2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Canım sen ilk gelen olmuşsun ya sayfanın yöneticisi mi olsan editörden birimiz devralalım da liste yapalım olur mu ?
Yaa ben olmayayımm. ben hiç anlamam. İsteyen ve yapabilecek biri olsunn.

Ben de hiç yapmadım bilmiyorum canım. Zor olduğunu sanmıyorum ama ben her gün giremem sayfaya. Öğretmenim, dört gün çalışıyorum
Yapabilen biri çıkana kadar duracak böyle herhalde. Ben de bilmiyorum.

En azından tanışalım. Ben 24 yaşındayım. 1 kızım var 3,5 yaşında. Çalışmıyorum. Kızımdan sonra uzun süre diyet yaptım kilo verdim ve korumaya geçtim. Ama bu sene öyle bir saldım ki aşırı aşırı kilo aldım. Kilolu hamile kaldımm.

Ne güzel bi kızın olması bebeğine ablalık yapar bende 26 yasındayım hiç cocugum yok daha önceden 2 düşüğüm var umarım bu bebeğim bana sıkı sıkı tutunur gitmez Bende calısmıyorum su an calısmıyorum

Ahh çok fena bir kızım var çok bilmiş. Ama çok şükür akıllı bir çocuk. Dilinden çok çekiyoruz.
İnşallah senin evladın da sağlıkla doğar ve seni sarıp sarmalar. ❤

Kızlar benim yumurtlama 10-11-12-13-14 tü indirdiğim uygulama göre ilk 3 ve son 1 günü değerlendirdik bat a 3 gün var bazı belirtiler var hafif baş dönmesi sabah az bişey mide bulantı kasıklarda ağrı ve özellikle alt karında doluluk hissi toplu oturamıyorum baskı oluyor gibi hissediyorum arada mide yanması da oluyor bunlar psikolojik olabilir mi test yapsam çıkar mı elimde kaset test var sadece bilenler bilgi verebilir mi. Daha önce boş gebelik yaşadım ondada bu doluluk hissi sanki suyu çok içmişim de karnımda oynuyor gibiydi

Test yapın bence. İnşallah vardır.❤

Herkese merhaba, 2016 Ağustos doğumlu bir oğlum var. Dün testim pozitif çıktı. Son adet tarihim 26 Eylül inşaAllah sizinle birlikte takipteyim :)
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah. ❤

Reactions: Ebt
Maşallah Bu ay kızım 3 yaşına girdi ve ikinci bebek haberini aldık. Daha önce bir düşüğüm olduğu için endişeleniyorum sonra kendimi rahatlatıp geleceği düşünüyorum
insallah bi sikinti olmaz ya. en guzeli. iyi dusun iyi olsun. benim oglum da 2.5 yasina girmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…