- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.917
-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.541
Ben gördüm canım 1. Sinde t bin altında silik çızgi duruyo belki geç yumurtLamadır takip et hayırlı olsun kan vermeye koş benceKizlar bunlar bugunku testlerim. 1 yazan sabah ilk idrar digeri gün icinde olan. Bat bugün
Çok silik takip et kimyasal da olabilirZaten bende birsey göremedim. Sadece 1 yazanda hafif cizgi var sanirim kuruma cizgisi diye dusunuyorum. 10-15 dk sonra belirdi çünkü digerinde yok
O birinci sabah ilk idrarla yaptığım iste canım son bir testim kaldı elimde onuda yarin sabah yapacagim artık ondan sonrası pazartesiye kalır hayırlısı insallahBen gördüm canım 1. Sinde t bin altında silik çızgi duruyo belki geç yumurtLamadır takip et hayırlı olsun kan vermeye koş bence
ben sanki çok silik gördüm ama emin olamadım kuruma çizgisi mi, yarın kan ver bence kafan rahat olsun :)Kizlar bunlar bugunku testlerim. 1 yazan sabah ilk idrar digeri gün icinde olan. Bat bugün
Eger cizgi gercekten varsa yanilmiyorsak sabah biraz daha belirgin çıkar diye düşünüyorum canım. Ona gore de pazartesi gideyim insallahben sanki çok silik gördüm ama emin olamadım kuruma çizgisi mi, yarın kan ver bence kafan rahat olsun :)
yarın sabah hemen pek farketmez çok yenidir çünkü, ya pazarı bekle testi tekrarlamak için yada kan yaptır bence :)Eger cizgi gercekten varsa yanilmiyorsak sabah biraz daha belirgin çıkar diye düşünüyorum canım. Ona gore de pazartesi gideyim insallah
üzgünüm ben birşey göremiyrum :/Kizlar bunlar bugunku testlerim. 1 yazan sabah ilk idrar digeri gün icinde olan. Bat bugün
ay senin görmen için valla kıpkırmızı olması lazımm hiçbir testi görmüyor aslaaaaaüzgünüm ben birşey göremiyrum :/
kız ben ilk 5 dkdan sonra sinirlenip testleri çöpe fırlatıyorumay senin görmen için valla kıpkırmızı olması lazımm hiçbir testi görmüyor aslaaaaakendi testlerine neler ettin kim biliiir
Bir testim kaldi nasil dayanacagim bilemiyorumyarın sabah hemen pek farketmez çok yenidir çünkü, ya pazarı bekle testi tekrarlamak için yada kan yaptır bence :)
Pazarı beklesen daha iyi o zaman :)Bir testim kaldi nasil dayanacagim bilemiyorum
Hadi insallah o gücü kendimde bulacağımPazarı beklesen daha iyi o zaman :)
Üzmek istemem ama 2. Çizgi yok gibi duruyorBirinci fotodaki testin ilk 5 dakikadaki hali. Ikinci fiti da beklemiş hali
Üzmek istemem ama 2. Çizgi yok gibi duruyor
Pazartesi doktora gidecegim bakalm hayırlısı olsun insallah artık ne zaman olursaÜzmek istemem ama 2. Çizgi yok gibi duruyor
Artık ben her testi o kadar ayrintili inceleyince hepsinde gorur oldumBen pek emin olamadım sanki görüyorum çok silik bir cizgi
Üzgüünm canım ben bir şey göremedim :/Birinci fotodaki testin ilk 5 dakikadaki hali. Ikinci fiti da beklemiş hali