- 1 Ekim 2020
- 2.340
- 3.434
Dursun dursun nereye kadar kuzumm gelsinler disard a biz büyültürüz onlarıAğlamışsındır canım Bende tam tersi biraz daha dursun içimde böyle güzel heryere birlikte gidiyoruz çok alıştım diye ağladım geçen gün
Demek ki doğurunca da devam ediyor bu ağlamalarKızlar ağlamaktan bahsetmişsinizde bence umutlanmayın doğuruncada geçmiyor gündüz 2 saat uyudu neden çok uyuyo koklayamadım uyanmıyo diye ağladım sonra göğsümde uyutmadan kendi uyudu diye ağladım bikaç sn önce kocamı öptüm kızımı çok seviyom diye ağladım kafa dağıtmaya girmiştim ama yok ben biraz daha ağliim
Ara ara ağrılarım oluyor ama düzensiz olduğu icin umursamıyorum hic gerçekten en güzelini yapmışsın son ana kadar evde bekleyip en sonunda hastaneye gitmekleZaten sancının düzenli olup olmadığını anlamak için baya vakit geçiyo canım saat tutuyosun emin olmak için.ben sancılarımın düzenli olduğunu anlamıştım ama çok yüksek olduğunu düşünmemiştim acı eşiğim yüksek sanırım.nişanım gelmese erkenden gitmezdim yine baya sancıyı evimde çekeyim diye düşünürdüm.hakkımızda hayırlısı bakalım senle aramızda tam 1 hafta var her ctesi benimde haftam doluyo doktorum suyum yada sancım gelmezse 39da alırım dedi şurda kaldı 2 haftam diyorum bende
Bu aralar eşler bizi hicc anlamıyorayy onu bana sor ya yürüyüşe fln çıkamıyorum artık çiş nöbetlerim yüzünden Geçen gün wcye yetişcm diye yolda kaçırdım Gecesi ayrı gündüzü ayrı bu ara tek aşkım wc
işte bana olan da tam olarak bu
aglamissndr kuzum hemde öyle bi aglamissndr ki ben bu ara eşime kızıp kızıp ağlıyorum mesela
onlar da aç birakmasinlar hamişi ya ala ala
Doğum yaklaşınca durumlar vahim oluyorCiddimisin ahahahah benimde 3 hafta sonraki halim öyle olavak bencr