Hayırlı olsun canımm, sağlıkla kucagımıza alalım bebeklerimizi inşallahGünaydın hanımlar bende Haziran sonu Temmuz başı annesi olacağım inşallah
25 eylül bat. Bu gün kontrolüm var kese gözükür mü sizce
Bir sorun çıkıcak diye aşırı korkuyorum çok istediğimiz uğraştığımız bebekti hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklayalım inşallah
Teşekkür ederim çok saolHayırlı olsun canımm, sağlıkla kucagımıza alalım bebeklerimizi inşallahson bhcg n kaçtı ve ne zaman ölçtürmüştün?
Belki görünür bugünde canım ama cuma falan kesin görünürTeşekkür ederim çok saol
En son hafta sonu 600 çıkmıştı
Insallah keseyi görürsün ve icin rahat eder canımGünaydın hanımlar bende Haziran sonu Temmuz başı annesi olacağım inşallah
Bir sorun çıkıcak diye aşırı korkuyorum çok istediğimiz uğraştığımız bebekti hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklayalım inşallah
Rabbim hayırlısıyla kucağına aldırmayı nasip etsin inşallah tatlım. :)) 6 haftalıkken falan görebiliyorsun keseyi hatta kalp atisinida duyuyorsun. Ben oğlumda 6+5'te duydum kalp atışını ve keseyide o zaman görmüştümGünaydın hanımlar bende Haziran sonu Temmuz başı annesi olacağım inşallah
evet canim yaptirdim. cuma 24 kusurdu. pazartesi yaptirdigimda 160 i gorduk.Kızlar ben sadece 1 kere kan verdim. Hafta sonu araya giriyor diye sağlık ocağı almaya gerek yok dedi. Yarın tekrar kan vericem artış olmuş mu diye. Siz kan takibi yaptınız mı?
ben bata 5 gun kala verdim 24 cikti. 2 gun kala tekrar verdim 160 cikti canim. ikiser gun arayla artis takip ediliyoHerkese iyi akşamlar kızlar , bat a 3 gün var beta 48 cıktı:) Sizin betalar ne şekilde arttı ne zaman tekrar kan vermeliyim
5. hafta icinde gorebiliyosun. betayi da keseyi gormeden once iki defa yatirsan yeterli. saglikli gebelik mi degil mi gormus olursunKızlar keseyi görmek icin tam ne zaman gitmek gerekir, bir de beta takibi yapmak şart mi bu sürede
Ben de perşembe mi pazartesi mi tekrar versem diye kararsız kaldım kuzum , bir sorayım dedim teşekkür ederim5. hafta icinde gorebiliyosun. betayi da keseyi gormeden once iki defa yatirsan yeterli. saglikli gebelik mi degil mi gormus olursun
rica ederim canim. beni kese icin haftaya cagirdilar. ama gitmeyecem. hastaneler korona dolu. o yuzden sadece kalp atimina gidcm. o da 6. haftalara tekabul ediyoBen de perşembe mi pazartesi mi tekrar versem diye kararsız kaldım kuzum , bir sorayım dedim teşekkür ederim
ara ara. ama su an hic yok. insallah gecikir canimMerhaba kızlar kasık sancılarınız sürekli mi oluyor yoksa ara ara mı bi anda geliyor? Benim hiç adet sancım olmaz normalde. 2 gündür kasıklarımda sancı var özellikle hareket ederken. batım da daha 31inde ve eşim test yapmama izin vermiyor gecikince anlarız diyemeraktan çatlayacağım
İnşallah canımara ara. ama su an hic yok. insallah gecikir canim
Benim adet gününe kadar ağrıdı ondan sonra çok hafif hafif hissediyorum. Gögüslerimin ağrısı arttı. İnşallah senin de günün geçer burada devam ederiz.Merhaba kızlar kasık sancılarınız sürekli mi oluyor yoksa ara ara mı bi anda geliyor? Benim hiç adet sancım olmaz normalde. 2 gündür kasıklarımda sancı var özellikle hareket ederken. batım da daha 31inde ve eşim test yapmama izin vermiyor gecikince anlarız diyemeraktan çatlayacağım
İnşallah güzel haberimi de yazabilirim burayaBenim adet gününe kadar ağrıdı ondan sonra çok hafif hafif hissediyorum. Gögüslerimin ağrısı arttı. İnşallah senin de günün geçer burada devam ederiz.
İnşallah canım ❤İnşallah güzel haberimi de yazabilirim burayateşekkür ederim
Merhaba canım. Sağlıkla al inşallah. ❤Merhabalar
Hayırlısıyla bnde 2021 temmuz annesi olucam