- 19 Eylül 2020
- 1.919
- 3.097
- 63
- 33
Emziren annelere antibiyotik olarak amoksisilin icerenleri veriyorlar diye biliyorum canim. Augmentin gibi klamoks gibi. Bence normal ilac. Ama cocuk doktoruna da danis istersen
Cnm ben doğumdan sonra kullandm ama farklı bir ilaç
Ondada emzirenler kullanmasın yazıor telaş ettm doktoruma sordum
Oda sorun olmaz merak etme olsa yazmazdım demişti
Bu ilacıda gebeyken kullanmştm
Geçmiş olsun canım ben dişim için klavunat kullanmıştım ikinci gün bırakmak zorunda kaldım çünkü bebeğime döküntü yaptı bütün vücudu ayağına sac diplerine kadar kırmızı benekler oldu.hemen bıraktım. Inşallah size yan etki yapmaz. Yada bi çocuk doktoruna danışın önce. Mastit iki kere oldum ilki 17 günlüktü ateşim 38.8 oldu sıtma tuttu. bebegi kucağıma alamiuodim ağrıdan. Ters tutusla sürekli o göğsü verdim ılık duşun altında sağdım tarakla masaj yaptım yumru olan yeri. Çok şükür iki günde gecti
Teşekkürler kızlar tabi ki doktor yazmissa bir bildiği vardır ama 1000 mg görünce bı emin olamadım bebeğimi düşünüp. Anne olmak çok zor gerçekten. Siz böyle söyleyince rahatladım

Canım belirli bir saatten sonra sürekli ağlıyorsa kolik olabilir doktorla bir görüş istersen benimki de 3-4 gibi başlar 9a kadar çatlayacak gibi ağlardı genelde akşamları artıyor kolik ağlamaları. Biz baya çözdük ama artık çok kısa sürüyor krizleri damla şurup aspiratör ve arabada gezdirme şeklinde bebeği susturabiliyoruz seninki de kolikse başka türlü susmaz.bide
Çok zor oluyor ya benimki bide akşam 6 dan sonra huysuzlanıyor sürekli gezdirmek istiyor sonra gezdirmek de yaramıyor çatlayacak gibi bâğırıyor 6 dan sonraki sıkıntıyı çözebilsem gündüzleri ve geceleri rahatım