• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 TEMMUZ AYINDA AŞILAMA YAPTIRACAKLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Negatif görürüm diye korkuyorum o yüzden Cuma’ya kadar bekleyeceğim. Hiç bi belirtim yok çünkü sadece göğüslerim çok hassas😃 sen yaptıracak mısın
Ay insallahh belirtisiz de oluyo bazilarinda🤗 bn yarindan itibaren her gun yapicam 5 tane testim kaldi. En son yaptiklarimi atayim. Ben catlama ignesinin etkisi ne zaman geçer diye bakmak takip etmek istedim ne oldu ne bitti bileyim. Yakinlarim oyle yapma diyolar sanki cok umut baglamisim gibi ama oyle degil. Hayirlisi olsun bn takip edeyim de 🙈🙈

Eklentiler

• 20210710_091413.jpg
    20210710_091413.jpg
    108,9 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba arkadaşlar... Günlerdir yazılanları takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum. Sunrseee Sunrseee O ormanlarinkizizeyna M mussmutluu M Missalice hepinizin süreçlerini heyecanla ve umutla takip ediyorum.
ve tabiki kendi sürecimi de. Aşılamam da 4. günüm benimde. Evde geçiriyorum süreci, dolayısıyla zaman biraz zor geçiyor. Biraz umut biraz korkuyla günler geçiyor. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlara ulaşırız.

Merhaba arkadaşlar... Günlerdir yazılanları takip etmeme rağmen ilk defa yazıyorum. Sunrseee Sunrseee O ormanlarinkizizeyna M mussmutluu M Missalice hepinizin süreçlerini heyecanla ve umutla takip ediyorum.
ve tabiki kendi sürecimi de. Aşılamam da 4. günüm benimde. Evde geçiriyorum süreci, dolayısıyla zaman biraz zor geçiyor. Biraz umut biraz korkuyla günler geçiyor. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlara ulaşırız.
Hayirli olsun canim 🌸 🤲

Kızlar günaydın bugün aşılamadan sonraki 10. Günüm bu zamana kadar kaç tane test yaptım ilacın etkisiyle bile olsa bir kere bile silik çizgi çıkmamıştı. Bugün yine yaptım test ve sanki silik çizgiyi görüyorum yanlışmı görüyorum bilmiyorum bide siz bakın. bi heyecan geldi gidip kan verecem bugün yinede 🤗 dua edelim birbirimize inşallah Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Eklentiler

• IMG_20210712_065330.jpg
    IMG_20210712_065330.jpg
    37,9 KB · Görüntüleme: 60
Dayanamadım farklı marka bir test daha yaptım bu kez daha koyu çıktı sanki. Hemen hazırlanıp kan vermeye gitmem lazım

Eklentiler

• IMG_20210712_074541.jpg
    IMG_20210712_074541.jpg
    30,8 KB · Görüntüleme: 60
Bnde 11.gündeyim cok cok silik cizgi cikti fotoda pek gorunmemis catlamanin son etkisi galiba 🤷‍♀️

Eklentiler

• 20210712_093422.jpg
    20210712_093422.jpg
    92,9 KB · Görüntüleme: 44
  • 20210712_093441.jpg
    20210712_093441.jpg
    70,9 KB · Görüntüleme: 41
Ay insallahh belirtisiz de oluyo bazilarinda🤗 bn yarindan itibaren her gun yapicam 5 tane testim kaldi. En son yaptiklarimi atayim. Ben catlama ignesinin etkisi ne zaman geçer diye bakmak takip etmek istedim ne oldu ne bitti bileyim. Yakinlarim oyle yapma diyolar sanki cok umut baglamisim gibi ama oyle degil. Hayirlisi olsun bn takip edeyim de 🙈🙈

İnşallah tutar canım yazmak iyi geliyor hepimiz aynı süreçten geçiyoruz hem de birbirimize de dua ediyoruz rabbim hepimize nasip eder inşallah bu mutluluğu

Bugün aşılamadan sonra 11. Gün ve karnımın altında hafif bir ağrı var akıntım arttı adet öncesi gibi ama biraz farklı. Ya regl olursam diye de düşünmeden duramıyorum ama hayırlısı olsun inşallah beklemedeyiz 😇

Bnde 11.gündeyim cok cok silik cizgi cikti fotoda pek gorunmemis catlamanin son etkisi galiba 🤷‍♀️
Kızlaaaaaaar beta-hcg 24,10 çıktı 🤗🤗🤗🤗 kesin mi şimdi Çarşamba bi daha test yaptırayım değil mi. Elim ayağım titriyor
Yaaa çok sevindim canımmm rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah 😇😇😇 kaçıncı gün yaptın kan testini

Back