Hayırlı olsun canımSelam kızlar. Ayın 10 unda çatlatma iğnesi vuruulmuştum dün test yaptım yani 13. Günümdü 35.6 çıktı değerim sanırım hamileyim mmyarın tekrar test yapıcam eğer yükselmişse inşallah sağlıklı bi gebelik olduğuna karar vericek Dr kısmetse temmuz ayı anneleri grubunda olcammm
Canım bende de gecen gün oldu uyuyunca gecti ilaç içmek yerine uyu ya da yürüyüş falan yap benceKızlar bende sürekli bir baş ağrısı var. Bu bir kaç gündür devam ediyor. Hamilelikle alakalı mı acaba. İlaçda içmek istemiyorum.
Uyuyunca geçer diye ümit ediyordum ama kaç gündür devem ediyor. Kalkar kalkmaz ağrıyla uyanıyorum. Çok aşırı değil ama can sıkıcı yani.Canım bende de gecen gün oldu uyuyunca gecti ilaç içmek yerine uyu ya da yürüyüş falan yap bence
Hormonların artmasının etkisiyle olabiliyormus canım ben internette öyle okumustumUyuyunca geçer diye ümit ediyordum ama kaç gündür devem ediyor. Kalkar kalkmaz ağrıyla uyanıyorum. Çok aşırı değil ama can sıkıcı yani.
Anladım canım. Neyse yapacak bir şey yok.Hormonların artmasının etkisiyle olabiliyormus canım ben internette öyle okumustum
17 mm olmuştu ikiside Dr biraz daha buyursun diye bir iğne daha verdi yapıp ertesi gün catlatmayı vur dedi çok şükür bugüne kadar neler yaşadım bu sonucu alabilmek içinSade bi türk kahvesi bazen bana çok iyi gelir ağrı kesicinin geçiremediğini o geçirebiliyor. İstersen dene canım
selam canım tebrik ederimçatlatma iğnesini vurmadan önce kaç mm di yumurtan?
Saol canım Allah hepimize kucgımıza alamayı nasıp etsinHayırlı olsun canım
Amin canım inşallahSaol canım Allah hepimize kucgımıza alamayı nasıp etsin
Hosgeldin canımm hayırlı olsunmerhaba kizlar. ben de geldim
Hoşgeldin canımmerhaba kizlar. ben de geldim
Hoş geldinn.❤merhaba kizlar. ben de geldim
tesekkur ederimHosgeldin canımm hayırlı olsun
Hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah.❤Merhaba
Bu sabah test yaptım pozitif
Tüp bebekle bir kızım var. Şimdi ikinci yavrum gelecek inşallah
İnşallah. HepimizinkiHayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah.❤
hayirli olsunMerhaba
Bu sabah test yaptım pozitif
Tüp bebekle bir kızım var. Şimdi ikinci yavrum gelecek inşallah
Maşallahhayirli olsunbenim de bir oglusum var. 2. geliyo
Canım sen ilk gelen olmuşsun ya sayfanın yöneticisi mi olsanİnşallah ben ilk gelenlerden biri olurum. Eğer bu ay bebeğim benimleyse haziran sonu temmuz başı gözüküyor. Rabbim isteyen herkese içinde de bana nasip etsin.❤