- 16 Ağustos 2020
- 2.812
- 4.243
- 83
- Konu Sahibi RemoveBeforeFlight
Ay bilmiyorum yarin da bi yapayim bembeyaz cikarsa cuma dr a gitcem zaten11.güne kadar kalır mı ki etkisi bi kan testi mi yaptırsan acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bilmiyorum yarin da bi yapayim bembeyaz cikarsa cuma dr a gitcem zaten11.güne kadar kalır mı ki etkisi bi kan testi mi yaptırsan acaba
Çok teşekkür ederim canım sıra sizlerde inşallah hepinizin güzel haberlerini bekliyorum Rabbimin izniyle. sende mutlaka bugün yarın bi test yaptır belkide ilacın etkisi geçmiştir haberin yokturYaaa cok sevindim hayirli olsun saglikla gelsin minik
Hadi insallah test yaptin mi yapacak misinBugün aşılamadan sonra 11. Gün ve karnımın altında hafif bir ağrı var akıntım arttı adet öncesi gibi ama biraz farklı. Ya regl olursam diye de düşünmeden duramıyorum ama hayırlısı olsun inşallah beklemedeyiz
Insallah oyledir yarin bi yapayim sonrasina bakariz cok sevindim snn adina cidden eee belirti biseyler var miÇok teşekkür ederim canım sıra sizlerde inşallah hepinizin güzel haberlerini bekliyorum Rabbimin izniyle. sende mutlaka bugün yarın bi test yaptır belkide ilacın etkisi geçmiştir haberin yoktur
Canım benimde ağrım vardı akıntım vardı sende bi test yaptır aklına da olumsuz hiçbir şey getirme Allah'ın izniyle hepimiz bebişlerimize kavuşalım hayırlısıylaBugün aşılamadan sonra 11. Gün ve karnımın altında hafif bir ağrı var akıntım arttı adet öncesi gibi ama biraz farklı. Ya regl olursam diye de düşünmeden duramıyorum ama hayırlısı olsun inşallah beklemedeyiz
Çok aman aman bir belirti yok. Ama en basit işte bile dün çok bel ağrım oldu baya. Bide akşam yemekten öncede sonrada mide bulantım vardı ama aklıma gelmedi olurmu diye. Hatta dün tamamen olmayacak düşüncesi kafama yerleşmişti. Biliyorsun testlerin hep negatif çıkıyordu ilacın etkisi bile yok diye üzülüyordumInsallah oyledir yarin bi yapayim sonrasina bakariz cok sevindim snn adina cidden eee belirti biseyler var mi
Ayy hadi inşallah bence hemen git yaptır ya testAy benim dilimin ucuna ani bi tad geldi demir gibi vucudumda belirti ararken bn
Bence yaptır ki kesin yaptırırsın zaten Ama şimdiden gözün Aydın demek istiyorum ve tebrik ediyorum. Kendine daha da dikkat etmeye başla o zamanKızlaaaaaaar beta-hcg 24,10 çıktı kesin mi şimdi Çarşamba bi daha test yaptırayım değil mi. Elim ayağım titriyor
Yok yapmadım ama bugün bi yapmak istiyorum hangi testi alsam ki?Hadi insallah test yaptin mi yapacak misin
Hadi gözün aydın evet çarşamba bidaha baktır inşallah güzelce yükselir seninle aynı gün aşılama olmuştuk keşke bende alsam güzel haberiKızlaaaaaaar beta-hcg 24,10 çıktı kesin mi şimdi Çarşamba bi daha test yaptırayım değil mi. Elim ayağım titriyor
Teşekkür ederim canım inşallah bütün kalbimle hepiniz için dua ediyorum inşallah hepinizden güzel haberleri bekliyorumHadi gözün aydın evet çarşamba bidaha baktır inşallah güzelce yükselir seninle aynı gün aşılama olmuştuk keşke bende alsam güzel haberi
inşallah canım :)Teşekkür ederim canım inşallah bütün kalbimle hepiniz için dua ediyorum inşallah hepinizden güzel haberleri bekliyorum
Minik minik belirtiler vermiş yaa bebis ilacin etkisini solladi saglikla surecin tamamlanma zamani hayirli ugurlu olsunÇok aman aman bir belirti yok. Ama en basit işte bile dün çok bel ağrım oldu baya. Bide akşam yemekten öncede sonrada mide bulantım vardı ama aklıma gelmedi olurmu diye. Hatta dün tamamen olmayacak düşüncesi kafama yerleşmişti. Biliyorsun testlerin hep negatif çıkıyordu ilacın etkisi bile yok diye üzülüyordum
Yarini bekliyim diyorum heves etmek istemiyorumm yaaAyy hadi inşallah bence hemen git yaptır ya test
Çok teşekkür ederim canım benim inşallah sen ve diğer arkadaşlardan da hayırlı haberler almayı nasip etsin RabbimMinik minik belirtiler vermiş yaa bebis ilacin etkisini solladi saglikla surecin tamamlanma zamani hayirli ugurlu olsun
Erken gebelik olandan al bnce marka veremicem predictor onerenler var ama bilemiyorum sn bi test yap bakalimYok yapmadım ama bugün bi yapmak istiyorum hangi testi alsam ki?
Kasik agrisi normal canim bazen adeti andiriyo ama olmuyosun 2 hafta cok erken olurBende 5 gundur agri sizi olmadi bugun sabahtan beri sol kasik agrim var yerlesmedir insallah. 1.asilamada 5 gun erken regl olmustum simdikinde 2 hafta one cekemez heralde