- 28 Aralık 2018
- 1.067
- 2.075
- 45
Inşallah canım aminnnİlaçlarına devam et canım. Hiç belli olmaz . Güzel haberlerini alırız inşallahhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah canım aminnnİlaçlarına devam et canım. Hiç belli olmaz . Güzel haberlerini alırız inşallahhh
Çok güzel sizin adınıza çok sevindim İki embriyo koyulmuştu dimi sizeKizlar selam ilk değerim 357 idi 12. Gün 4 gün sonra 2562 çıktı çok şükür 12 Ağustos kese randevusu verdi doktorum..darısı hepinizin başına
Çok teşekkürler ama kalp atışı görene kadar sevinmiyoruz..herşey hepimiz için yolunda gider umarım..evet 2 adet 3. gün embriyosu koyuldu.Çok güzel sizin adınıza çok sevindim İki embriyo koyulmuştu dimi size
Ben de test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Bu ayın 23ünde transferim olmuştu benim de. Ama önceki transferimde 5. Günden itibaren test yapmaya başlamıştım ve çok moralim bozulmuştu. İnşallah test yapmadan durabilirimMerhaba
Ben de transferimi yaptırdım bugün 6. Günüm, 5. Gün dondurulmuş ve 4. Gün taze embriyo transferi yapıldı. Heyecan içindeyim sanırım yarın sabah erken gebelik testi yapıcam var mı benim gibi olan yada testini yapan :)
size de güzel haberler almak nasip olsun inşallahÇok güzel sizin adınıza çok sevindim İki embriyo koyulmuştu dimi size
Şimdi yine evde test yaptım 2.çizgi hayalet gibi de olsa silik bi şekilde cikti çok şaşkınımIlaclarin etkisimi acaba
İnşallah heyecanla bekliyorum. Çok hayal ettim pozitifi görmeyi.size de güzel haberler almak nasip olsun inşallah
mucize gibiinşallah daha da yükselir değerlerinizŞimdi yine evde test yaptım 2.çizgi hayalet gibi de olsa silik bi şekilde cikti çok şaşkınım
Bence her şey yolunda gidecekÇok teşekkürler ama kalp atışı görene kadar sevinmiyoruz..herşey hepimiz için yolunda gider umarım..evet 2 adet 3. gün embriyosu koyuldu.
inşallah canım senin ne zaman belli olacak şimdi? ben geçen sefer durmadan idrar testi yapmıştım bu sefer test günü bile ancak öğleden sonra kan verebildim :) buarada biryerlere gitme şansın varsa git kafa dağıtmaya çalış. o kafa nerede olsan da tam dağılmıyor ama gezebiliyorsan gez bana sorarsan :)Bence her şey yolunda gidecek
Inşallah onuda duyarsın en kısa zamanda hayırlısıyla canimÇok teşekkürler ama kalp atışı görene kadar sevinmiyoruz..herşey hepimiz için yolunda gider umarım..evet 2 adet 3. gün embriyosu koyuldu.
Sen yazdıkça ben heyecan yapıyorum burada seni hiç düşünemiyorum Allah ım inşallah yarın ki test sonucun daha da sevindirsin
valla bu kadar duygu değişimi hiç ıyi degilAmin inşallahSen yazdıkça ben heyecan yapıyorum burada seni hiç düşünemiyorum Allah ım inşallah yarın ki test sonucun daha da sevindirsin
Sen nasılsın herşey yolundadır insallahSen yazdıkça ben heyecan yapıyorum burada seni hiç düşünemiyorum Allah ım inşallah yarın ki test sonucun daha da sevindirsin
Aynıyım ben hala çok belirgin şu belirtim var diyeceğim birşey de yok. Cuma yı bekliyorum inşallah ultrasonda görünürSen nasılsın herşey yolundadır insallah
Bana test günü için 4 Ağustos dediler yani transferden 12 gün sonra olmuş oluyor. Ama önceki transferde 10. Gün test yaptır demişlerdi. Aynı merkez, aynı hoca, yine 5. gün embriyosu ben de anlamadım Bu arada bugün itibarıyla işe döndüm umarım kafam dağılır birazinşallah canım senin ne zaman belli olacak şimdi? ben geçen sefer durmadan idrar testi yapmıştım bu sefer test günü bile ancak öğleden sonra kan verebildim :) buarada biryerlere gitme şansın varsa git kafa dağıtmaya çalış. o kafa nerede olsan da tam dağılmıyor ama gezebiliyorsan gez bana sorarsan :)
Harika En üstteki yeni test mi ?
Belki daha yüksek bir değerle öğren garanti olsun diye 12. gün demiştir bu sefer..benimki de 2500 lerdeki beta hcg üzerine 18 gün sonraya ultrason randevusu verdi. hem kese hem kalp birarada olsun dedi herhalde :) inşallah tabi :) iş dağıtıyor kafayı biraz her şekilde geçiyor zaman güzel şeyler düşünmeye çalış bol bolBana test günü için 4 Ağustos dediler yani transferden 12 gün sonra olmuş oluyor. Ama önceki transferde 10. Gün test yaptır demişlerdi. Aynı merkez, aynı hoca, yine 5. gün embriyosu ben de anlamadım Bu arada bugün itibarıyla işe döndüm umarım kafam dağılır biraz