- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
- 83
- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
Canlar bakın aşılama o kadar da negatif bir tedavi değilmiş hamile kalan arkadaşlarımız oldu şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İdrar testi yanıltıcı olabiliyor, daha çok strese giriyorsun. Ama kan testi olabilir benceBugüm aşılama günü dahil 10.gün. İdrar testi için ne düsünüyosunuz?
Ayrıca bu bilgilendirme için de teşekkürler. Aydınlatıcı ve umut verici bizler içinAmin canım Allah razı olsun Rabbim hepinize nasip etsin inşallah hepinizden güzel haberleri alalım. Aşırı kasık ve bel ağrısı hemen hemen hergün yaşadım. Hatta aşılamadan sonra 6. Günde gece öyle şiddetli bı kasık ağrısıyla uyandım ki anlatamam.4. 6. 8. ve 9. Günler test yaptım hepsi negatifti iğnenin falan etkisi yok diye üzülmüştüm. 9. Gün inanılmaz karamsarlık başlamıştı kesin dedim artık olmadı biliyorum dedim. 10. Gün yaptığım testte çok silikte olsa pozitifi gördüm başka marka bi test daha yaptım o daha koyu bir pozitifti. Şükür sonrası kan testlerimde güzel çıktı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın
Oh oh maşallah hayirlisiyla kese de görünür âmin inşallahKusura bakmayın canım valla hem iş hem de çok fazla kaşık bel ağrısı derken unutmuşum yazmayı. İlk kan testim 24,10 du. İkinci kan testim 111,76. Doktorum iki gün sonra tekrar test yaptır dedi şimdi zaten bişey göremeyiz değerin 500 oldugunda kese görülebilir anca dedi. Yarın yine test vereceğim hayırlısıyla. Dualarimdasın inşallah Rabbim sana yarın kanda pozitif görmeyi nasip eder tabi diğer kızlara da inşallah Allah'ım çok amin çok
Kızlar buda 13.gün bugün git gide koyulasmasi gerekmiyormu sanki dünle aynı gibi
Benimki negatif cikti 10cu gunumde.Yaaa çok heyecanlı, çatlatma iğnesi olmadıysanız o zaman gerçekten hamilelik belirtileri gibi duruyor:) Rüya olayını ben de dün okumuştum, çok ilginç gerçekten.
Hadi inşallah güzel haberler alırsın canım gözün Aydındayanamadim kan verdim 2.3 saate çıkacak sonuç kızlar
Yaa hayırlı olsun canim bnim Saglikla gelsinKızlar benimde sonucum çıktı 144.31 çıktı hamileyim ☺rabbim tez vakitte hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah
Bir sorum olacak size: Kasık ve bel ağrısı demişsiniz de, aşılamanın kaçıncı gününden itibaren başladı ağrınız? Benim bugün aşılama gününü saymazsak 3.günüm ve çok çok hafif kasık ağrım var da o yüzden sordumAmin canım Allah razı olsun Rabbim hepinize nasip etsin inşallah hepinizden güzel haberleri alalım. Aşırı kasık ve bel ağrısı hemen hemen hergün yaşadım. Hatta aşılamadan sonra 6. Günde gece öyle şiddetli bı kasık ağrısıyla uyandım ki anlatamam.4. 6. 8. ve 9. Günler test yaptım hepsi negatifti iğnenin falan etkisi yok diye üzülmüştüm. 9. Gün inanılmaz karamsarlık başlamıştı kesin dedim artık olmadı biliyorum dedim. 10. Gün yaptığım testte çok silikte olsa pozitifi gördüm başka marka bi test daha yaptım o daha koyu bir pozitifti. Şükür sonrası kan testlerimde güzel çıktı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın
Aşılama gününden itibaren hep oldu. Hâlâ ağrılarım devam ediyorBir sorum olacak size: Kasık ve bel ağrısı demişsiniz de, aşılamanın kaçıncı gününden itibaren başladı ağrınız? Benim bugün aşılama gününü saymazsak 3.günüm ve çok çok hafif kasık ağrım var da o yüzden sordum
Tebrik ederim canım hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallahKızlar benimde sonucum çıktı 144.31 çıktı hamileyim ☺rabbim tez vakitte hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah
Hayirlisi olsun canim elbet bir gun gorecegiz pozitifi yeni ay yeni umutlar demekAy kızlar bugün aşılamanın 13. Günü ve regl olmuşum. Tutmadı yani. Allah büyük 2. Aşılamaya başlayacağım artık bayram geçsin tedaviye devam.
Amin inşallah canımHayirlisi olsun canim elbet bir gun gorecegiz pozitifi yeni ay yeni umutlar demek
Tebrikler canım hayırlısıyla sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahKızlar benimde sonucum çıktı 144.31 çıktı hamileyim ☺rabbim tez vakitte hepinize bu duyguyu yaşatsın inşallah
Bu ağrılar adet ağrısı gibi mi, her an olacak gibi hissediyor muydun? Ya da daha farklı mı?Aşılama gününden itibaren hep oldu. Hâlâ ağrılarım devam ediyor
Canım benim Mevla nın var bir bildiği... İnşallah bayramdan sonra aşılaman gönlünce ve başarılı olur. İnsanın biraz morali bozulsa da pes etmek yok yola devamAy kızlar bugün aşılamanın 13. Günü ve regl olmuşum. Tutmadı yani. Allah büyük 2. Aşılamaya başlayacağım artık bayram geçsin tedaviye devam.
Canım ben adet olabilen biri değildim. Adetim kendiliğinden olmazdı ilaç kullanınca olurdu sadece. O zamanlarda ki ağrımdan biraz daha şiddetli sanki. Ya da ben nadir adet olduğum için ağrı çokmuş gibide hissediyor olabilirim bilemedimBu ağrılar adet ağrısı gibi mi, her an olacak gibi hissediyor muydun? Ya da daha farklı mı?
Hadi hayırlı olsun:) ilk aşılamanız mı?Merhaba ben de aşılama oldum bugün. Sizinle bekleyeyim dedim :) guzel haberler geliyor hakkimizda hayirlisi olsun saglicakla hepimiz anne olalim.