2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Hayırlı olsun canımm, sağlıkla kucagımıza alalım bebeklerimizi inşallah son bhcg n kaçtı ve ne zaman ölçtürmüştün?

Insallah keseyi görürsün ve icin rahat eder canım

Rabbim hayırlısıyla kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah tatlım. :)) 6 haftalıkken falan görebiliyorsun keseyi hatta kalp atisinida duyuyorsun. Ben oğlumda 6+5'te duydum kalp atışını ve keseyide o zaman görmüştüm

Kızlar keseyi görmek icin tam ne zaman gitmek gerekir, bir de beta takibi yapmak şart mi bu sürede

5. hafta icinde gorebiliyosun. betayi da keseyi gormeden once iki defa yatirsan yeterli. saglikli gebelik mi degil mi gormus olursun
Ben de perşembe mi pazartesi mi tekrar versem diye kararsız kaldım kuzum , bir sorayım dedim teşekkür ederim

Merhaba kızlar kasık sancılarınız sürekli mi oluyor yoksa ara ara mı bi anda geliyor? Benim hiç adet sancım olmaz normalde. 2 gündür kasıklarımda sancı var özellikle hareket ederken. batım da daha 31inde ve eşim test yapmama izin vermiyor gecikince anlarız diye meraktan çatlayacağım

ara ara. ama su an hic yok. insallah gecikir canim

Benim adet gününe kadar ağrıdı ondan sonra çok hafif hafif hissediyorum. Gögüslerimin ağrısı arttı. İnşallah senin de günün geçer burada devam ederiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…