2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Benim de sutum yetmiyor kilo alimi yavas yavrumun
Sagip biberonla veriyorum ama 20-30cc anca cikiyor. Yarin dr kontrolumuz var muhtemelen mama baslicak. Size doktorunuz hangi mamayi onerdi? Gunde kac kere kac cc veriyorsunuz? Gaz kabizlik veya baska bi sorun oldu mu?

Kızlar pazar günü doğum yaptım bugün ayaklarım davul gibi şişti hamileyken bile bu kadar şiş değildi var mı böyle birşey yaşayan?
Evet oluyor canım benimkilerde öyleydi bol su iç evin icinde yürü birte uzan yükselti koy altına iyi oluyor benim öyle gecti 1 haftayı geçmiştir

Benim bir hafta geçti 37 haftalığı bitireli ama hiç geleceği yok napacagiz biz bu çocuklari doğum izni böyle bitecekmi nee

Kızlar benim sütümde yetmiyor ama son iki üçgün yaptıgım seyi anlatim çünkü ben neler içip yedim bu iki gün kadar artmadı emzirmeden önce 3 su bardagı yada 2 su bardağı su iciyorum emzirdikten sonra da 2 yada 3 içiyorum her emmeye sütüm oluyor cok şükür sert gögüste süt olur demek degilmis gögsünüz içi su dolu balon gibi yumuşak oluyormuş süt olunca gercektende öyle oluyorlar hatta dün aşı yapıldı agladı bi ögün emziremedim değiyorum diye o yüzden mama verdim diger emmeye gögüslerim tas gibi oldu iyice emzirdim yumuşayıncaya kadar her ikisini mutlaka 2 saatte bi emzirin

Canım çok geçmiş olsun sağlıkla büyüsün inşallah minik Arden nasıl geçti doğum spinal mi oldun
Biz de yarın sabah gidiyoruz doğuma 38+2 de oluyoruz ilki 41. Hafta doğmuştu korktum şimdi sen öyle dediğin için

Hayırlı olsun bebeğiniz çok geçmiş olsun size de sağlıkla büyütürsünüz inşallah

Unuttum yazmayı gece emzirdigimiz zaman birsey yiyip yapmıyoruz ben 1 litrelik sisem var onu yanıma alıyorum emzirmeden önce yarısı emzirdikten sonra kalanı içiyorum

Benim en çok duyduğum işe yarıyor denilen yöntem yere eğilerek yerleri silmek. Yerleri sildikten sonra 1-2 güne doğurdum diyen çok duydum asıl onu denemek lazım
Bence sen tüm evdeki halıları önce bi girgirla, sonra kalan yerleri makine ile al sonra da yerleri sil bence garanti dogurursun canim
Ben de gün sayiyorum. Pazartesiye kadar calisicam salı rapor getiricem inşallah. Artık eve gitmek istiyorum, uzanma ihtiyacı duyuyorum. ama bu son hafta geçmek bilmiyor beni gören bide şey saniyor, 24. Haftalik idari izne mi ayrilacaksin diyor hee diyom. Ne 24 u burdan direkt doğuma...

ins güzel haberlerle gel canım kaçta randevun
12de cnm
Nstden çıktım şimdi

Satissss yokkkkkkk sırayla bekleyeceksin
Ben beklerimde o beklermi bilmiorm

Benden önce doğurursan valla küserim
Bende kendimle küserim
Sen doğurmadan olmaz
Ama senş beklersekte 42 haftayı bulcaz

Bizimde günümüz belli oldu kızlar 14 temmuzda geliyor oğlum
Cnmmm hayırlısı ile kucağına al inşallah

Bence sen tüm evdeki halıları önce bi girgirla, sonra kalan yerleri makine ile al sonra da yerleri sil bence garanti dogurursun canim
Kız ben o dediklerini hamile olmasam bile yapamam su an nasıl yapayım
Bende kendimle küserim
Sen doğurmadan olmaz
Ama senş beklersekte 42 haftayı bulcaz
İki gündür aşırı sırt ağrım ve kasılmalarım var sadece sancı eksik belki o da gelir umudumuzu kesmeyelim

Unuttum yazmayı gece emzirdigimiz zaman birsey yiyip yapmıyoruz ben 1 litrelik sisem var onu yanıma alıyorum emzirmeden önce yarısı emzirdikten sonra kalanı içiyorum
Canim insallah deneyecegim mutlaka
Ya ben aslinda mamaya karsi degildim, biraz mama arastirayim dedim, her markada nerdeyse bocek cikti diye foto ve videolar gordum, onun uzerine cok moralim bozuldu. Hep diyordum doymazsa mama veririrm diye ama guvenilir marka bulamadim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…