- 15 Aralık 2020
- 8.845
- 8.884
- 148
- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
-
ay cok iyi bazen geliyo boyle düşünceler
Ayy snsin tatlıiiÇook tatlısın çoooksevdim seni yaa yazdıkların hep hissediyorm çook dua edeceğim hepimize
Stres yapma canim (dedi stresten ölenNormale göre 1 ya da 2 gün erken gibi ama ne bileyim ilaçların tesiri de olabilir gibi geliyor.ve sanırım strese girmeye başladım
Bnim yarin regl olmam gerekir heralde gecen ay 15 haziranda olmustum ama 2 temmuzda asilama oldu regl tarihim ne olcak ay kafam durdu. Sanki regl olacagim tam belirti yok ama kisa kisa sanci baska da bi belirtim yokYusra-61 S Sunriseeee Siz de ağrı belirtileri var mı? Ne durumdasınız? Diye soruyordum ki yazmışsın bile.
Yusra-61 S Sunriseeee Siz de ağrı belirtileri var mı? Ne durumdasınız? Diye soruyordum ki yazmışsın bile.
dayanamadim kan verdim 2.3 saate çıkacak sonuç kızlar
Hayırlısı olsun canım bence gebesin sonucu yaz mutlakadayanamadim kan verdim 2.3 saate çıkacak sonuç kızlar
Kusura bakmayın canım valla hem iş hem de çok fazla kaşık bel ağrısı derken unutmuşum yazmayı. İlk kan testim 24,10 du. İkinci kan testim 111,76. Doktorum iki gün sonra tekrar test yaptır dedi şimdi zaten bişey göremeyiz değerin 500 oldugunda kese görülebilir anca dedi. Yarın yine test vereceğim hayırlısıyla. Dualarimdasın inşallah Rabbim sana yarın kanda pozitif görmeyi nasip ederM mussmutluu ne yaptin canim cikti mi sonuc
Benim doktorum 14 günden önce kesinlikle test yapma diye tembihlemişti beni. Sabredebiliyorsanız biraz daha bekleyin bence. Adetinize kaç gün var?Bugüm aşılama günü dahil 10.gün. İdrar testi için ne düsünüyosunuz?
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. aşılamadan sonra herhangi bir belirti yaşadın mı acaba merak ediyorumKusura bakmayın canım valla hem iş hem de çok fazla kaşık bel ağrısı derken unutmuşum yazmayı. İlk kan testim 24,10 du. İkinci kan testim 111,76. Doktorum iki gün sonra tekrar test yaptır dedi şimdi zaten bişey göremeyiz değerin 500 oldugunda kese görülebilir anca dedi. Yarın yine test vereceğim hayırlısıyla. Dualarimdasın inşallah Rabbim sana yarın kanda pozitif görmeyi nasip edertabi diğer kızlara da inşallah Allah'ım çok amin çok
10 gun var daha Mart ayinda 1.asilamada 5 gun erken olmustumBenim doktorum 14 günden önce kesinlikle test yapma diye tembihlemişti beni. Sabredebiliyorsanız biraz daha bekleyin bence. Adetinize kaç gün var?
Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepinize nasip etsin inşallah hepinizden güzel haberleri alalım. Aşırı kasık ve bel ağrısı hemen hemen hergün yaşadım. Hatta aşılamadan sonra 6. Günde gece öyle şiddetli bı kasık ağrısıyla uyandım ki anlatamam.4. 6. 8. ve 9. Günler test yaptım hepsi negatifti iğnenin falan etkisi yok diye üzülmüştüm. 9. Gün inanılmaz karamsarlık başlamıştı kesin dedim artık olmadı biliyorum dedim. 10. Gün yaptığım testte çok silikte olsa pozitifi gördüm başka marka bi test daha yaptım o daha koyu bir pozitifti. Şükür sonrası kan testlerimde güzel çıktı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasınRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. aşılamadan sonra herhangi bir belirti yaşadın mı acaba merak ediyorum
İnşallah sırayla hepimiz bu güzel duyguları yaşayalımŞuan umudumuz sensin
Canım benim senin adına çok sevindim rabbim bize de bu güzel duyguları nasip etsin inşallah benim de bugün aşılamanın 3. Günü ama her sabah belim ağrıyor öyle aşırı değil ama ağrı var yani inş bebişim tutunmuştur olmasa da Rabbim hayırlısını nasip etsin denemeye devam deriz :)Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepinize nasip etsin inşallah hepinizden güzel haberleri alalım. Aşırı kasık ve bel ağrısı hemen hemen hergün yaşadım. Hatta aşılamadan sonra 6. Günde gece öyle şiddetli bı kasık ağrısıyla uyandım ki anlatamam.4. 6. 8. ve 9. Günler test yaptım hepsi negatifti iğnenin falan etkisi yok diye üzülmüştüm. 9. Gün inanılmaz karamsarlık başlamıştı kesin dedim artık olmadı biliyorum dedim. 10. Gün yaptığım testte çok silikte olsa pozitifi gördüm başka marka bi test daha yaptım o daha koyu bir pozitifti. Şükür sonrası kan testlerimde güzel çıktı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın
Tebrikler canımmm belirti falan var mıydı kaçıncı günün bir deKızlar benimde sonucum çıktı 144.31 çıktı hamileyim ☺rabbim tez vakitte hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?