Bence artık artma olmazdı kimyasal olsaydı. Çok heyecanlandım ya İnşallah seninledir bebişin :)) saklanmış içerde biryerlereKızlar kimyasal gebelik geçiriyorum bugün test günüm diyordum ya bugunki test sonucum iyice düşer diyodum 141 olmuş kimyasalda dusmuyomuydu bu kez artmış
18temmuz41
21temmuz65
23temmuz48
21temmuz 141 yanı bugün
Evde yaptığım testlerde 2.çizgim tamamen kaybolmuştu neler oluyor acaba doktoruma attım sonucu hbr bekliyorum
Ben test ettim düşmüyorlarTeşekkür ederim canım.insan bi tedirgin oluyor tabi ya embriyolar düşerse diye
Olmaz diye birşey yok.. hayat mucizelerle doluBu nasıl mümkün olabilirmi ya değerlerim karmakarışık ve kimyasala benziyordu
Ay valla benimde heycan herşey birbirine karıştı Bu kimyasalı geçti başka biseye döndü sanki ama 17gun oldu transfer olalı bu değer yinede çok az Allah sonunu ıyi etsin inşallahBence artık artma olmazdı kimyasal olsaydı. Çok heyecanlandım ya İnşallah seninledir bebişin :)) saklanmış içerde biryerlere
Doğduğu zamana anlatacak hikayeler birikiyor şuandaAy valla benimde heycan herşey birbirine karıştı Bu kimyasalı geçti başka biseye döndü sanki ama 17gun oldu transfer olalı bu değer yinede çok az Allah sonunu ıyi etsin inşallah
Yok kuzum ağır yaşamları çok izledimDoğduğu zamana anlatacak hikayeler birikiyor şuandatlc de bir program vardı hamile olduğumu bilmiyordum diye hiç izledin mi
Orada ne hikayeler vardı. Kadının biri 50 yaşının üzerinde tüp bebek deniyor sürekli. En son 3tane transfer yapılıyor ilk sonucu pozitif çıkıyor arkasından kanama başlıyor ve kaybediyor bebeklerini bir daha gitmiyor doktora. Aylar sonra karnında şişlikten şüpheleniyor ama midesinde ur oluştuğundan şüpheleniyorlar. Testler yapılıyor kadın 7 aylık hamile çıkıyorYok kuzum ağır yaşamları çok izledimdoktor naomi
Oooo tamam o Zaman bişey olmamıştır benimkilere deBen test ettim düşmüyorlarHastaneden çıkınca 3 saat alışveriş yaptım gezinip durdum ortalarda
Yok artıkOrada ne hikayeler vardı. Kadının biri 50 yaşının üzerinde tüp bebek deniyor sürekli. En son 3tane transfer yapılıyor ilk sonucu pozitif çıkıyor arkasından kanama başlıyor ve kaybediyor bebeklerini bir daha gitmiyor doktora. Aylar sonra karnında şişlikten şüpheleniyor ama midesinde ur oluştuğundan şüpheleniyorlar. Testler yapılıyor kadın 7 aylık hamile çıkıyor
Benim 5. Gün embriyosuydu. erken gebelik testiyle 7. Günde silik gösterdi. Ama testler yanıltıcı olabiliyor. Negatif gösterip daha sonra kanda çıkan çok var.Oooo tamam o Zaman bişey olmamıştır benimkilere debir hafta bekleyip test yapsam diyorum. Daha da dayanamam vallaa. Çıkar mı acaba
Senin bu umutsuzluğunnYok artıko iş bana uzak çok Gökten altın yağsa beni teyet geçer
Canım bugün kaçıncı günün normalde. Düşmesi gerekiyordu değerin . Allah allah.Kızlar kimyasal gebelik geçiriyorum bugün test günüm diyordum ya bugunki test sonucum iyice düşer diyodum 141 olmuş kimyasalda dusmuyomuydu bu kez artmış
18temmuz41
21temmuz65
23temmuz48
21temmuz 141 yanı bugün
Evde yaptığım testlerde 2.çizgim tamamen kaybolmuştu neler oluyor acaba doktoruma attım sonucu hbr bekliyorum
Hahahahaha ben çok garantici ve takıntılıyım herşey ya olması gibi olacak yada yoksa yok arada kalmayı sevmiyorum kötü bir karakter.ben 2gundur ilaç dahi kullanmıyordum umudu o kadar kesmiştim düşünSenin bu umutsuzluğunnya da ben fazla pollyanna yım
Benim de 5. Gün dondurulmuş. Bir hafta sonra yapmaya başlarım. Çift çizgi görene kadar devamBenim 5. Gün embriyosuydu. erken gebelik testiyle 7. Günde silik gösterdi. Ama testler yanıltıcı olabiliyor. Negatif gösterip daha sonra kanda çıkan çok var.
Seyhannnn neler oluyor bana 18.gün günüme göre çok çok düşük ama 4gün öncesine göre 48den 141e çıkması da ilginç anlam veremiyorum doktoruma sordum umut varmı diye tabiki var demiş ama 18.güne göre kötü bir sonuçCanım bugün kaçıncı günün normalde. Düşmesi gerekiyordu değerin . Allah allah.
En son 2gün önce evdeki testimde 2.çizgim tamamen kaybolmuştuBenim de 5. Gün dondurulmuş. Bir hafta sonra yapmaya başlarım. Çift çizgi görene kadar devaminşallahhh
Doktor başka bişey demedi mi canım. 2 gün sonra tekrarla falan demedi mi . Ben de anlamadım ayyy belki de tutunmaya çalışıyordurSeyhannnn neler oluyor bana 18.gün günüme göre çok çok düşük ama 4gün öncesine göre 48den 141e çıkması da ilginç anlam veremiyorum doktoruma sordum umut varmı diye tabiki var demiş ama 18.güne göre kötü bir sonuç
Dedi tabiki 2gun sonra tekrar test dedi ilaçlara devam dedi.bende umut varmı dedim tabiki var dedi ilginç ya.bende 2gundur umudumu çoktan yitirmiştim ne ilaç ne iğnelerimi yaptım hepsini kesmiştimDoktor başka bişey demedi mi canım. 2 gün sonra tekrarla falan demedi mi . Ben de anlamadım ayyy belki de tutunmaya çalışıyordurinşallahhhh. Rabbim den umut kesilmez. Yapacak bişey yok dua dan başka csnım
İlaçlarına devam et canım. Hiç belli olmaz . Güzel haberlerini alırız inşallahhhDedi tabiki 2gun sonra tekrar test dedi ilaçlara devam dedi.bende umut varmı dedim tabiki var dedi ilginç ya.bende 2gundur umudumu çoktan yitirmiştim ne ilaç ne iğnelerimi yaptım hepsini kesmiştimpişman oldum ya Allah büyük bakalım 2gun sonra ne çıkacak nasip kuzum ya mucize olur bana