Merhaba herkese. Sezaryen Skar Endometriozis konusunda bilgisi, deneyimi olan birileri varsa o kadar makbule geçecek ki. Doğru düzgün bilgi bulamıyorum. 3. doktorda 3 yılda anca tanı alabildim ki bu bile kısa süreymiş bu rahatsızlıkta. Çocuğum var, çocuk düşüncem yok. Çok ağrım var, ayın yarısı ağrı ve acıyla geçiyor, hareket ederken canim yaniyor, psikolojim bozuldu artık. İlk iki gittiğim doktor ozeldeydi ve direkt ameliyat dediler. Son olarak üni hastanesinde bir hocaya gittim, önce Visanne deneyelim olmazsa ameliyat düşünürüz dedi. Derin yerde gibi, yapışık olabilir kaslara veya çevre dokulara, çok kolay bir ameliyat olmaz dedi ve korktum, diğer iki doktor hiç böyle konusmamisti ameliyat konusunda ki kistim cok da buyuk sayilmaz sanirim, 3 cm. Visanne'a da baktım bir sürü yan etkisi varmış. Kafam karıştı açıkçası. Burada genelde yumurtaliklarda olan çikolata kisti konuşuluyor. Sezaryen Skar Endometriozis özelinde deneyimi olan doktor mu bakmalıyım ayrıca? Benim durumumda Visanne ne kadar etkili olur, bilen yaşamış birileri var mı aramızda? Daha yeni başka bir ameliyat oldum, özelde ameliyat olacak durumda değilim şu anda. Ankara'da devlet, uni hastanesi vs önerebileceğiniz doktor isimleri olursa çok sevinirim.