• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yazını görünce tebüssüm ettim o kadar doğru ki bugün kan veremem çalışıyorum malesef ama test alıp yaparım inşallah.
Sen nasılsın kaçıncı günün
🤗 canim bnim. Zaten ilk haberler buraya veriliyo olumlusu da olumsuzu da. Her seyi ilk burada paylaşıyorum insallah güzel bir haber verebilirim. Snnde cumartesi belli olacak insallah dim

Kendime telkin ettiklerimi sizinle de paylaşmış oldum aslında. Çünkü zor bir süreç insanların kolaylıkla hatta kaza ile sahip olduğu bir şey için çabalamak gerçekten zor. İnanmak sabretmek umutsuzlukla baş etmek arasındaki denge çok hassas.
Ben izin aldım işten, bu süreci kendimi dinleyerek kitaplar okuyarak geçiriyorum. Hem dinlenme oluyor hem de hayata uzaktan bir bakış diyelim. İnsan bazı sevdiklerini üzmemek, bazılarını bunaltmamak için paylaşmak istemiyor, bazen de anlaşılmamak ve kırılmaktan korktuğu için... O yüzden burası çok iyi bir platform 🥰 Birbirimizi anladığımız ve anlaşıldığımız 💃🏻
Benim 6. günüm. Adet sancısı ve göğüs hassasiyeti hissediyorum, hafif bel ağrısı. Ama bunları olumlu ya da olumsuz yormuyorum, hem hamilelik hem adet belirtisi olduğu için.
Sakinlikle bekliyorum 10. gün yani cmt test vereceğim 😌

Merhaba kızlar bende bu cumartesi aşılama oldum çok heyecanlıyım vakit geçmiyor sanki 13. Günde test yapabilirsin dedi doktor daha 4. Gün merakla bekliyorum sonucu. Rabbim herkese mutlu haberi almayı nasip etsin inşallah 🤲

Kendime telkin ettiklerimi sizinle de paylaşmış oldum aslında. Çünkü zor bir süreç insanların kolaylıkla hatta kaza ile sahip olduğu bir şey için çabalamak gerçekten zor. İnanmak sabretmek umutsuzlukla baş etmek arasındaki denge çok hassas.
Ben izin aldım işten, bu süreci kendimi dinleyerek kitaplar okuyarak geçiriyorum. Hem dinlenme oluyor hem de hayata uzaktan bir bakış diyelim. İnsan bazı sevdiklerini üzmemek, bazılarını bunaltmamak için paylaşmak istemiyor, bazen de anlaşılmamak ve kırılmaktan korktuğu için... O yüzden burası çok iyi bir platform 🥰 Birbirimizi anladığımız ve anlaşıldığımız 💃🏻
Benim 6. günüm. Adet sancısı ve göğüs hassasiyeti hissediyorum, hafif bel ağrısı. Ama bunları olumlu ya da olumsuz yormuyorum, hem hamilelik hem adet belirtisi olduğu için.
Kitap gibi de yazmışsın ne guzel gonlune saglik 🥰 cok iyi geldin

Merhaba kızlar bende bu cumartesi aşılama oldum çok heyecanlıyım vakit geçmiyor sanki 13. Günde test yapabilirsin dedi doktor daha 4. Gün merakla bekliyorum sonucu. Rabbim herkese mutlu haberi almayı nasip etsin inşallah 🤲
Canim bnim suan cok cok yeni olusma sureci o yuzden kendini rahatlat stres merak bedenini yorar evet cok heyecanli bi surec. En azindan 10.gunden sonra dusunmeye basla. Bn nedendir bilinmez asilama oldugum gunden dune kadar sanki olmus gibi mutlu stressizdim. Suan zorluyor. Umarim guzel sonuçlanır 🤲🥰

Evet bu süreçleri yaşamayan kimse çok yakınımız da olsa anlayamıyor o yüzden burası sadece okusam bile iyi geliyor. İnşallah bu platformda tanıştığım herkesin hamilelik haberini almak nasip olur. İzinliymişsin ne güzel bol bol dinlen belirtiler çok benziyor birbirine o yüzden hayırlısı olsun hepimiz için :)

Canim bnim suan cok cok yeni olusma sureci o yuzden kendini rahatlat stres merak bedenini yorar evet cok heyecanli bi surec. En azindan 10.gunden sonra dusunmeye basla. Bn nedendir bilinmez asilama oldugum gunden dune kadar sanki olmus gibi mutlu stressizdim. Suan zorluyor. Umarim guzel sonuçlanır 🤲🥰
Haklısın ama en zoru beklemek sanırım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah 🤲 sen kaçıncı gunundesin?

Kızlar benim aşılamadan sonra 12. Günüm. Bugün evdeki eşyaların yerini değiştirdim koltukların falan. Can sıkıntısından. Çok zorlamadım biyerim ağrımıyor ama yine de aşılama tuttuysa bi zararı olur mu ?

Kızlar benim aşılamadan sonra 12. Günüm. Bugün evdeki eşyaların yerini değiştirdim koltukların falan. Can sıkıntısından. Çok zorlamadım biyerim ağrımıyor ama yine de aşılama tuttuysa bi zararı olur mu ?
Doktorum ısrarla normal hayatına devam et dedi. Şu durumda çok ağır olmadığı sürece temizlik vs yapılabilir bence. 💪🏻 Mobilya yer değiştirme olayı bir tık fazla olmuş. ⚖️ Şimdiye kadar olan sürece birşey olmamıştır herhalde, ciddi ağrın vs yok. İyi düşünelim iyi olsun 🥰
Ama bundan sonra yapmasak mı acaba 🙊

Kızlar varmi aranızda idrar testi yapanlar ben bugün yapacaktım sabah ama test almadım akşam bugün alıp gün içinde yapacağım

Bugün ki de boyle beyaz .13.gun bugun . Tutmus olsa bugun biraz belli olurdu dimi 2 temmuz asilamasi olanlar test yaptiniz mi

Eklentiler

• 20210714_085342.jpg
    20210714_085342.jpg
    65,4 KB · Görüntüleme: 48
Bugün ki de boyle beyaz .13.gun bugun . Tutmus olsa bugun biraz belli olurdu dimi 2 temmuz asilamasi olanlar test yaptiniz mi
Daha 12. Gün canım seninde. Bana doktor 15 gün sonra test yaparsın demişti ama ben 10. Gün gördüm pozitifi. Sakın umutsuzluğa kapılma. Bende bugün tekrar kan testi verdim bakalım artacakmı azalacakmı bilemiyorum Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah. Umutsuz olma kendini üzme lütfen

Daha 12. Gün canım seninde. Bana doktor 15 gün sonra test yaparsın demişti ama ben 10. Gün gördüm pozitifi. Sakın umutsuzluğa kapılma. Bende bugün tekrar kan testi verdim bakalım artacakmı azalacakmı bilemiyorum Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah. Umutsuz olma kendini üzme lütfen
Hayırlısıyla büyüsün snnde bu zamanda stres yapmaman gerek oluruna birak bebiş tutunmuş bi kere 🥰 🧿bn sanirim olumsuzu kabullendim herkesin en gec 12.gunde cikiyo bnim cikmiyosa yoktur cok da ustune dusmeyecegim hayirlisi olsun. 6x4 mm polip vardi belki de o etkiliyo onlari aldiricam aşımı olucam biraz ruhumu dinlendiricem sonrasi Allah kerim. Aşı oldugumda korunmayi düşünmüyorum serbest bırakıcam. 🤗

Hayırlısıyla güzel haberler alın inşallah. Var mı hiç belirtiniz?
Ben asilamadan 2 gun sonra grip oldum, atesim cikti. Belirtileri dunden hiss etmeye basladim. Gogus uclarinda agri, karin ve belde agrilar. Uykuda korkma(gecen hamileligimde uykida surekli korkiyordum). Ama bu adet belirtisi de ola bilir

Ya umudunu yine de kaybetme. Çünkü idrar yanıltıcı hepimiz biliyoruz. Belki geç tutunma olduğu için kana ve idrara geçişi gecikebilir. Allahım mucizelerimiz olsun lütfen 🌸

Back