustos Folik Asit 31 1. Ay 11 Ağustos 27 Ağustos 32 1. Ay Ağustos Folik Asit 34 2.5 Yıl 8 Eylül