Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben topluyum biraz onunda etkisi vardır mutlaka ablamı kaybettim yeni uykusuzluk yorgunluk da tetikledi muhtemelen. Daha dikkatli beslenmeye çalışacam inşallah kurtulurum odemdenBenim tansiyonum çok düşük olduğundan dr bana tuzlu yiyebilirsin dedi. Vücutta ödem yok ama akşama ayaklarim sanki şişiyor gibime geldi. Suyu artırdım, tuzu azalttım.
Canım bende cinsiyeti öğrenmeden önce hep erkek görüyordum ama cinsiyetimiz kızBende 3 defa gördüm
Her defasında kız görüyorum. Cinsiyetimiz belli değil daha
Hadi ya aklımda bulunsun canım manuellere de bir bakayım o zamanAnladim canim. Ama manuel de gerekebilir diye bulunsun istedim. Makinalar göğüs ucunu çok acıtıyor bazen. Kardeşimin çok zorlandığı zamanlar oldu. Manuele devam etti bazen
Bir de bana dedi ki bu haftalarda cok hissedemezdin 22. Hafta erkenmis o hissettiğin bebegin hareketleri degil dedi. Çok şaşırdım bildiğiniz tekmeliyor yani hepimiz hissediyoruz.Kızlar çok teşekkür ederim herkese kalp atışı var çok şükür yine de her ihtimale karşı 24 saat gözetim altında yatış yapabiliriz dediler ama yarın pazar yasak.var eşim de kalamayacak yanımda nasıl dönecem evde istirahat ederim dedim çıktım. Çok kötü düşmedim zaten o yüzden kalmak istemedim. Allah razı olsun herkesten
Çok geçmiş olsun canım sevindim bir şey olmamasına benim bir arkadaşım otobüsten inerken yüzüstü kaldırıma düşmüştü ama bir şey olmamıştı vaktinde doğum olmuştu sen yine de dikkat et tabiKızlar çok teşekkür ederim herkese kalp atışı var çok şükür yine de her ihtimale karşı 24 saat gözetim altında yatış yapabiliriz dediler ama yarın pazar yasak.var eşim de kalamayacak yanımda nasıl dönecem evde istirahat ederim dedim çıktım. Çok kötü düşmedim zaten o yüzden kalmak istemedim. Allah razı olsun herkesten
Sağol canım Rabbim kat kat koruyor onları ama işte ana yüreğimiz rahat edemiyorÇok geçmiş olsun canım sevindim bir şey olmamasına benim bir arkadaşım otobüsten inerken yüzüstü kaldırıma düşmüştü ama bir şey olmamıştı vaktinde doğum olmuştu sen yine de dikkat et tabi
Evet canım tekrardan başın sağolsun. Muhakkak yorgunluk uykusuzluk da tetiklemistir. Bebeğin için daha güçlü olmalısın vitamin takviyesi falan yap iyi beslen. Bol bol su iç faydasını çok görürsün.Ben topluyum biraz onunda etkisi vardır mutlaka ablamı kaybettim yeni uykusuzluk yorgunluk da tetikledi muhtemelen. Daha dikkatli beslenmeye çalışacam inşallah kurtulurum odemden
Bir de bana dedi ki bu haftalarda cok hissedemezdin 22. Hafta erkenmis o hissettiğin bebegin hareketleri degil dedi. Çok şaşırdım bildiğiniz tekmeliyor yani hepimiz hissediyoruz.
Çok şükür bununla geçmiş olsun canım.. ben de 19 a girdim, hiç kıpırdamıyor diye üzülüyordum bide işime geldi senin doktorunun söylediği :)Kızlar çok teşekkür ederim herkese kalp atışı var çok şükür yine de her ihtimale karşı 24 saat gözetim altında yatış yapabiliriz dediler ama yarın pazar yasak.var eşim de kalamayacak yanımda nasıl dönecem evde istirahat ederim dedim çıktım. Çok kötü düşmedim zaten o yüzden kalmak istemedim. Allah razı olsun herkesten
Şükür canım bişey olmamasına sevindim ayrıca dediğin gibi hepimiz hissediyoruz artık hissetmeyen arkadaşlar çok nadir peki tekme değilse neymişKızlar çok teşekkür ederim herkese kalp atışı var çok şükür yine de her ihtimale karşı 24 saat gözetim altında yatış yapabiliriz dediler ama yarın pazar yasak.var eşim de kalamayacak yanımda nasıl dönecem evde istirahat ederim dedim çıktım. Çok kötü düşmedim zaten o yüzden kalmak istemedim. Allah razı olsun herkesten
Sagol kuzum Yaa bence tekme onlar canım ama dr demesi gazmış hissedersek bile anca bebek karnimizda dönerken hissedermişiz o da çok nadirmiş ben pek inanmadımŞükür canım bişey olmamasına sevindim ayrıca dediğin gibi hepimiz hissediyoruz artık hissetmeyen arkadaşlar çok nadir peki tekme değilse neymiş
Sağol canım öyle kişiden kişiye değişiyor üzülme canımÇok şükür bununla geçmiş olsun canım.. ben de 19 a girdim, hiç kıpırdamıyor diye üzülüyordum bide işime geldi senin doktorunun söylediği :)
Canim sıkıştırılmış hap suya atip eritiyorim tadi da guzel asitli meyve suyu gibiPeki toz şeklinde olandan mi kullandiniz? Ben hap olanı kullanınca yanetkisi olmuyor ama toz baya baya ishal etkisi yapip tek seferde işe yarıyor. Kullandığım toz bu. Korkumdan haftaici içemiyorum. Kabızlıktan ölüyorum icmezsem..
Yok artik bugun cocugum misal dondu kafayi yukari getirdi ayaklarini net bir yerlerde hissettimSagol kuzum Yaa bence tekme onlar canım ama dr demesi gazmış hissedersek bile anca bebek karnimizda dönerken hissedermişiz o da çok nadirmiş ben pek inanmadım
Gozun aydin canimkzlrgn05 canım listeye bir erkek daha ekle
Ahaha bence de canım yok artik dedim içimdenYok artik bugun cocugum misal dondu kafayi yukari getirdi ayaklarini net bir yerlerde hissettim
Çooookkk teşekkür ederimGozun aydin canim