- 11 Ağustos 2017
- 360
- 179
- 53
- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
-
Aa o zaman sizin daha Bi umutla dolu olmanız lazım, burada birçoğumuz hiç hamile kalamadı mesela. Siz de yakında tekrar güzel haberler alacaksınız inanıyorum ben:)Teşekkürler canımm Sebepsiz infertilite diyecem de bi gebeliğim oldu düşükle sonuçlandı bir yıldır olmuyordu herhangi bi problem yok
Tabi oyle canim tedirgin oldugun icin dedim kafan bulanmasinValla aynen öyle yaa bi şey olmaz buralardayız rabbim nasip eder inşallah onun dediği olur.. sen de aşılama mı yaptırdınn
İnşallah pozitifi görürüz canım doktora söyledim hani aşılamanınn normal ilişkiden farkı yokmuş diye olur mu öyle şey dedi iki kat daha fazla şansı var dediiTabi oyle canim tedirgin oldugun icin dedim kafan bulanmasinevet ilk asilamaydi
Canım benim inan benimki de kötü bir durum evliliğimin ilk ayında hamile kalmıştım ve sonra hiç olmadı 2 yıl oldu insan neden diyor bi sebep arıyor sebebini bilmek istiyorAa o zaman sizin daha Bi umutla dolu olmanız lazım, burada birçoğumuz hiç hamile kalamadı mesela. Siz de yakında tekrar güzel haberler alacaksınız inanıyorum ben:)
Dogru ince pipetle spermleri daha ileri götürüyor yaklasiyolar yumurtaya sonrasi da sans.İnşallah pozitifi görürüz canım doktora söyledim hani aşılamanınn normal ilişkiden farkı yokmuş diye olur mu öyle şey dedi iki kat daha fazla şansı var dedii
Cuma gunu bnimde kontrolum var insallah güzel sonuclar alirizCuma günü kontrolüm var canım o yüzden şimdi vermeyim dedim cumaya az kaldı zaten
Ben asilamanin 4cu, 5ci ve 7ci gunleri,yanilmiyorsam, yapmisdim. Negatif. Bu gun 9cu gunum inshallah yarin yapmayi dusunuyorumKızlar varmi aranızda idrar testi yapanlar ben bugün yapacaktım sabah ama test almadım akşam bugün alıp gün içinde yapacağım
Öyle canım aşılamadan sonra açık kahve akıntım oldu ve bel ağrısı bunlar normal mi acabaDogru ince pipetle spermleri daha ileri götürüyor yaklasiyolar yumurtaya sonrasi da sans.
Evet, aşılamanın olduğu gün ve ertesi günün sabahı için önermişti bizeKızlar bir de doktor aşılamadsn sonra ilişki önerdi mi sizde?
Aynen bnde de oldu. 10.30 da asilama oldu 13.00 gibi hem sperm gibi sivi hemde acik kahve akinti oldu. Normaldir heralde iyice iceri girdiler cunkuÖyle canım aşılamadan sonra açık kahve akıntım oldu ve bel ağrısı bunlar normal mi acaba
Evet evet bende ondan öyle düşündüm... senin kaç gün oldu var mı belirtiAynen bnde de oldu. 10.30 da asilama oldu 13.00 gibi hem sperm gibi sivi hemde acik kahve akinti oldu. Normaldir heralde iyice iceri girdiler cunku
Bazı doktorlar vermiyor bazıları veriyor galiba canım benimki de önerdi de merak ettim:)Evet, aşılamanın olduğu gün ve ertesi günün sabahı için önermişti bize
Ya evet doktordan doktora değişiyor. Hepsinin farklı yöntemi var gerçekten:)Bazı doktorlar vermiyor bazıları veriyor galiba canım benimki de önerdi de merak ettim:)
Yok ne belirti ne cift çizgi hicbiri yokEvet evet bende ondan öyle düşündüm... senin kaç gün oldu var mı belirti
Canım benim bir yandan kendin bu süreçle baş etmeye çalışırken bir yandan eşini koruyamaya çalışıyorsun. Şuan hem duygusal hem hormonal olarak çalkantı içindeyiz. Dolayısıyla yanlışı doğrusu yok, bırak üzülmemiz gerekiyorsa birlikte üzülelim. İçe kapanmak gerekiyorsa kapanalım. İnşallah gün gelir birlikte seviniriz de. Dolayısıyla kendini yargılama, o da zaten hem seni hem süreci anlayacaktır.Aynen oyle olacak dusuncesi olmayinca insan bi düşüş yasiyo en azindan buna tutunuyorum. Esim cuma kacta gidecegiz dedi sn gelme zaten testte olsa cikardi olmadi dedim. Yanlis mi soyledim acaba suan icine kapandi.
Ben de aynı durumu sorguladım başında. Bu kadar düşük ihtimal olmasını. Ancak şuan aşılama diye bir yöntem varsa ve kullanılıyorsa demekki işe yarıyor. Yoksa ne doktor uğraşır ne hastane. Ayrıca aldığımız iğne ve ilaçlarla yüzde oranı çoğalıyor. Belki de geçmişe bakıp keşke şunu da yapmasaydım dememek için uğraşıyoruz. Bir de aşılama yöntemi tamamen doğal yöntem olarak geçiyor. Düşünsene tutanlar için çok büyük şans. Dolayısıyla doktorlar bu şansı elimizden almak istemiyorlar. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. Şimdi olumlu hayaller kurma zamanı, olumsuz haber alırsak yola nasıl devam edeceğimizi düşünürüzSelam kızlar ben de dün ilk kez aşılama oldum ama hiç ümidim yok yazılanlardan dolayı madem böyle tutma ihtimali düşük bi uygulama neden yapıyor ki doktorlar moralim çok bozuk
Galiba bu hem doktora hem kişiye göre de değişiyor. Yumurta sayısı, gelişim durumu vs süreci etkiliyor. Benim gittiğim doktor aşılama gününden bir sonraki gün başlayarak 6 gün içinde 2 günde bir olarak tavsiye etti.Kızlar bir de doktor aşılamadsn sonra ilişki önerdi mi sizde?
doğru canım dikkat ederim. Bugün idrar testi yaptım negatif çıktı. Galiba tutmadı aşılamam 2 gün sonra doktora gideceğimDoktorum ısrarla normal hayatına devam et dedi. Şu durumda çok ağır olmadığı sürece temizlik vs yapılabilir bence.Mobilya yer değiştirme olayı bir tık fazla olmuş. Şimdiye kadar olan sürece birşey olmamıştır herhalde, ciddi ağrın vs yok. İyi düşünelim iyi olsun
Ama bundan sonra yapmasak mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?