Kızlarrr herkeze güzel rutin kakalı çişli gazsız yeterince uyuyan fazlasıyla gülen sadece şımarıklık için ağlayan bebişlerimizle güzwl güzwl uzun uzun sağlıklı vakitler geceler gündüzler

belki hatırlarsınız pamukcuk savaşımız vardı doğduğu günden şuana kadsr hiç geçmemişti pamukcukla doğdu kuzum ebemizin ve aile hekimimizin önerisiyle karbonatlu suyla gazlı bezi ıslatıp sildik hep su hiç vermemişsiniz ondan olmuştur dedi dediğinde 1 haftalıktık topuk kanı aldırdığımızda sormuştuk geçmedi sonra doktorumuz mikostatin verdi ve öncesinde ıslak bezle sil ağzına öyle damlat dedi günde 4 defa 1 ml olarak sakın aksatma dedi her beslenmeden sonra mutlaka su ver yaz aylarında emen bebeklerede mama alan bebeklerede günlük 30 ml civarı su öneriyoruz zaten bebek çok terlediyse yada ishal tarzı bişey olursa o gğn 60 ml demişti gayet düzenli kullandık saati saatine yine geçmemişti hiç bir ilaç ve yöntemin geçiremediği pamukcuğu benim minnak kendi geçiriyor sürekli eli ağzında ve parmakları her çıkarışında bembeyaz çıkarıyordu bugün farkettimki baya baya geçmiş pamukcuğumuz çok mutluyuz miğdesi bulanmıyor artık zaten anlıyordum pamukcuktan miğdesi bulanım öyle tehlikeli kusuyordu

su konusunda ben çok tedirgindim ilk kızımda haziran ayında doğmuştu emziritordum ve hiç hiç su vermemiştim 4 aylık olasıya kadar ve bir problemde yaşamamıştım yani ama yakınımın ikizleri var 50 günlük oldular bugün ve bugün ikizlerden birisi hiç uyanmayınca farkedip uğraşmışlar apar topar hastahaneye gitmişker bebek saatlerce baygınmış meğersem vücudu çok susuz kalmış serum bağlamışlar mama & meme bir arada besleniyorlardı kızdada susuzluk çıkmış ama oğlan daha kötü etkilenmiş doktorlaro suya gerek yok günde 1 çay kaşığı verin olmazma ama mamada suyla hazırlanıyo anne sütü zaten karşılıyor suyla bebeğin miğdesi dolmasın demiş zamanında buyüzden hiç vermemişler şuan hastahanedeler Allah korusun duyunca çok kötü oldum durumu iyimiş yarın taburcu olucakmış muhtemelen ama söylemek istedim su vermeyenler varsa mutlaka doltorumuza danışın verme derse 1 doktora daha gidin neolur neolmaz allah korusun dediğim gibi kızımda hiç sıkıntı yaşamamıştım akrabamda kızında yaşamamış hissetmemiş ama oğluna çok ağır gelmiş her bebek farklı hemen yazmak paylaşmak istedim herkeze iyi geceler