2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Evet canım deli dürtüyor beni de aynı şekilde her an dibindeyim zaten tek başına oynama süresi 3-5 dk onda da dahil olmak istiyorum. Sonra işime koyuluyoruz çamaşır katılıyorum örneğin o beni cekistiriyor çok düşkün olduk birbirimize bakalım okullar açılınca ne yapacağız

Aynısını ben de düşünüyorum kara kara
Anneanne-babaanne mi bakacak yoksa bakıcı mi buldunuz?

Kızlar hepinizi çok özledim ve hamileliğimi çok özledim valla hamileyken oyy sağlıkla bi doğsun allahım kucağıma alayım hiç uyutmasın isterse yapsın yaramazlık diyodum büyük ders oldu dua ederken az mantıklı dua edicekmişim sağlıklı olsun uslu olsun demeliydim yav benim kız vallaha durmuyo sanki hiç bebek gibi diil bu herşeyi yapıyo sevdirmiyo uyurken bile durmuyo mesela gözler kapalı bi ablasının yatağına çıkıyo bi salıncağı var ona oturup uyuyo odadan çıkıyoduda kapıyı kitliyoz artık odasına döne döne biyer bulup uyuyo yok yani çocuk uyurkende durmuyo biz bi hayır desek kaşları çatıp bize vuruyo elinden bişi alsak yerlete atıyo kafasını vuruyo saçını yoluyo dizlerini dövüyo inat anne dışında herşeyi diyo anane babanne abla baba abi dede teyze birde 10 a kadar sayıyo kumanda oyuncağından öğrenmiş yani sesler çıkıyo ama anne yok hayla bana ayci diyo babası gibi yada direk tokatlıyo susayınca dudakları büzüp fffff diyo acıkınca mama ayyakkabıları getirip atta sıkıyosa götürme sokak kapısı önünde atıyo yine yerlere kaydırağı çok seviyo merdivsnini kendi çıkıp kaydıraktan kendi kayıyo yardımda istemiyo çocukların toplarını alıyo csnı kime isterse ına veriyo acıyı seviyo tatlı çikolata yok anında parmağını ağzına sokup kusuyo ha lazımlığa gidip çiş diyo bezini atınca çiş çiş diyip oturuyo çişi gelince kalkıp hemen lazımlığının önüne çişini salıveriyo çiş nerde ee nerde gösteriyo galiba alışacak ama bu çocuğa ben hiçbişey öğretmiyorum kendi öğreniyo yardımda almıyoki kakasını yaparken utanmaya başladı bugün ablası odayagirerken onun işi varmış eehhhdiye bağırıp kapıyı çarpmış kuzumun burnu kanadı 14 aylığız ama diyorum ya bebek gibi değil herkez maşallah diyor ama valla maşallahlıkta diil ben kafayı yiyom babannesiyle hep kavga kadının dişlerini gözlüklerini kızdı nezaman su içmek istese gidip elinden kaçırıyo garibimin gücü yetmiyo miniğe babannesi kızınca eline ne geçerse fırlatıyo yani evde herkez talişin gazabından korkuyo öocuk bizi muma çevirdi nasıl oldu anlamadık ilk kızım çok çok farklıydı ben eğitimlere gittim sosyal hizmetler okuyorum mesela çocuk gelişimi davranışları vs eğitim alıyorum birde gerçekten ilk kızım böyle değildi hani evde şiddet yok kötü ses yüksek ses vs yok sosyal hayatımız ev hayatımız etkinlik ve düzenli rutinlerimiz herşey var ama nolur birileri benimkide böledi düzeldi desin bak yine destan yapmışım hepinizi çok çok öpüyorum

Günlük rutinimiz şu şekilde birde sabah 08:00 uyanuyo 9 a kadar herhangibi bir dakikada 180 ml mama yiyor 11:00 kahvaltısı 1 yumurta birkaç dilim peynir mutlaka yiyor bazen bulamaç yapıp farklı şeyler karıştırıp kaşıkla yediriyom bazen farklı şeyleri karıştırmadan taneyle kendi kendisi yiyor 14:00 1 tabak çorba 1 dilim ekmekle 1 kasede yoğurt yiyor sonra uyuyor 14:15 gibi uyuyo 17:30 gibi uyanıyo biraz açıldıktan sonra 1 tabak yemek yiyo 1 dilim ekmek 1 kase yoğurt sonra 19:00 1 tabak çorba 1 tabak pirinç bulgur yada makarna ne pişirdiysem 1 kasede yoğurt sonra 1 saat parka gidiyoruz bi 10 tane kadar kurutulmuş meyve alıyorum yanıma yiyor sonra 21:00 da ya 1 tabak çorba 1 dilim ekmekle yada irmikli muhallebi yapıyorum 1 kase arımamalar tatlı olduğundan yemiyo baya şekersiz kendim pirinç unu ve nişastayla yapıyorum muhallebiyi damak tadıda değişik benim miniğin 21:45 gibi duşa giriyoruz sonra 22:00 de uyumaya başlıyoruz en fazla 22:15 te uyuyo sabah 08:00 a kadar bazen 8 de biraz oynayıp tekrar uyuyakalıyo 11 e kadar bu gece 22:00 yatışınada yeni geçtik nornalde 8 de uyyyodu onu ben kendim ilerlettim çünkü 11 de uyanıyodu ve dalamadıysa gece 2 ye kadar oturuyodu şimdi hem 1 öğün çoğaldı hem bizimle akşam yemeğine oturabiliyo birde esintiyle dışarı çıkmış oluyo gece beslenmesi yok zaten kendi başına uyuyo buyüzden gece uyansada tekrar dalıyo zaten gezito hep işte uykudada öğünlerimiz biraz fazla ona rağmen hayla 9 kiloyuz bide doktorumuz hareketten olabilir gelişimi güzel dedi

Sen kızın 14 aylik olduğundan emin misin
Bence 3 yaşında ama seni 14 ayligim diye kandırmış

bi ara bende öyle düşündüm sanırım tek uykuya geçiyoruz die.. hatta tek uykuya geçip alıştıklarında daha iyi oluyormuş gece uykuları ama geçmedi.. kandırdı bizi
fakat uykuyuda sevmiyor zaten... 2 uyku uyusada öyle çokcana değil

kizlar masallah ne guzel uyuyor bebekleriniz biz uzun zamandir 1 saat gunduz uykusu gormedik 15 20 dk anca uyuyor uykudan nefret ediyor cocugum ya
sevdağğğ senin kızın annesini bırakamıyor
gözleri hep seni arıo ondan bence
uyur gezermi acaba ya ?

Canım il dışı saat 11 gibi açılmıştı. Bu da 2 saat sonra açılır. Sonra başlasın okul idarelerini taciz etmeler
Ben aramam muhtemelen ya
Sadece konumlarla normlara bakarım
Her yer aynı zaten hepsinde sınıf var öğrenci var
Amaç belli müfredat belli değişen bir şey yok nana

Ben aramam muhtemelen ya
Sadece konumlarla normlara bakarım
Her yer aynı zaten hepsinde sınıf var öğrenci var
Amaç belli müfredat belli değişen bir şey yok nana
İngilizce miydi canım senin branş? Eşim bu sene kesin sabahçı . Ben de öğleci olmak istiyorum. İkili eğitim yapan okullar önceliğimiz. Okul sitelerindeki bilgiler genelde güncel değil. Bu yüzden aramak kafamızda netleştirmemişizi sağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…