- 16 Ağustos 2020
- 2.812
- 4.243
- 83
- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
-
Ay aynen cok ayniyizBenimde sorunum bu maalesefmsjınızda kendimi gördüm. Ağlamamak için anlatamıyorum bile diyebilirim eşimin psikolojisini aşağıya çekmek de istemiyorum biliyorm o da çok üzülüyor. Azcık anlatma isteğim olsa ağlama tutuyor gözlerim doluyor kaçıyorum artık hassas noktam gibi konu bazen ise zil takıp oynuyorum diyebilirim ruhsal çok inişli çıkışlıyım
Ay aynen cok ayniyizdeli gibi bisey olduk valla bugun sn gelme olmadi zaten dedigimde bn espriler yapiyorum onda cıt yok adam dicek kadini kaybettik ay aglanacak halimize guluyoruz Allah eş yönünden yüzümüze bakmış o kadar cok istiyorum ki baba olacaksin demeyi.
Aynen hickimse anlamiyor onlara da hak veriyorum aslinda ya bn olsam onlarin yerinde hamile kalamayan kkardesime yakin arkadasima ne soyleyebilirim nasil davranabilirim zor yani. Hatta şöyle bisey yakin arkadasim 2-3 ay oldu bebegim olmuyo cok istiyorum dedi. Olur ya biraz daha deneyin hayirlisi diyip gectim. Evli degildim o zamn boyle sorunlarim da yoktu. Yani boyle derdin yoksa anlamak tam anlamiyla imkansiz. Bizim kocalari baba yapicaz minnoşum insallahBence biraz hassaslıkla alakalı hani insanın yarası kendisine özeldir bunu eşimize desek onun da canı acıyor o da üzülüyor belki belli etmiyor diye istemiyor dmeek değil. yaramızı deşmek birşey kazandırmıyor bunu anladım çünkü olacaksa bu kadar üzmezdi demek ki şuan değil zamanı. Birde çevrede anlayacak kimse olmuyor kimsenin anlayacağını düşünmüyor insan konuşuyorlar işte o yana bu yana ben ikna edici samimi değiller. Herkesin de bebeği var ki nerden anlasın yokluğu yaşayan biliyor. iyi ki burası var yaralarımız aynı derman olacak şey de.
O kadar çok istiyorm baba olacaksın cümlesini okurken kalbimin içinde burukluk ve sevinci hissediyorm şuan yokluğunu hissediyorum var olsa nasıl olacağını biliyorm kuş oluyor içim. Ve biliyorm eşim çok güzel baba olacak.bunu da hak eden bütün herkese nasip etsin kurban olduğum Rabbim
Evet insanın hevesi kaçıyor böyle olunca aşılama gününde gelir yine heycanın o ilk aşılamada insan bi değişik oluyorEvet bende devlette araştırmada yaptıracağım bana da doktorm 2 kere şart var aşılama için dedi.Ondan Dahalık deneyemedim artık pess diyecek duruma da geliyorm ilk olsun diye heves ettim baya şuan o kaçtı birşeyler engel olunca birde umut belki tutar diye. Aşılama için ilaçlara ne kadar vermiştin canım sen? Doktor bana ilaçlarda pahallı ondan bu degerle riske giremem dedi. Raporlu sormuştum sana daha önce unuttum açıkçası süreci eski msjlarını bakacaktım. Eşim sprem testini biz 1.5 sene önce yaptırmıştık çok iyi aşılama için dedi ama yine yaptıralım dedi birde o var bu ay
Tüp inşallah olur da haberinle mutlu olurum yumurtların çok belli ki birde kaliteli oldun mu ohh olacaktır
Yaaa çok heyecanlı, çatlatma iğnesi olmadıysanız o zaman gerçekten hamilelik belirtileri gibi duruyor:) Rüya olayını ben de dün okumuştum,
Inshallah. Yarin test yapmak istiyorum) Size de bol şanslar. Allah hepimize hayirli olani nasip etsinYaaa çok heyecanlı, çatlatma iğnesi olmadıysanız o zaman gerçekten hamilelik belirtileri gibi duruyor:) Rüya olayını ben de dün okumuştum, çok ilginç gerçekten.
Evet insanın hevesi kaçıyor böyle olunca aşılama gününde gelir yine heycanın o ilk aşılamada insan bi değişik oluyorben 400 liraya almıştım 2 adet gonalf 450 vardı bi çatlatma iğnesi 2 kutuda progestan aldım. 2 defa aldım bu ilaçları ama 4 kez kullandım işte 2 aşılama iptalinde 2 de aşılamada dahada elimde 1 kutu gonalf var
İnşallah tüp ilk denemede tutar şimdi ondanda korkuyorum embriyo olmazsa diye Rabbim hepimizin yardımcııs olsun inşallah bende senin aşılamadan pozitif haberini alırım
Bizim kocalari baba yapicaz minnoşum insallah
Öyle tabi sonuçta bebek için bir yumurta bi sperm yeterli. Ne zaman aklına bişey takılırsa sormak istersen yazabilirsin bildiğim kadarıyla yardımcı olurum. İnşallah hiç birine gerek kalmadan hamile olduğunu öğrenirsin gerçekten maddi manevi yorucu devlette fiyatlar çok çok daha uygun tabi. Sen aşılama ilaçlarını aldın mı yoksa daha rapor aşaması mı bide yaşın kaçtı seninÇok doğru diyorsun o ana gelince tekrar heyecan olur eminimValla canım öyle birşey ki embriyo olsa bile kalitesi hepsinden daha önemli tek embriyo ile hamile kalanlar çok. İnşallah olur seninle aşılamam olmazsa birde tüp hakkında bilgi alırım devlet için. Benim imkanlarım birazcık az aşılama ancak yaptırabilirim ondan tüp devlette bile zor şuan Allahım ypk yerden verse de yokluğu bitse diyorm
Öyle tabi sonuçta bebek için bir yumurta bi sperm yeterli. Ne zaman aklına bişey takılırsa sormak istersen yazabilirsin bildiğim kadarıyla yardımcı olurum. İnşallah hiç birine gerek kalmadan hamile olduğunu öğrenirsin gerçekten maddi manevi yorucu devlette fiyatlar çok çok daha uygun tabi. Sen aşılama ilaçlarını aldın mı yoksa daha rapor aşaması mı bide yaşın kaçtı senin
Ah şu git geller. Dengeler şaşkınBenimde sorunum bu maalesefmsjınızda kendimi gördüm. Ağlamamak için anlatamıyorum bile diyebilirim eşimin psikolojisini aşağıya çekmek de istemiyorum biliyorm o da çok üzülüyor. Azcık anlatma isteğim olsa ağlama tutuyor gözlerim doluyor kaçıyorum artık hassas noktam gibi konu bazen ise zil takıp oynuyorum diyebilirim ruhsal çok inişli çıkışlıyım
Gözün Aydın olsun inşallah. Tebrik ederimCanım moralinizi hiç bozmayın biliyorum bunu yapmak çok zor ama dusunmeyin akışına bırakın hastaneyi hastanede bırakın hiç düşüncelere kapılmayın olmamasinin ilk sebebi stres zaten ben ilk asilama utmayınca buda tutmayacak diye hiç beklemedim sırf 3 asilamadan sonra tüp bebek oluyor devlette diye yaptırdım ama oldu gibi görünüyor inşallah☺
Allah en kısa zamanda nasip etsin... Bu cuma günü gibi meselaAy aynen cok ayniyizdeli gibi bisey olduk valla bugun sn gelme olmadi zaten dedigimde bn espriler yapiyorum onda cıt yok adam dicek kadini kaybettik ay aglanacak halimize guluyoruz Allah eş yönünden yüzümüze bakmış o kadar cok istiyorum ki baba olacaksin demeyi.
Allah razı olsun canim bnimİnşAllah ben senin msjlarını okuyordum hatta içimden testler filan atarken ne kadarda istiyor diyerek kendimi gördüm dua ettim sanarabbim en doğru zamanda versin inşallah bende inanıyorum yapacağız seni etiket edeceğim sende güzel birşey olursa beni etiketle olur mu mutluluğumuzu da paylaşalım
Yaa insallahAllah en kısa zamanda nasip etsin... Bu cuma günü gibi mesela
Ah şu git geller. Dengeler şaşkınAllah hem bizim hem çevremizin yardımcısı olsun
Bebitom snn tutmus olabilir mi 7.gün regl belirtisi icin erken gibi normal regl belirtilerin ne zamn baslar kiBugün benim 7. Günüm bitti. Adet ağrım bayağı yoğun.Ha oldum ha olacak gibi hissediyorum.
Sizde durumlar nasıl?
Valla ben artık tutarsızım o ilaçlardan sonra tamda böyleyim özellikle bebek konusunda istiyor muyum istemiyor muyum? O kadar yoğun istek varken sonra ne oluyor aman diyorm gibi
Ay cok
Normale göre 1 ya da 2 gün erken gibi ama ne bileyim ilaçların tesiri de olabilir gibi geliyor.Bebitom snn tutmus olabilir mi 7.gün regl belirtisi icin erken gibi normal regl belirtilerin ne zamn baslar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?