- 16 Ağustos 2020
- 2.812
- 4.243
- 83
- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
-
Hayirli olsun canim bazen ani şeylerin gelismesi baska guzel oluyo umarim sonucun da guzel olurHanımlar bana şans dileyin. Bugün kontrolümüz vardı, normalde yumurta ne durumda diye bakacaktık ama baya büyümüş hatta çatlatma iğnesi bile vurulmadan iki saat sonra aşılama yapılacak. (Bugün 10.günümdeyim)
Ne güzel hızlıca gelişmiş süreç... Bu hızla en güzel pozitif neticeler gelir inşallah... Allah yardımcın olsun, bol şans dilerim.Hanımlar bana şans dileyin. Bugün kontrolümüz vardı, normalde yumurta ne durumda diye bakacaktık ama baya büyümüş hatta çatlatma iğnesi bile vurulmadan iki saat sonra aşılama yapılacak. (Bugün 10.günümdeyim)
Canım inşallah güzel geçer sürecin güzel haberler alırsınHanımlar bana şans dileyin. Bugün kontrolümüz vardı, normalde yumurta ne durumda diye bakacaktık ama baya büyümüş hatta çatlatma iğnesi bile vurulmadan iki saat sonra aşılama yapılacak. (Bugün 10.günümdeyim)
Vay ne güzel ansızın olmasıHanımlar bana şans dileyin. Bugün kontrolümüz vardı, normalde yumurta ne durumda diye bakacaktık ama baya büyümüş hatta çatlatma iğnesi bile vurulmadan iki saat sonra aşılama yapılacak. (Bugün 10.günümdeyim)
Hayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah:)Kızlaaaaaaar beta-hcg 24,10 çıktıkesin mi şimdi Çarşamba bi daha test yaptırayım değil mi. Elim ayağım titriyor
Teşekkür ederim Amin inşallahHayırlı uğurlu olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah:)
Bence hemen öyle düşünme belki yarın yeniden silikte olsa ikinci çizgi belirecek. Sadece bununla kalma kan testinde yaptırEvet test bembeyaz aşilama olmadı galiba. Dun cok silik cizgi vardi simdi o bile yok.
Insallah oyle olur canim bnim cuma dr kontrole çağırdı kan vericem.Bence hemen öyle düşünme belki yarın yeniden silikte olsa ikinci çizgi belirecek. Sadece bununla kalma kan testinde yaptır
Daha önce test yapmışmıydın canım 10 gün içinde. Yaptın ve tek çizgi çıktıysa daha önce belki şuan hamilesindir. Ama ilk defa yapıyorsan iğne etkiside olabilir hamiledir olabilirsin. O yüzden kan testiyle belli olurTestim bu fotoğrafta çok belli olmuyor ama
Eki Görüntüle 2887668
10.gün bu kadar belirgin ığne etkisi olmaz diye düşünüyorum insallah vardirTestim bu fotoğrafta çok belli olmuyor ama
Eki Görüntüle 2887668
İğne etkisi değildir bence bi kan verin vardır inşallahTestim bu fotoğrafta çok belli olmuyor ama
Eki Görüntüle 2887668
Amin canım inşallah. O zaman kan testide yaptır benceYok canım yapmamistim bu benim 2.aşılamam diğerinde 12.gün de hiç çıkmamıştı adet olmuştum zaten bugünde erken diye dusunuyordum ama dün sizin yorumuzunu okudum 10.gün yapmisinizdiya yapiyim hadi dedim kısmet bakalım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Hakkında hayırlısı olsun inşallah hadi güzel haberini bekliyoruz Allah'ın izniyleYarın yaptırmayı düşünüyorum canım yine de kesin olsun
Dur bakalım hemen öyle düşünme canım. Regl günün ne zaman ?Evet test bembeyaz aşilama olmadı galiba. Dun cok silik cizgi vardi simdi o bile yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?