Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıca bu bilgilendirme için de teşekkürler. Aydınlatıcı ve umut verici bizler için

Oh oh maşallah hayirlisiyla kese de görünür âmin inşallah

Bir sorum olacak size: Kasık ve bel ağrısı demişsiniz de, aşılamanın kaçıncı gününden itibaren başladı ağrınız? Benim bugün aşılama gününü saymazsak 3.günüm ve çok çok hafif kasık ağrım var da o yüzden sordum

Aşılama gününden itibaren hep oldu. Hâlâ ağrılarım devam ediyor

Ay kızlar bugün aşılamanın 13. Günü ve regl olmuşum. Tutmadı yani. Allah büyük 2. Aşılamaya başlayacağım artık bayram geçsin tedaviye devam.
Canım benim Mevla nın var bir bildiği... İnşallah bayramdan sonra aşılaman gönlünce ve başarılı olur. İnsanın biraz morali bozulsa da pes etmek yok yola devam

Bu ağrılar adet ağrısı gibi mi, her an olacak gibi hissediyor muydun? Ya da daha farklı mı?
Canım ben adet olabilen biri değildim. Adetim kendiliğinden olmazdı ilaç kullanınca olurdu sadece. O zamanlarda ki ağrımdan biraz daha şiddetli sanki. Ya da ben nadir adet olduğum için ağrı çokmuş gibide hissediyor olabilirim bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…