• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Normale göre 1 ya da 2 gün erken gibi ama ne bileyim ilaçların tesiri de olabilir gibi geliyor. 😢 ve sanırım strese girmeye başladım 😇
Stres yapma canim (dedi stresten ölen😅) bnde 5.gün dü galiba cok kisa regl gibi kasik ve bel agrisi oldu gündüz saniyelikti yani ilac da yapar bebekte tutunuyodur belki 🤲 bi de daha 7.gün azcik daha sabır 🌸

Yusra-61 Yusra-61 S Sunriseeee Siz de ağrı belirtileri var mı? Ne durumdasınız? Diye soruyordum ki yazmışsın bile.
Bnim yarin regl olmam gerekir heralde gecen ay 15 haziranda olmustum ama 2 temmuzda asilama oldu regl tarihim ne olcak ay kafam durdu. Sanki regl olacagim tam belirti yok ama kisa kisa sanci baska da bi belirtim yok

Yusra-61 Yusra-61 S Sunriseeee Siz de ağrı belirtileri var mı? Ne durumdasınız? Diye soruyordum ki yazmışsın bile.

Kullandığınız ilaçlar yapıyor belki iyi şeyler oluyordur bilemeyiz 🤗ben Dahalık aşılama olmadığım için net bilgi veremicem k. Bkma canım ya. Ama hormon ilaçları yapıyor diye duymuştum arkaldaşrdan
Çok stres filan olduğunu düşüyorsan konudan uzaklaşman en güzeli sen bilirsn ama test gününe kadar buralara girmemeni öneririm sürekli araştırmak bilmek istiyor bu daha yorucu olabiliyor 🙈ben aşılama olunca buraya girmemeyi planlıyorum yoksam ona bak buna bak şunu ara bul derken yerim kendimi 😅😅

Kızlar buda 13.gün bugün git gide koyulasmasi gerekmiyormu sanki dünle aynı gibi
20210715_052837.jpg

M mussmutluu ne yaptin canim cikti mi sonuc
Kusura bakmayın canım valla hem iş hem de çok fazla kaşık bel ağrısı derken unutmuşum yazmayı. İlk kan testim 24,10 du. İkinci kan testim 111,76. Doktorum iki gün sonra tekrar test yaptır dedi şimdi zaten bişey göremeyiz değerin 500 oldugunda kese görülebilir anca dedi. Yarın yine test vereceğim hayırlısıyla. Dualarimdasın inşallah Rabbim sana yarın kanda pozitif görmeyi nasip eder 🥰😍 tabi diğer kızlara da inşallah 🤲🤲 Allah'ım çok amin çok

Kusura bakmayın canım valla hem iş hem de çok fazla kaşık bel ağrısı derken unutmuşum yazmayı. İlk kan testim 24,10 du. İkinci kan testim 111,76. Doktorum iki gün sonra tekrar test yaptır dedi şimdi zaten bişey göremeyiz değerin 500 oldugunda kese görülebilir anca dedi. Yarın yine test vereceğim hayırlısıyla. Dualarimdasın inşallah Rabbim sana yarın kanda pozitif görmeyi nasip eder 🥰😍 tabi diğer kızlara da inşallah 🤲🤲 Allah'ım çok amin çok
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. aşılamadan sonra herhangi bir belirti yaşadın mı acaba merak ediyorum

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. aşılamadan sonra herhangi bir belirti yaşadın mı acaba merak ediyorum
Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepinize nasip etsin inşallah hepinizden güzel haberleri alalım. Aşırı kasık ve bel ağrısı hemen hemen hergün yaşadım. Hatta aşılamadan sonra 6. Günde gece öyle şiddetli bı kasık ağrısıyla uyandım ki anlatamam.4. 6. 8. ve 9. Günler test yaptım hepsi negatifti iğnenin falan etkisi yok diye üzülmüştüm. 9. Gün inanılmaz karamsarlık başlamıştı kesin dedim artık olmadı biliyorum dedim. 10. Gün yaptığım testte çok silikte olsa pozitifi gördüm başka marka bi test daha yaptım o daha koyu bir pozitifti. Şükür sonrası kan testlerimde güzel çıktı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın 🤲

Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepinize nasip etsin inşallah hepinizden güzel haberleri alalım. Aşırı kasık ve bel ağrısı hemen hemen hergün yaşadım. Hatta aşılamadan sonra 6. Günde gece öyle şiddetli bı kasık ağrısıyla uyandım ki anlatamam.4. 6. 8. ve 9. Günler test yaptım hepsi negatifti iğnenin falan etkisi yok diye üzülmüştüm. 9. Gün inanılmaz karamsarlık başlamıştı kesin dedim artık olmadı biliyorum dedim. 10. Gün yaptığım testte çok silikte olsa pozitifi gördüm başka marka bi test daha yaptım o daha koyu bir pozitifti. Şükür sonrası kan testlerimde güzel çıktı. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın 🤲
Canım benim senin adına çok sevindim rabbim bize de bu güzel duyguları nasip etsin inşallah benim de bugün aşılamanın 3. Günü ama her sabah belim ağrıyor öyle aşırı değil ama ağrı var yani inş bebişim tutunmuştur olmasa da Rabbim hayırlısını nasip etsin denemeye devam deriz :)

Back