• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hanımlar bana şans dileyin. Bugün kontrolümüz vardı, normalde yumurta ne durumda diye bakacaktık ama baya büyümüş hatta çatlatma iğnesi bile vurulmadan iki saat sonra aşılama yapılacak. (Bugün 10.günümdeyim)
Hayirli olsun canim bazen ani şeylerin gelismesi baska guzel oluyo umarim sonucun da guzel olur 🥰

Hanımlar bana şans dileyin. Bugün kontrolümüz vardı, normalde yumurta ne durumda diye bakacaktık ama baya büyümüş hatta çatlatma iğnesi bile vurulmadan iki saat sonra aşılama yapılacak. (Bugün 10.günümdeyim)
Ne güzel hızlıca gelişmiş süreç... Bu hızla en güzel pozitif neticeler gelir inşallah... Allah yardımcın olsun, bol şans dilerim.

Canım inşallah güzel geçer sürecin güzel haberler alırsın 🙏

Vay ne güzel ansızın olması 🤗 umarım pozitif sonucunda ansızın alırsın 🤲

Evet test bembeyaz aşilama olmadı galiba. Dun cok silik cizgi vardi simdi o bile yok.

Eklentiler

• 20210713_083559.jpg
    20210713_083559.jpg
    88,6 KB · Görüntüleme: 37
Testim bu fotoğrafta çok belli olmuyor ama
Eki Görüntüle 2887668
Daha önce test yapmışmıydın canım 10 gün içinde. Yaptın ve tek çizgi çıktıysa daha önce belki şuan hamilesindir. Ama ilk defa yapıyorsan iğne etkiside olabilir hamiledir olabilirsin. O yüzden kan testiyle belli olur

Yok canım yapmamistim bu benim 2.aşılamam diğerinde 12.gün de hiç çıkmamıştı adet olmuştum zaten bugünde erken diye dusunuyordum ama dün sizin yorumuzunu okudum 10.gün yapmisinizdiya yapiyim hadi dedim kısmet bakalım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Yok canım yapmamistim bu benim 2.aşılamam diğerinde 12.gün de hiç çıkmamıştı adet olmuştum zaten bugünde erken diye dusunuyordum ama dün sizin yorumuzunu okudum 10.gün yapmisinizdiya yapiyim hadi dedim kısmet bakalım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Amin canım inşallah. O zaman kan testide yaptır bence

Back