• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkürler canımm Sebepsiz infertilite diyecem de bi gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı bir yıldır olmuyordu herhangi bi problem yok
Aa o zaman sizin daha Bi umutla dolu olmanız lazım, burada birçoğumuz hiç hamile kalamadı mesela. Siz de yakında tekrar güzel haberler alacaksınız inanıyorum ben:)

Aa o zaman sizin daha Bi umutla dolu olmanız lazım, burada birçoğumuz hiç hamile kalamadı mesela. Siz de yakında tekrar güzel haberler alacaksınız inanıyorum ben:)
Canım benim inan benimki de kötü bir durum evliliğimin ilk ayında hamile kalmıştım ve sonra hiç olmadı 2 yıl oldu insan neden diyor bi sebep arıyor sebebini bilmek istiyor:( eşimde ileri hızlı yüzde 5 doktorlar ileri hızlı ileri yavaşı baz alıyor sıkıntı yok diyor belki ondandır diye teselli ediyorum düşün

Aynen oyle olacak dusuncesi olmayinca insan bi düşüş yasiyo en azindan buna tutunuyorum. Esim cuma kacta gidecegiz dedi sn gelme zaten testte olsa cikardi olmadi dedim. Yanlis mi soyledim acaba suan icine kapandi.
Canım benim bir yandan kendin bu süreçle baş etmeye çalışırken bir yandan eşini koruyamaya çalışıyorsun. Şuan hem duygusal hem hormonal olarak çalkantı içindeyiz. Dolayısıyla yanlışı doğrusu yok, bırak üzülmemiz gerekiyorsa birlikte üzülelim. İçe kapanmak gerekiyorsa kapanalım. İnşallah gün gelir birlikte seviniriz de. Dolayısıyla kendini yargılama, o da zaten hem seni hem süreci anlayacaktır.

Selam kızlar ben de dün ilk kez aşılama oldum ama hiç ümidim yok yazılanlardan dolayı madem böyle tutma ihtimali düşük bi uygulama neden yapıyor ki doktorlar moralim çok bozuk :KK43:
Ben de aynı durumu sorguladım başında. Bu kadar düşük ihtimal olmasını. Ancak şuan aşılama diye bir yöntem varsa ve kullanılıyorsa demekki işe yarıyor. Yoksa ne doktor uğraşır ne hastane. Ayrıca aldığımız iğne ve ilaçlarla yüzde oranı çoğalıyor. Belki de geçmişe bakıp keşke şunu da yapmasaydım dememek için uğraşıyoruz. Bir de aşılama yöntemi tamamen doğal yöntem olarak geçiyor. Düşünsene tutanlar için çok büyük şans. Dolayısıyla doktorlar bu şansı elimizden almak istemiyorlar. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Şimdi olumlu hayaller kurma zamanı, olumsuz haber alırsak yola nasıl devam edeceğimizi düşünürüz 🌸

Doktorum ısrarla normal hayatına devam et dedi. Şu durumda çok ağır olmadığı sürece temizlik vs yapılabilir bence. 💪🏻 Mobilya yer değiştirme olayı bir tık fazla olmuş. ⚖️ Şimdiye kadar olan sürece birşey olmamıştır herhalde, ciddi ağrın vs yok. İyi düşünelim iyi olsun 🥰
Ama bundan sonra yapmasak mı acaba 🙊
doğru canım dikkat ederim. Bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. Galiba tutmadı aşılamam 2 gün sonra doktora gideceğim

Back