• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok teşekkür ederim canım 🤗🥰🥰 sıra sizlerde inşallah hepinizin güzel haberlerini bekliyorum Rabbimin izniyle. sende mutlaka bugün yarın bi test yaptır belkide ilacın etkisi geçmiştir haberin yoktur 🤗
Insallah oyledir yarin bi yapayim sonrasina bakariz 🤗 cok sevindim snn adina cidden 🧿 eee belirti biseyler var mi 🙈

Bugün aşılamadan sonra 11. Gün ve karnımın altında hafif bir ağrı var akıntım arttı adet öncesi gibi ama biraz farklı. Ya regl olursam diye de düşünmeden duramıyorum ama hayırlısı olsun inşallah beklemedeyiz 😇
Canım benimde ağrım vardı akıntım vardı sende bi test yaptır aklına da olumsuz hiçbir şey getirme Allah'ın izniyle hepimiz bebişlerimize kavuşalım hayırlısıyla

Insallah oyledir yarin bi yapayim sonrasina bakariz 🤗 cok sevindim snn adina cidden 🧿 eee belirti biseyler var mi 🙈
Çok aman aman bir belirti yok. Ama en basit işte bile dün çok bel ağrım oldu baya. Bide akşam yemekten öncede sonrada mide bulantım vardı ama aklıma gelmedi olurmu diye. Hatta dün tamamen olmayacak düşüncesi kafama yerleşmişti. Biliyorsun testlerin hep negatif çıkıyordu ilacın etkisi bile yok diye üzülüyordum 😂

Bende 5 gundur agri sizi olmadi bugun sabahtan beri sol kasik agrim var yerlesmedir insallah. 1.asilamada 5 gun erken regl olmustum simdikinde 2 hafta one cekemez heralde

Çok aman aman bir belirti yok. Ama en basit işte bile dün çok bel ağrım oldu baya. Bide akşam yemekten öncede sonrada mide bulantım vardı ama aklıma gelmedi olurmu diye. Hatta dün tamamen olmayacak düşüncesi kafama yerleşmişti. Biliyorsun testlerin hep negatif çıkıyordu ilacın etkisi bile yok diye üzülüyordum 😂
Minik minik belirtiler vermiş yaa bebis ilacin etkisini solladi 😃😃 saglikla surecin tamamlanma zamani hayirli ugurlu olsun 🥰🥰🧿

Hanımlar bana şans dileyin. Bugün kontrolümüz vardı, normalde yumurta ne durumda diye bakacaktık ama baya büyümüş hatta çatlatma iğnesi bile vurulmadan iki saat sonra aşılama yapılacak. (Bugün 10.günümdeyim)

Back