- 11 Ağustos 2017
- 360
- 179
- 53
- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
-
Yaaa çok heyecanlı, çatlatma iğnesi olmadıysanız o zaman gerçekten hamilelik belirtileri gibi duruyor:) Rüya olayını ben de dün okumuştum, çok ilginç gerçekten.Ben asilamadan 2 gun sonra grip oldum, atesim cikti. Belirtileri dunden hiss etmeye basladim. Gogus uclarinda agri, karin ve belde agrilar. Uykuda korkma(gecen hamileligimde uykida surekli korkiyordum). Ama bu adet belirtisi de ola bilir
B planının olması ne güzelHayırlısıyla büyüsün snnde bu zamanda stres yapmaman gerek oluruna birak bebiş tutunmuş bi kerebn sanirim olumsuzu kabullendim herkesin en gec 12.gunde cikiyo bnim cikmiyosa yoktur cok da ustune dusmeyecegim hayirlisi olsun. 6x4 mm polip vardi belki de o etkiliyo onlari aldiricam aşımı olucam biraz ruhumu dinlendiricem sonrasi Allah kerim. Aşı oldugumda korunmayi düşünmüyorum serbest bırakıcam.
Şuan umudumuz sensinDaha 12. Gün canım seninde. Bana doktor 15 gün sonra test yaparsın demişti ama ben 10. Gün gördüm pozitifi. Sakın umutsuzluğa kapılma. Bende bugün tekrar kan testi verdim bakalım artacakmı azalacakmı bilemiyorum Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah. Umutsuz olma kendini üzme lütfen
Ne güzel zaman yaklaşmış kan verirsin yakında umarım güzel sonuçlanır12.gun bugun
Benim negatif canımKızlar varmi aranızda idrar testi yapanlar ben bugün yapacaktım sabah ama test almadım akşam bugün alıp gün içinde yapacağım
Gözünüz aydın hamilesiniz bence kan testi verin net olarak çıkarCanım ben 3 temmuzda olmuştum dün test yaptım silikti biraz bugün biraz daha koyu
Eki Görüntüle 2888310
Benim doktorum kan testi yap idrarla uğraşma yanıltır dedi sende istersen yaptır emin olursunBugün ki de boyle beyaz .13.gun bugun . Tutmus olsa bugun biraz belli olurdu dimi 2 temmuz asilamasi olanlar test yaptiniz mi
Umudum hep var canim bnim ama cok da kendimi sartlamiyorum. Varsa cuma cikar simdilik tutmadi dusuncesindeyim. Insallah bir gunYa umudunu yine de kaybetme. Çünkü idrar yanıltıcı hepimiz biliyoruz. Belki geç tutunma olduğu için kana ve idrara geçişi gecikebilir. Allahım mucizelerimiz olsun lütfen
Aynen oyle olacak dusuncesi olmayinca insan bi düşüş yasiyo en azindan buna tutunuyorum. Esim cuma kacta gidecegiz dedi sn gelme zaten testte olsa cikardi olmadi dedim. Yanlis mi soyledim acaba suan icine kapandi.B planının olması ne güzelİnsan rahatlatıyor kendini... Ben de kendime b planı hazırlıyorum. Şuan adet olacakmış gibi karın ağrılarım başladı. Olumlu beklentiler düşüşe geçti
Cuma gunu yaptiracagim canim. Bn catlatma ignesinin ertesi gunu de yaptim testte bi sorun olmadigini gordum cikartiyo yani varsa. Suan belki varsa idrara henuz gecmemis olabilir ama cok az ihtimal. BekleyecegizBenim doktorum kan testi yap idrarla uğraşma yanıltır dedi sende istersen yaptır emin olursun
Catlatma etkisi bir gun sonra boyle cikmaz kuzum kan verCanım ben 3 temmuzda olmuştum dün test yaptım silikti biraz bugün biraz daha koyu
Eki Görüntüle 2888310
Hayırlı olsun oncelikleSelam kızlar ben de dün ilk kez aşılama oldum ama hiç ümidim yok yazılanlardan dolayı madem böyle tutma ihtimali düşük bi uygulama neden yapıyor ki doktorlar moralim çok bozuk
Canım benim çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın çok haklısın ama evde tek başımayım doktor da kendini yorma dedi sürekli uzanıyorum artık sıkıntıdan patladım inan burda çift çizgileri görünce mutlu oluyorum ne yapayım girmeden edemiyorumHayırlı olsun onceliklemodunu yukselt ve son ana kadar buralara gelme cunku herkes yasadiklarini paylasiyo etkileniyosun. Psikoloji onemli daha yeni islem olmus lutfen guzel dusun. Normal iliskinin de yuzdesi az kademe kademe deneme yapiliyor tup bebek de kesin degil. Hersey Allah tan. Kafani dagit dusunmemeye çalış Allah gönlüne gore versin
Hassas terazi gibiyiz bi olumsuzlukta hemen ruhumuz degisiyo. Degisik bi mesgale bul kendine yoksa zaman gecmiyoCanım benim çok teşekkür ederim ne güzel yazmışsın çok haklısın ama evde tek başımayım doktor da kendini yorma dedi sürekli uzanıyorum artık sıkıntıdan patladım inan burda çift çizgileri görünce mutlu oluyorum ne yapayım girmeden edemiyorum
Öncelikle hayırlı olsun. Siz hangi sebeple yaptırmıştınız? Aslında oran çok yüksek değil ama (hormon tedavisiyle %15-20 civarında) kimsede tutmuyor diye bir şey yok o yüzden içiniz rahat olsun.Selam kızlar ben de dün ilk kez aşılama oldum ama hiç ümidim yok yazılanlardan dolayı madem böyle tutma ihtimali düşük bi uygulama neden yapıyor ki doktorlar moralim çok bozuk
Valla aynen öyle yaa bi şey olmaz buralardayız rabbim nasip eder inşallah onun dediği olur.. sen de aşılama mı yaptırdınnHassas terazi gibiyiz bi olumsuzlukta hemen ruhumuz degisiyo. Degisik bi mesgale bul kendine yoksa zaman gecmiyo
Teşekkürler canımm Sebepsiz infertilite diyecem de bi gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı bir yıldır olmuyordu herhangi bi problem yokÖncelikle hayırlı olsun. Siz hangi sebeple yaptırmıştınız? Aslında oran çok yüksek değil ama (hormon tedavisiyle %15-20 civarında) kimsede tutmuyor diye bir şey yok o yüzden içiniz rahat olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?