2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289
Arada yükseliyor canım evdeyken iyiyim doktora gidince heyecandan 14-9 falan geldi takip ediyorum şuan. Ailede var çünkü. Geçmiş olsun bu arada ne gibi belirtilerin oldu yavrunu sağlıkla kucağına aldın mı
Anladim canim . Evde normalse sıkıntı yok. Bir de bebegjn gelişimi önemli. Benim hikayem maalesef kötü. Ama çok daha başka problemler vardi . Bende bebek beslenemedigi için tansiyonum çıkıyordu ama cok . Megerse trombofili hastasiymisim . Aspirin kan sulandirici kullanıyorum. Bir de kizim da(ikinci gebeligimde) perinatologa gidiyordum devamlı. O d vitamininin ilişkili olabileceğini söyledi. D vitamini ve magnezyumla 2 . Gebeligimde tansiyonum hic yukselmedi. Bu hamileligimde de tansiyonum iyi şimdilik şükür.

Geçmiş olsun canım içini ferah tut sen Allah ın izniyle bişey olmaz inşallah haber et durumdan bizlere

Öyle mi ben de bu tarz şeyler okudum vitaminlerle ilgisi varmış canım çok sağol bilgiler için çok şükür bebisinde bir sıkıntı olmamış ben de dikkat ediyorum düzenli kullanıyorum magnezyum falan. Ama preeklampsi belirtileri neler nasıl dikkat etmem lazım hiç bilmiyorum farkedebilir miyim acaba

Canım çok geçmiş olsun Rabbim yavrunu da seni de korusun inşallah en kısa sürede herşey yolunda gitisn yuvanıza dönün sağlıkla

Sağol cnm fikrin için. Önce bir kafamı toparlayalım birseyler yapacağım. Hala şoktayım
Gönlünden geçen oldu desene
Sağol cnm, Gönlümden degilde, içimden geçen oldu digelim (hissettim).
Hislerime güvenirim bu defa nasıl tutmadı diye çok şaşırmıştım ve kendime kızmıştim.

30.-32 haftada hazırlıyorum ben hep. Erken gelme ihtimali var. O yüzden hazır dursun, zararı yok.
Ay geçmiş olsun cnm. Benimde ikinci kızımda 24. Haftada gelmişti. Geri o delik kendiliğinden kapanmış. Hissetmiştim zaten suyunun geldiğini. Sen sakın ol cnm. Aynısını bende geçirdim. Kendini yeniliyormus az ise yırtık yer.
Allah yardımcın olsun

Biz komşumla ayni haftadaydık o 31. Haftalikken dogum yaptı ben de korkmustum hemn hazir etmiştim çantamı. Yine 32 de falan hazirlarim diye düşünüyorum. 29 biraz erken gibi ama belli olmuyor yine de vaktinde gelsinler inşallah

Bide bulundugum sehirde degil bnm dr um cnm arabayla yarım saatlik mesafe gidiyorum hastane icin acil birsey olursa mesela dr a kontrole gdince yatis yapcaz derse esyalarimi hazrlayacak kimse yok acil o yuzden tedbirli gdyrum hazr olursa biri alir gelir bayram sonuna kalsam 35.haftada gecmis gibi geldi hazrlik icin ama dedgm gibi kafam karisti yegenimide kirmak istemiyrm

Canım çok çok geçmiş olsun inşallah bir sıkıntı olmadan çıkarsın hastaneden? Neden su gelirmiş doktor bir bilgi verdi mi

Geçmiş olsun canım Rabbim bebeğini korusun sizlere bağışlasın duamdasinz

Gecmis olsun cnm ins saglikla buyur bebegin

Kesinlikle sevmediğim şeyleri canım istiyor sevdiklerimi yiyemiyorum şekerim çıkmadı çok şükür yoğurdu iyi kötü yiyorum ama süt içince midem yanıyor aşırı gaz yapıyor

Bnde oyle die dusunuyrdum 31 32 gibi die ama bakalm artik 35 te cok mu gec olur ki

Ben preeklampsi geçirdiğim hamilelegimde bebegimi kaybettim. Üstüne bir kızım oldu . Bu 3. Hamileligim. Preeklampsi geçirirken tansiyonun cok yükseliyor ben doğuma girerken tansiyonum 18 11 di . Bebegin gelişimi baya geride kalıyor ve idrarda protein atılımı oluyor . Benim kardeşimin de 2. Hamileleginde seninki gibi hafif yükseldi arada . Hic bir şey olmadı. Benimkinde dediğim gibi bebek beslenemedigi için tansiyonum yükseldi. Yani benim durumla kıyaslama sakın kendini .

Cok cok geçmiş olsun .

Merhaba Hanımlar..
Bugün hemoroid olduğumu farkettimNetten bakınca hamileliğin 6.ayında olabiliyormuş diye okudum.Sizce ne yapmalıyım şimdi, doktoruma danışana kadar? (bi kaç güne kontrolüm var)...

Bu durumla karşılaşan var mı acaba?

Canim cok cok gecmis olsun, Rabbim evladini sana bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…