Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben asilamadan 2 gun sonra grip oldum, atesim cikti. Belirtileri dunden hiss etmeye basladim. Gogus uclarinda agri, karin ve belde agrilar. Uykuda korkma(gecen hamileligimde uykida surekli korkiyordum). Ama bu adet belirtisi de ola bilir
Yaaa çok heyecanlı, çatlatma iğnesi olmadıysanız o zaman gerçekten hamilelik belirtileri gibi duruyor:) Rüya olayını ben de dün okumuştum, çok ilginç gerçekten.

B planının olması ne güzel İnsan rahatlatıyor kendini... Ben de kendime b planı hazırlıyorum. Şuan adet olacakmış gibi karın ağrılarım başladı. Olumlu beklentiler düşüşe geçti

Şuan umudumuz sensin

Ya umudunu yine de kaybetme. Çünkü idrar yanıltıcı hepimiz biliyoruz. Belki geç tutunma olduğu için kana ve idrara geçişi gecikebilir. Allahım mucizelerimiz olsun lütfen
Umudum hep var canim bnim ama cok da kendimi sartlamiyorum. Varsa cuma cikar simdilik tutmadi dusuncesindeyim. Insallah bir gun

B planının olması ne güzel İnsan rahatlatıyor kendini... Ben de kendime b planı hazırlıyorum. Şuan adet olacakmış gibi karın ağrılarım başladı. Olumlu beklentiler düşüşe geçti
Aynen oyle olacak dusuncesi olmayinca insan bi düşüş yasiyo en azindan buna tutunuyorum. Esim cuma kacta gidecegiz dedi sn gelme zaten testte olsa cikardi olmadi dedim. Yanlis mi soyledim acaba suan icine kapandi.

Benim doktorum kan testi yap idrarla uğraşma yanıltır dedi sende istersen yaptır emin olursun
Cuma gunu yaptiracagim canim. Bn catlatma ignesinin ertesi gunu de yaptim testte bi sorun olmadigini gordum cikartiyo yani varsa. Suan belki varsa idrara henuz gecmemis olabilir ama cok az ihtimal. Bekleyecegiz

Selam kızlar ben de dün ilk kez aşılama oldum ama hiç ümidim yok yazılanlardan dolayı madem böyle tutma ihtimali düşük bi uygulama neden yapıyor ki doktorlar moralim çok bozuk

Selam kızlar ben de dün ilk kez aşılama oldum ama hiç ümidim yok yazılanlardan dolayı madem böyle tutma ihtimali düşük bi uygulama neden yapıyor ki doktorlar moralim çok bozuk
Hayırlı olsun oncelikle modunu yukselt ve son ana kadar buralara gelme cunku herkes yasadiklarini paylasiyo etkileniyosun. Psikoloji onemli daha yeni islem olmus lutfen guzel dusun. Normal iliskinin de yuzdesi az kademe kademe deneme yapiliyor tup bebek de kesin degil. Hersey Allah tan. Kafani dagit dusunmemeye çalış Allah gönlüne gore versin

Canım benim çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın çok haklısın ama evde tek başımayım doktor da kendini yorma dedi sürekli uzanıyorum artık sıkıntıdan patladım inan burda çift çizgileri görünce mutlu oluyorum ne yapayım girmeden edemiyorum

Hassas terazi gibiyiz bi olumsuzlukta hemen ruhumuz degisiyo. Degisik bi mesgale bul kendine yoksa zaman gecmiyo

Öncelikle hayırlı olsun. Siz hangi sebeple yaptırmıştınız? Aslında oran çok yüksek değil ama (hormon tedavisiyle %15-20 civarında) kimsede tutmuyor diye bir şey yok o yüzden içiniz rahat olsun.

Öncelikle hayırlı olsun. Siz hangi sebeple yaptırmıştınız? Aslında oran çok yüksek değil ama (hormon tedavisiyle %15-20 civarında) kimsede tutmuyor diye bir şey yok o yüzden içiniz rahat olsun.
Teşekkürler canımm Sebepsiz infertilite diyecem de bi gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı bir yıldır olmuyordu herhangi bi problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…