Evet canım deli dürtüyor beni de aynı şekilde her an dibindeyim zaten tek başına oynama süresi 3-5 dk onda da dahil olmak istiyorum. Sonra işime koyuluyoruz çamaşır katılıyorum örneğin o beni cekistiriyor çok düşkün olduk birbirimize bakalım okullar açılınca ne yapacağızSize de durduk yere 24 saat yanında olmalıyım hissi geliyor mu?
Ev içerisinden bahsediyorum
Gün içinde bazen ikisi birlikte bi oyuna dalıyor
Kenara köşeye saklanıp ceee diye birden çıkıyorlar
Ve o sırada çok egleniyorlar
Bölmek istemiyorum genelde bölmüyorum da
İsim oluyor farklı odada oluyorum veya beş dakika ayağımı uzatmak istiyorum
O an bana geliyorlar işte napiyorsun git bebelerinle ilgilen diye
Her şey yolunda olsa bile surekli diplerinde olmam gerektiği hissi var kafayı yemek üzereyim
Aynı evin içinde yanlarında değilsem vicdan azabı kötü annelik hissi
Biri bana bunun normal olmadığını bebelerle her dakika dip dibe olmamın sağlıksız olduğunu falan söylesin
Aynısını ben de düşünüyorum kara karaEvet canım deli dürtüyor beni de aynı şekilde her an dibindeyim zaten tek başına oynama süresi 3-5 dk onda da dahil olmak istiyorum. Sonra işime koyuluyoruz çamaşır katılıyorum örneğin o beni cekistiriyor çok düşkün olduk birbirimize bakalım okullar açılınca ne yapacağız
Sen kızın 14 aylik olduğundan emin misinKızlar hepinizi çok özledim ve hamileliğimi çok özledim valla hamileyken oyy sağlıkla bi doğsun allahım kucağıma alayım hiç uyutmasın isterse yapsın yaramazlık diyodum büyük ders oldu dua ederken az mantıklı dua edicekmişim sağlıklı olsun uslu olsun demeliydim yav benim kız vallaha durmuyo sanki hiç bebek gibi diil bu herşeyi yapıyo sevdirmiyo uyurken bile durmuyo mesela gözler kapalı bi ablasının yatağına çıkıyo bi salıncağı var ona oturup uyuyo odadan çıkıyoduda kapıyı kitliyoz artık odasına döne döne biyer bulup uyuyo yok yani çocuk uyurkende durmuyo biz bi hayır desek kaşları çatıp bize vuruyo elinden bişi alsak yerlete atıyo kafasını vuruyo saçını yoluyo dizlerini dövüyo inat anne dışında herşeyi diyo anane babanne abla baba abi dede teyze birde 10 a kadar sayıyo kumanda oyuncağından öğrenmiş yani sesler çıkıyo ama anne yok hayla bana ayci diyo babası gibi yada direk tokatlıyo susayınca dudakları büzüp fffff diyo acıkınca mama ayyakkabıları getirip atta sıkıyosa götürme sokak kapısı önünde atıyo yine yerlere kaydırağı çok seviyo merdivsnini kendi çıkıp kaydıraktan kendi kayıyo yardımda istemiyo çocukların toplarını alıyo csnı kime isterse ına veriyo acıyı seviyo tatlı çikolata yok anında parmağını ağzına sokup kusuyo ha lazımlığa gidip çiş diyo bezini atınca çiş çiş diyip oturuyo çişi gelince kalkıp hemen lazımlığının önüne çişini salıveriyo çiş nerde ee nerde gösteriyo galiba alışacak ama bu çocuğa ben hiçbişey öğretmiyorum kendi öğreniyo yardımda almıyoki kakasını yaparken utanmaya başladı bugün ablası odayagirerken onun işi varmış eehhhdiye bağırıp kapıyı çarpmış kuzumun burnu kanadı 14 aylığız ama diyorum ya bebek gibi değil herkez maşallah diyor ama valla maşallahlıkta diil ben kafayı yiyom babannesiyle hep kavga kadının dişlerini gözlüklerini kızdı nezaman su içmek istese gidip elinden kaçırıyo garibimin gücü yetmiyo miniğe babannesi kızınca eline ne geçerse fırlatıyo yani evde herkez talişin gazabından korkuyo öocuk bizi muma çevirdi nasıl oldu anlamadık ilk kızım çok çok farklıydı ben eğitimlere gittim sosyal hizmetler okuyorum mesela çocuk gelişimi davranışları vs eğitim alıyorum birde gerçekten ilk kızım böyle değildi hani evde şiddet yok kötü ses yüksek ses vs yok sosyal hayatımız ev hayatımız etkinlik ve düzenli rutinlerimiz herşey var ama nolur birileri benimkide böledi düzeldi desinbak yine destan yapmışım hepinizi çok çok öpüyorum
bi ara bende öyle düşündüm sanırım tek uykuya geçiyoruz die.. hatta tek uykuya geçip alıştıklarında daha iyi oluyormuş gece uykuları ama geçmedi.. kandırdı biziTek uykuya gecen var mi? Atak döneminden midir yoksa tek uykuya mi gecmek istiyor bilmiyorum. 1 haftadir sabah uykusunu uyumak istemiyor.7de uyandi diyelim 11-11.30a kadar uyumuyor. Sonra uyuyunca da 2saate kadar uyuyabiliyor. E tabi oglen uykusu 5-6ya kayiyor ama onu da uyumak istemiyor.7ye dogru uykusu gelip uyuyor bu sefer de aksam 8de ayakta... Normalde 21.30da uyurdu e simdi 23-23.30a kadar kaydi uykulari ne yapmaliyim sizce
sevdağğğ senin kızın annesini bırakamıyorkizlar masallah ne guzel uyuyor bebekleriniz biz uzun zamandir 1 saat gunduz uykusu gormedik 15 20 dk anca uyuyor uykudan nefret ediyor cocugum ya
uyur gezermi acaba ya ?Kızlar hepinizi çok özledim ve hamileliğimi çok özledim valla hamileyken oyy sağlıkla bi doğsun allahım kucağıma alayım hiç uyutmasın isterse yapsın yaramazlık diyodum büyük ders oldu dua ederken az mantıklı dua edicekmişim sağlıklı olsun uslu olsun demeliydim yav benim kız vallaha durmuyo sanki hiç bebek gibi diil bu herşeyi yapıyo sevdirmiyo uyurken bile durmuyo mesela gözler kapalı bi ablasının yatağına çıkıyo bi salıncağı var ona oturup uyuyo odadan çıkıyoduda kapıyı kitliyoz artık odasına döne döne biyer bulup uyuyo yok yani çocuk uyurkende durmuyo biz bi hayır desek kaşları çatıp bize vuruyo elinden bişi alsak yerlete atıyo kafasını vuruyo saçını yoluyo dizlerini dövüyo inat anne dışında herşeyi diyo anane babanne abla baba abi dede teyze birde 10 a kadar sayıyo kumanda oyuncağından öğrenmiş yani sesler çıkıyo ama anne yok hayla bana ayci diyo babası gibi yada direk tokatlıyo susayınca dudakları büzüp fffff diyo acıkınca mama ayyakkabıları getirip atta sıkıyosa götürme sokak kapısı önünde atıyo yine yerlere kaydırağı çok seviyo merdivsnini kendi çıkıp kaydıraktan kendi kayıyo yardımda istemiyo çocukların toplarını alıyo csnı kime isterse ına veriyo acıyı seviyo tatlı çikolata yok anında parmağını ağzına sokup kusuyo ha lazımlığa gidip çiş diyo bezini atınca çiş çiş diyip oturuyo çişi gelince kalkıp hemen lazımlığının önüne çişini salıveriyo çiş nerde ee nerde gösteriyo galiba alışacak ama bu çocuğa ben hiçbişey öğretmiyorum kendi öğreniyo yardımda almıyoki kakasını yaparken utanmaya başladı bugün ablası odayagirerken onun işi varmış eehhhdiye bağırıp kapıyı çarpmış kuzumun burnu kanadı 14 aylığız ama diyorum ya bebek gibi değil herkez maşallah diyor ama valla maşallahlıkta diil ben kafayı yiyom babannesiyle hep kavga kadının dişlerini gözlüklerini kızdı nezaman su içmek istese gidip elinden kaçırıyo garibimin gücü yetmiyo miniğe babannesi kızınca eline ne geçerse fırlatıyo yani evde herkez talişin gazabından korkuyo öocuk bizi muma çevirdi nasıl oldu anlamadık ilk kızım çok çok farklıydı ben eğitimlere gittim sosyal hizmetler okuyorum mesela çocuk gelişimi davranışları vs eğitim alıyorum birde gerçekten ilk kızım böyle değildi hani evde şiddet yok kötü ses yüksek ses vs yok sosyal hayatımız ev hayatımız etkinlik ve düzenli rutinlerimiz herşey var ama nolur birileri benimkide böledi düzeldi desinbak yine destan yapmışım hepinizi çok çok öpüyorum
Günaydın canım, etli fajita da pek güzel görünüyor. Aşermem inşallahkızlar kızlar gelem mi yanağınızdan öpem mi
naber genç ve güzel anneler
günaydın minnoş gebişim..Günaydın canım, etli fajita da pek güzel görünüyor. Aşermem inşallah
Ahh canım benim çok teşekkür ederimgünaydın minnoş gebişim..
aşerirsen ben sana yaparım kiiiiiiiiiiiiii
nasılsa geliyorsun
Açılmadı dimi halaAhh canım benim çok teşekkür ederimellerine sağlık bugün tercihler açılıyor, bakalım hayırlısı
Canım il dışı saat 11 gibi açılmıştı. Bu da 2 saat sonra açılır. Sonra başlasın okul idarelerini taciz etmelerAçılmadı dimi hala
Ben de onu bekliyorum sabahtan beri
Ahh canım benim çok teşekkür ederimellerine sağlık bugün tercihler açılıyor, bakalım hayırlısı
Açılmadı dimi hala
Ben de onu bekliyorum sabahtan beri
İnşallah olur kuzum, Allah gönlünüze göre versininşallah seneye bizde böyle bekliyor oluruz
şubata kalırsak cok üzülcem
Ben aramam muhtemelen yaCanım il dışı saat 11 gibi açılmıştı. Bu da 2 saat sonra açılır. Sonra başlasın okul idarelerini taciz etmeler
Eylülde atanmamış miydi eşin?inşallah seneye bizde böyle bekliyor oluruz
şubata kalırsak cok üzülcem
evet ama atama tarihi ile sözleşme imzaladkları tarih arasında sıkıntı oluomuşEylülde atanmamış miydi eşin?
İlçede tanıdık falan varsa bi soruşturun bence şimdiden
İngilizce miydi canım senin branş? Eşim bu sene kesin sabahçı . Ben de öğleci olmak istiyorum. İkili eğitim yapan okullar önceliğimiz. Okul sitelerindeki bilgiler genelde güncel değil. Bu yüzden aramak kafamızda netleştirmemişizi sağlıyorBen aramam muhtemelen ya
Sadece konumlarla normlara bakarım
Her yer aynı zaten hepsinde sınıf var öğrenci var
Amaç belli müfredat belli değişen bir şey yok nana