• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepinize nasip etsin inşallah hepinizden güzel haberleri alalım. Aşırı kasık ve bel ağrısı hemen hemen hergün yaşadım. Hatta aşılamadan sonra 6. Günde gece öyle şiddetli bı kasık ağrısıyla uyandım ki anlatamam.4. 6. 8. ve 9. Günler test yaptım hepsi negatifti iğnenin falan etkisi yok diye üzülmüştüm. 9. Gün inanılmaz karamsarlık başlamıştı kesin dedim artık olmadı biliyorum dedim. 10. Gün yaptığım testte çok silikte olsa pozitifi gördüm başka marka bi test daha yaptım o daha koyu bir pozitifti. Şükür sonrası kan testlerimde güzel çıktı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın 🤲
Ayrıca bu bilgilendirme için de teşekkürler. Aydınlatıcı ve umut verici bizler için 🌸

Kusura bakmayın canım valla hem iş hem de çok fazla kaşık bel ağrısı derken unutmuşum yazmayı. İlk kan testim 24,10 du. İkinci kan testim 111,76. Doktorum iki gün sonra tekrar test yaptır dedi şimdi zaten bişey göremeyiz değerin 500 oldugunda kese görülebilir anca dedi. Yarın yine test vereceğim hayırlısıyla. Dualarimdasın inşallah Rabbim sana yarın kanda pozitif görmeyi nasip eder 🥰😍 tabi diğer kızlara da inşallah 🤲🤲 Allah'ım çok amin çok
Oh oh maşallah hayirlisiyla kese de görünür 🥰🧿 âmin inşallah

Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepinize nasip etsin inşallah hepinizden güzel haberleri alalım. Aşırı kasık ve bel ağrısı hemen hemen hergün yaşadım. Hatta aşılamadan sonra 6. Günde gece öyle şiddetli bı kasık ağrısıyla uyandım ki anlatamam.4. 6. 8. ve 9. Günler test yaptım hepsi negatifti iğnenin falan etkisi yok diye üzülmüştüm. 9. Gün inanılmaz karamsarlık başlamıştı kesin dedim artık olmadı biliyorum dedim. 10. Gün yaptığım testte çok silikte olsa pozitifi gördüm başka marka bi test daha yaptım o daha koyu bir pozitifti. Şükür sonrası kan testlerimde güzel çıktı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın 🤲
Bir sorum olacak size: Kasık ve bel ağrısı demişsiniz de, aşılamanın kaçıncı gününden itibaren başladı ağrınız? Benim bugün aşılama gününü saymazsak 3.günüm ve çok çok hafif kasık ağrım var da o yüzden sordum

Bir sorum olacak size: Kasık ve bel ağrısı demişsiniz de, aşılamanın kaçıncı gününden itibaren başladı ağrınız? Benim bugün aşılama gününü saymazsak 3.günüm ve çok çok hafif kasık ağrım var da o yüzden sordum
Aşılama gününden itibaren hep oldu. Hâlâ ağrılarım devam ediyor

Ay kızlar bugün aşılamanın 13. Günü ve regl olmuşum. Tutmadı yani. Allah büyük 2. Aşılamaya başlayacağım artık bayram geçsin tedaviye devam.
Canım benim Mevla nın var bir bildiği... İnşallah bayramdan sonra aşılaman gönlünce ve başarılı olur. İnsanın biraz morali bozulsa da pes etmek yok yola devam 🥰

Bu ağrılar adet ağrısı gibi mi, her an olacak gibi hissediyor muydun? Ya da daha farklı mı?
Canım ben adet olabilen biri değildim. Adetim kendiliğinden olmazdı ilaç kullanınca olurdu sadece. O zamanlarda ki ağrımdan biraz daha şiddetli sanki. Ya da ben nadir adet olduğum için ağrı çokmuş gibide hissediyor olabilirim bilemedim 😂

Back