Gebeliğe Hazırlık 2021 Yılında Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamile olan arkadaslar nasıl gidiyor bakalım
Benim çok şükür iyi geçiyor. Bolca uyumak istiyorum. Ayaklarım şimdiden şişti. 6 haftalığım suan. Silik bir çizgiyle öğrenmiştim. Ondan sonra test almadım yapmadım. Hiç kan da vermemiştim Bugün verdim ilk kez. 1587 çıktı. Doktora da henüz gitmedim. Kalp atışını duyabileceğim haftalarda gitmeyi düşünüyorum. Deneyimli arkadaşlar kan değerim nasıl sizce iyi mi.

Güzel gidiyor gitmesine ama herşeyden endişe ediyor insan hormonlardan sanırım :)) bende mide bulantısı hiç olmadı .yorgunluk sadece
Rabbim kolayligini verir elbet aahh şu hormonlar evet insanı olur olmadik triplere sıkıntılı hallere sürüklüyor. Ama sağlık olsunda gerisi gelir geçer insallah

Maşallah Kan değerin normal geldi 6.hafta icin Rabbim saglikla ilerleyip kucagina almak nasip etsin Ben 6.haftada duymustum kalp atisini insallah sende tez zamanda duyarsin

Hanimlar Bisey sorucam analarimiz ve analarimizniz atalari bizi ve soylarca insani dogururken hastalik yoksa yani zorunlululik degilse ilac takviyesi kullanmadi seker yukletmedi ultrasona bile girmedi biz neden bunlari yapiyoruz ne faydasini görüyoruz cocuklar hep hiperaktif ve sıkılgan oldu ilaclarin yediklerimizin bunda etkisi olabilir mi

Perşembe vajinal, cumartesi karından kese gözükür muhtemelen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…