Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım kuzum, tabi haklısın hem 1. sınıf hem bebek yükü öyle birşey olsa eşin destek verir ama dersleriyle o ilgilnir sen bebeğinle ilgilenirsin. Herşeyi kendine yük alma. Benim karşı komşum o durumda kaldı oğlu 1 e giderken bebeği oldu zorlandı tabi doğal olarak şimdi oğlu 4 e geçti ufaklık 3 yaşında maşallah onu da kreşe verecek rahata erdi yani.

Herşey keşke planladığımız gibi girse hayatta. Bak ben ilk oğluma 2. ay hemile kaldım. Şimdi de onca uğraşa rağmen olmuyor kalmaıyorum. Oğlum 7 yaşında ilk okul 2. sınıfa geçti. Ben 3 senedir uğraşıyorum 2. çocuk için. Yine uğraşırım yılmam içimde ki o bebek özlemi dinmiyor ama işte yaş faktörü devreye girnce rahat olamıyorum senin kadar. Bekleme erteleme gibi bir lüksüm yok. O yüzden araştırdım aşı sonrası korunmak gerekir mi nedir ne değildir diye. Korunmayacağım bende. Cumartesi aldım randevumu .
Mayıs ayından beri deniyorsan olur Allahın izniye oğlunda da hemen hemen aynı beklemiş oalcaksın. Ama eylül de olmadı seneye atayım demem ben senin yerinde olsam. Kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş. Elbet bir destek çıkanın olur öyle birşey olsa.

eşim bir anne şevkatine sahip. Sadece emzirme gücü yok diyebilirim. Eşim çok yumuşak şevkatlı biri o sebeple ders konusunda ona emanet edemem :) onun yerine yapar. tuvalet eğitiminde bile ben zorlamasam öğreneceği yoktu çocuğun. utanmasa onun yerine oturup lazımlığa o yapacaktı allah nasip ederse 2.si olsun. bekleyeceğiz bakalım.

sağlıklı yumurta üretmediğimiz aylarda veya sağlıklı spermler ulaşmadığı zamanlarda işte döllenme olmuyor maalesef. gebe kalma zamanı da uzamış oluyor. Allah ne zaman nasip ederse artık.

Analdım kuzum. Evde kötü polis sensin bu duurmda :)... 31 yaşındasın tabiki bekle derim bende. Olur Allah'ın izniyle en hayırlı zaman da da olsun isterimmmmm.....

Analdım kuzum. Evde kötü polis sensin bu duurmda :)... 31 yaşındasın tabiki bekle derim bende. Olur Allah'ın izniyle en hayırlı zaman da da olsun isterimmmmm.....
güzel bir terim. Aynen öyle kötü polis benim. otoriterlik görevi bende. biraz yer değişikliği gibi eşimle. böyle tamamlıyoruz bir birimizi. oğlumu asla sıkmıyorum ama evin kuralları da vardır ve uyulmak zorunda kuralları da ben koyduğum için babama sölicem seni diyor arada :) ya da babası birşeye tamam dese bile, ama anneme sormam lazım o tamam derse olur demeden babasının dediğini de yapmıyor. bu durum onu sıkmamdan kaynaklı değil aslında evde ben baskın karakter olduğum için benden onay alıyor. babası da aynı misal gördüğünü yapıyo çocuk napsın

Merhaba araniza katilabilir miyim listeye ekleyebilir misiniz benide. 27 yaşındayım birkac aydır korunmasız iliskiye gectik. Ne zaman sonuc verir bilemiyorum.

Arkadaslar kısaca kendimden bahsetmek istiyorum. 27 yaşındayım 2 oğlum var. Küçük olan 20 aylık. 14 aylik olana kadar adetim gelmedi emzirdigim icin. Son 6 aydir falan geliyor iste. Daha onceki adet dongum standart 35 gündü. Simdi ilk adetten sonra döngü 40-46 gune cıktı. Son birkac aydir da erken geliyor hep once 36 gune düştü sonra da 22-25 gun arası geldi hep. En son dongum 25 gündü şuan 29.gundeyim gelen giden yok. Gecen hafta kahverengi akintim geldi sonra grip oldum ve alıntı adete dönmedi kesildi. Hala bekliyorum testlerim de negatif şuan

3. bebeği mi planlıyorsunuz cnm?

Kızlarr güncellemeleri yaptım, yeni arkadaşları ekledim. İnşallah hepinizden güzel güzel haberler duyarız sağlıkla

Kizlar bunlar bugunku testlerim. 1 yazan sabah ilk idrar digeri gün icinde olan. Bat bugün

Eklentiler

• 20210730_135210.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 20210730_134811.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 48
  • 20210730_135221.jpg
    56,7 KB · Görüntüleme: 49
Kizlar bunlar bugunku testlerim. 1 yazan sabah ilk idrar digeri gün icinde olan. Bat bugün
ben bir şey göremedim cnm maalesef. bir kaç gün daha bekle regl olmazsan kan verirsin benim bat 28 di, dün regl oldum.
Normalde 28 günde regl olurdum. korunmayı bıraktığımızdan beri 29-30 güne çıktı günlerim uzadı. Bir de kanamam korunmayı bıraktığımızdan beri çeşmeden boşalırcasına geliyor.

Az önce bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendi, hem de 10 haftalık. Düzensiz regl olduğu için (bazen 50 günde 1 oluyormuş) hiç üstünde durmamış. Hem de ikiz bebek :) hiç öyle üzerinde durup çalışmalar da yapmadık dedi. Allah nasip ederse oluyor işte.
yemek görüntülerinden midesi bulanmaya başlayınca şüphe etmişler :)

Zaten bende birsey göremedim. Sadece 1 yazanda hafif cizgi var sanirim kuruma cizgisi diye dusunuyorum. 10-15 dk sonra belirdi çünkü digerinde yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…