- 2 Temmuz 2021
- 26
- 4
- 1
- 33
- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
Evet canım ikinci çizgi belli hadi inşallah olmuştur bi de kan testi ver . Kan testini doktor ne zaman ver dediTestim bu fotoğrafta çok belli olmuyor ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım ikinci çizgi belli hadi inşallah olmuştur bi de kan testi ver . Kan testini doktor ne zaman ver dediTestim bu fotoğrafta çok belli olmuyor ama
15 i olmasi gerekir 16 sinda dr a gidicem. bilmiyorum ya bi olumsuzluk kapladı içimi dun geceye kadar icim sıkılmıyordu mutluydum simdi oyle degil. okuyan arkadaslari da darlamak istemem ama inanin su durumu ictenlikle anlatacagim kimse yok icime atmaktan yoruldum. Herseyin hayırlısıDur bakalım hemen öyle düşünme canım. Regl günün ne zaman ?
Seni çok iyi anlıyorum canım beklemek çok zor olumsuz olduğu düşüncesine kapılmadan edemiyor insan. Ya tutmadıysa diyorum içim içimi yiyor Cuma’ya kadar nasıl geçecek zaman diye. Diyorum ama tutmadıysa biz her yolu denemiş oluyoruz elimizden gelen herşeyi yapmış oluyoruz ama Allah’ın bi planı var demekki diyorum . Tevekkül ediyorum kalbimi duyan da O gözyaşlarımı gören de O. Nasip olmuyorsa daha güzel şeyler vereceği için olmuyordur eminim buna . Zamanı geldiğinde olacak ve enn güzel şekilde olacak inanıyorum.15 i olmasi gerekir 16 sinda dr a gidicem. bilmiyorum ya bi olumsuzluk kapladı içimi dun geceye kadar icim sıkılmıyordu mutluydum simdi oyle degil. okuyan arkadaslari da darlamak istemem ama inanin su durumu ictenlikle anlatacagim kimse yok icime atmaktan yoruldum. Herseyin hayırlısı
Cok dogru bnimde inancim bu ama insaniz iste su duygulari yasamadan edemiyoruz. Üzülmek de bizim için sevinmek de.Seni çok iyi anlıyorum canım beklemek çok zor olumsuz olduğu düşüncesine kapılmadan edemiyor insan. Ya tutmadıysa diyorum içim içimi yiyor Cuma’ya kadar nasıl geçecek zaman diye. Diyorum ama tutmadıysa biz her yolu denemiş oluyoruz elimizden gelen herşeyi yapmış oluyoruz ama Allah’ın bi planı var demekki diyorum . Tevekkül ediyorum kalbimi duyan da O gözyaşlarımı gören de O. Nasip olmuyorsa daha güzel şeyler vereceği için olmuyordur eminim buna . Zamanı geldiğinde olacak ve enn güzel şekilde olacak inanıyorum.
Bnde catlatma ignesini 1 temmuzda yaptim bugun ki testim negatif cikti. Snde pozitif goruyorum bnce var gibi hayirlisi olsun canim yarin verebilirsen kan ver cuma da zaten yine vericeksin katlamis mi belli de olurKan testi yaptır demedi canım doktorum ayın 16 sında kontrole çağırmıştı ama ben çatlatma ignesinide 1 temmuzda oldum 13 gün oldu kalmaz herhalde ya iğne etkisi bilemedim uzulsemmi sevinsemmi bilemedim değişik duygu oldu ☺
Benimde 2.aşılamam böyle görünce bende umutlanıyorum ne belirtileriniz vardıKan testi yaptır demedi canım doktorum ayın 16 sında kontrole çağırmıştı ama ben çatlatma ignesinide 1 temmuzda oldum 13 gün oldu kalmaz herhalde ya iğne etkisi bilemedim uzulsemmi sevinsemmi bilemedim değişik duygu oldu ☺
bende aynıyım ilkinde her türlü belirti vardı bunda sadece göğüs hassasiyetim var oda progestandan sanırım inşallah bende güzel sonuç alırımCanım çok bi belirtim olmadi aslında ilkinde benim aşılamanin 3.günü göğüslerim ağrımaya başlamıştı adetten öncede ağrır hep zaten ama ikincide ağrı falan olmadi 3 gün önce şişmeye başladı sadece ağrı falanda yok ilkinde çok dikkat etmiştim olmayinca çok üzülmüştüm evin işini bile yapmadim yani o kadar dikkat ettim ikincide umursamadim hiç dikkatte etmedik nasıl olsa olmuyor diye Ama dünden beride afedersiniz otururken falan kalcam çok ağrıyor
Amin inşallah canım progesteronu fitil olarakmi kullandım ben ilkinde fitil olarak kullandımbende aynıyım ilkinde her türlü belirti vardı bunda sadece göğüs hassasiyetim var oda progestandan sanırım inşallah bende güzel sonuç alırım
evet canım ikisinde de fitil olarak kullandım. Sende bunda hap olarak mı kullandınAmin inşallah canım progesteronu fitil olarakmi kullandım ben ilkinde fitil olarak kullandım
Amin inşallah canım progesteronu fitil olarakmi kullandım ben ilkinde
Evet bunda hap olarak yazdı doktorum 200ml 'dievet canım ikisinde de fitil olarak kullandım. Sende bunda hap olarak mı kullandın
Anladım belkide onun etkisi oldu. Benim ilk aşılamam çok ağrılı geçti hatta bayılcaktım acıdan bu sefer başka bir doktor yaptı bişey hissetmedim spermleri gördüm çok rahattım o yüzden biraz umutluyum ama işte hiç belirtim yokEvet bunda hap olarak yazdı doktorum 200ml 'di
11.günüm test yapmayada korkuyorum açıkcası. Bence sen hamilesin çünkü ben çatlatma iğnesiylede tedavi gördüm hiç çıkmadı 7-8 gün sonrasında. Kan testi yaparsan bizede haber ver :)Belirtiye takılma canım bendede göğüslerim sis sadece Onun dışında birşey yokki benimkide kesin belli değil zaten ☺kaçıncı günün senin bugün
Merhabalar... Bence bir an önce kan testi verin. Doktor bana 10. Gün kan testi vermemi söyledi. İdrar tahlili yanıltıcı oluyor, hamile bedenlerimiz ile bu kadar stres olmayalım dimi (Evrene olumlu mesaj yollarken ben )Yok canım yapmamistim bu benim 2.aşılamam diğerinde 12.gün de hiç çıkmamıştı adet olmuştum zaten bugünde erken diye dusunuyordum ama dün sizin yorumuzunu okudum 10.gün yapmisinizdiya yapiyim hadi dedim kısmet bakalım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Hadi Derya sen de kan testi ver çocuk sahibi olmak sonuçta bir yolculuk. Biz de şuan ilk duraktayız. Olursa seviniriz olmazsa yola yolculuğa devam Ama eninde sonunda Allah’ın izni ile olacak. Hepimiz için yürekten inanıyorum11.günüm test yapmayada korkuyorum açıkcası. Bence sen hamilesin çünkü ben çatlatma iğnesiylede tedavi gördüm hiç çıkmadı 7-8 gün sonrasında. Kan testi yaparsan bizede haber ver :)
Cuma’ya kadar senin adına ben sabırsızlanıyorumInsallah oyle olur canim bnim cuma dr kontrole çağırdı kan vericem.
Yazını görünce tebüssüm ettim o kadar doğru ki bugün kan veremem çalışıyorum malesef ama test alıp yaparım inşallah.Hadi Derya sen de kan testi ver çocuk sahibi olmak sonuçta bir yolculuk. Biz de şuan ilk duraktayız. Olursa seviniriz olmazsa yola yolculuğa devam Ama eninde sonunda Allah’ın izni ile olacak. Hepimiz için yürekten inanıyorum