Ben iki Kez kan verdım doktorum kimyasal ve dıs gebelık ihtimallerini ortadan kaldırmak ıcın kan ver dedi ben o yüzden vermstm %60 oranında bir artıs bekleniyorKızlar ben sadece 1 kere kan verdim. Hafta sonu araya giriyor diye sağlık ocağı almaya gerek yok dedi. Yarın tekrar kan vericem artış olmuş mu diye. Siz kan takibi yaptınız mı?
Anladım canım. İnşallah benim de artışım normal olmuştur.❤Ben iki Kez kan verdım doktorum kimyasal ve dıs gebelık ihtimallerini ortadan kaldırmak ıcın kan ver dedi ben o yüzden vermstm %60 oranında bir artıs bekleniyor
İnsallah saglıkla ilerler ben bugün kese görmeye gidecegm cok heyecanlıyım bulantım oldu sabah 5+1 olduk bugun ınsallah saglıkla ilerler hepimizin kiAnladım canım. İnşallah benim de artışım normal olmuştur.❤
Aaa Maşallah ilk kese görecek olan sensin o zaman. İnşallah hiç sorun çıkmadan görürsün. Senin bulantın erken başlamış. Allah yardımcın olsun.İnsallah saglıkla ilerler ben bugün kese görmeye gidecegm cok heyecanlıyım bulantım oldu sabah 5+1 olduk bugun ınsallah saglıkla ilerler hepimizin ki
Simdi İnternette hesaplamaya baktım da ben hazırlan annesi de olabilirim haziranın sonuna da denk gelebilirAaa Maşallah ilk kese görecek olan sensin o zaman. İnşallah hiç sorun çıkmadan görürsün. Senin bulantın erken başlamış. Allah yardımcın olsun.
Benim de hazıran sonu temmuz başı gözüküyor. 23 eylül son adetimin ilk günüSimdi İnternette hesaplamaya baktım da ben hazırlan annesi de olabilirim haziranın sonuna da denk gelebilir
İnşallah tutar canımMerhaba kızlar 4 sene önce 2016 Temmuz anneleri grubundaydım, şimdi inşallah tutarsa bende sizlerle olacağım bu sene. Oğluma bir kardeş gelsin istiyorum artık:)
İnsallah canım :) merhaba keseyi gördük bugun cook şükür darısı sizlere olsn 15 gün sonra tekrar gidecegz bu kez kalp atısına. Kesemiz düzenli. Bize kalan sabırlı olmak Allah izin verirseBenim de hazıran sonu temmuz başı gözüküyor. 23 eylül son adetimin ilk günü
Maşallah darısı başımıza.İnsallah canım :) merhaba keseyi gördük bugun cook şükür darısı sizlere olsn 15 gün sonra tekrar gidecegz bu kez kalp atısına. Kesemiz düzenli. Bize kalan sabırlı olmak Allah izin verirse
Ben 1 kere kan verdim. Bata 2 kala araya hafta sonu giriyor diye sağlık ocağı tekrar alamaya gerek yok dedi. Bugün tekrar kan verdim yarın sonuçu alıcam inşallah. Daha arttı mı onu bile bilmiyorum.Herkese iyi akşamlar kızlar , bat a 3 gün var beta 48 cıktı:) Sizin betalar ne şekilde arttı ne zaman tekrar kan vermeliyim
Insallah guzel bi şekilde artmıştır canım ilk sonucun kaçtıBen 1 kere kan verdim. Bata 2 kala araya hafta sonu giriyor diye sağlık ocağı tekrar alamaya gerek yok dedi. Bugün tekrar kan verdim yarın sonuçu alıcam inşallah. Daha arttı mı onu bile bilmiyorum.
Amiin inşallah canım. İlk sonucum 322 çıkmıştı.❤Insallah guzel bi şekilde artmıştır canım ilk sonucun kaçtı
Ben de tüp bebek pozitif haberi aldim ama daha cok yeni. kasıklarımda ağrı var ve sürekli bir hareketlilik varmis adet oldum gibi hissedip lavobaya gidiyorum, sizlerde de oluyormuş okuyunca biraz rahatladım.Benim bugün sancı gibi değil ama adet oldum hissi çok oluyor. Gidip kontrol ediyorum. Hep korkucaz heralde.
Temmuz anneleri biraz sessiz ama ben eminim bir çok kişi bu sorunu yaşıyor. Sorun etme. Çok şiddetli olmadığı sürece dert değil.Ben de tüp bebek pozitif haberi aldim ama daha cok yeni. kasıklarımda ağrı var ve sürekli bir hareketlilik varmis adet oldum gibi hissedip lavobaya gidiyorum, sizlerde de oluyormuş okuyunca biraz rahatladım.
Ben bugün cok korktum canım o agrılardan yarın bi kontrole gidicem genede içim rahatlasınBen de tüp bebek pozitif haberi aldim ama daha cok yeni. kasıklarımda ağrı var ve sürekli bir hareketlilik varmis adet oldum gibi hissedip lavobaya gidiyorum, sizlerde de oluyormuş okuyunca biraz rahatladım.
inşallah canım benim :))İnşallah tutar canım