-
- Konu Sahibi miniminikbirkus
- #2.481
Ya ben sürekli okuyordum da ilk kez üye oldumKız 1,5 senedir neredeydin. Ben ilk aydan buraya damladım
Yok bu benim bilinçli 2. Ayım bakalım regl sonrası gene ovulasyon testi ile denemelere devam edeceğim bakalım nasip kısmetYa ben sürekli okuyordum da ilk kez üye oldumPeki siz hamile kalabildiniz mi
Rabbim yardımcımız olsun inşallahYok bu benim bilinçli 2. Ayım bakalım regl sonrası gene ovulasyon testi ile denemelere devam edeceğim bakalım nasip kısmet
Amin inşRabbim yardımcımız olsun inşallah
Merhaba birşey daha sorucam sizde benim gibi Google den mi giriş yapıyorsunuz uygulama yok mu ?Amin inşAllah bekletmesin bekletecekse sabrını da versin inş
Bende bunu çok merak ediyorum ama galiba yok :) Bir de bazı telefonlarda görüntü yüklenemiyor.Merhaba birşey daha sorucam sizde benim gibi Google den mi giriş yapıyorsunuz uygulama yok mu ?
Nasıl soru sorulacağını biliyor musunBende bunu çok merak ediyorum ama galiba yok :) Bir de bazı telefonlarda görüntü yüklenemiyor.
Güzel gidiyor gitmesine ama herşeyden endişe ediyor insan hormonlardan sanırım :)) bende mide bulantısı hiç olmadı .yorgunluk sadeceHamile olan arkadaslar nasıl gidiyor bakalım
Bakalım inşallah bende iyi haberler aşırıöHiç öyle düşünme bir kaç gün önce ebru ceylanda 75. Gün yumurtlama gören birinin gebelik haberi vardı.
Testler gelene kadar akıntını gözlemle öyle devam et ama çalışmaları bırakma sakın
Benim çok şükür iyi geçiyor. Bolca uyumak istiyorum. Ayaklarım şimdiden şişti. 6 haftalığım suan. Silik bir çizgiyle öğrenmiştim. Ondan sonra test almadım yapmadım. Hiç kan da vermemiştimHamile olan arkadaslar nasıl gidiyor bakalım
Cevapla yada sayfanın sondakı kutucuğu doldurarak gönder diyebilirsin. Birinize özellikle soracaksan isminden önce @ yazarak yapabilirsinNasıl soru sorulacağını biliyor musunbasını sisirdim
Adı ne uygulamanın ben bulamadım daKızlar uygulama var ama görüntü atamıyorsun tek sıkıntısı o
Rabbim kolayligini verir elbetGüzel gidiyor gitmesine ama herşeyden endişe ediyor insan hormonlardan sanırım :)) bende mide bulantısı hiç olmadı .yorgunluk sadece
MaşallahBenim çok şükür iyi geçiyor. Bolca uyumak istiyorum. Ayaklarım şimdiden şişti. 6 haftalığım suan. Silik bir çizgiyle öğrenmiştim. Ondan sonra test almadım yapmadım. Hiç kan da vermemiştimBugün verdim ilk kez. 1587 çıktı. Doktora da henüz gitmedim. Kalp atışını duyabileceğim haftalarda gitmeyi düşünüyorum. Deneyimli arkadaşlar kan değerim nasıl sizce iyi mi.
Çok teşekkür ederim. Amin amin inşallah. Baya erken duymussun kalp atısını. Ben de bıraz erken gıdeyım doktoraMaşallahKan değerin normal geldi 6.hafta icin Rabbim saglikla ilerleyip kucagina almak nasip etsin Ben 6.haftada duymustum kalp atisini insallah sende tez zamanda duyarsin
Sağlıcakla ilerlesinÇok teşekkür ederim. Amin amin inşallah. Baya erken duymussun kalp atısını. Ben de bıraz erken gıdeyım doktora
Perşembe vajinal, cumartesi karından kese gözükür muhtemelen canımBenim çok şükür iyi geçiyor. Bolca uyumak istiyorum. Ayaklarım şimdiden şişti. 6 haftalığım suan. Silik bir çizgiyle öğrenmiştim. Ondan sonra test almadım yapmadım. Hiç kan da vermemiştimBugün verdim ilk kez. 1587 çıktı. Doktora da henüz gitmedim. Kalp atışını duyabileceğim haftalarda gitmeyi düşünüyorum. Deneyimli arkadaşlar kan değerim nasıl sizce iyi mi.