2021 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    289

Benim kolik de neredeyse 6 sürdü yalniz kalmak çok zor gerçekten.hele lohusalıkta.. destek istiyor insan. Ama olumlu bi tarafı da var. Karisanin edenin yok. O konuda iyi bi bakıma.
Bizim o ilk zamanlar çile gibiydi resmen. Eşim o kadar çok etkilenmişki bu ilk dönemlerden. Senelerce 2. Yi düşünmedi.. bi türlü ikna edemedim.. 9 yılın sonunda kıyamadı çocuğa. Kardeş diye tutturunca. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Bebek kokusunu çok özledim

Evet canım biraz erken gitmişiz o yüzden tekrar çağırıyorlar. Ama ben tekrardan gitmemeye karar verdim. Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

Doktorumuz bizi ikili test ve ayrıntılı ultrason için hep perinatolojiye yönlendirdi kendisi yapmadı perinatolog da bize detaylı anlattı ikili testte 10 binde bir gibi düşük bir rakam çıkanlarda o birlik ihtimal de gerçekleşebilir yada riskli çıkanlarda hiçbir sorun da çıkmayabilir dedi o yüzden eğer şüphe varsa bir doktora daha gidilmeli bence Rabbim hepimize evlatlarını sağlıcakla kucaklamayı nasip etsin inşallah
Kesinlikle öyle.kac kişiden duydum ben ya.. kesin down sendromu teshisi konulanda bile doğum sonrası sağlıkla gelen çok örnek var.. bence de başka doktorlara gidilmesi gerek. Amin. İnşallah sağlıcakla gelir

İkinci bir doktora daha git. Üzülme sakın. Böyle diyip sapa sağlam bebisler oluyor. Yani yanılta biliyor böyle testler, detaylı ultrason.
Emmek neden istiyor biliyormusun cnm? Çünkü çok emerse bebislerin karnı ağrıyor ve tekrar memeyi verince susuyorlar. Onun ayarrinida tutturmak kolay değil. Pusetin içine yatırıp sağ sola sallayınca susuyor kolik bebekler.
Bende gece yarılarına kadar susturamamistim ve ebe önermişti ve gerçekten işe yaratmıştı.
Eki Görüntüle 2792471

Yada buda çok işe yaratmıştı bendeEki Görüntüle 2792474

Amin canım amin..

Aynen öyle ya.. Valla bu emme refleksi yüzünden acillik bile olmuştuk.ben de doymuyor zannediyordum. İstedikçe veriyordum memeyi sonra dr a gittik. Çocuk çatlayacak çok emzirmeyin mamayı da çok vermeyin. Aç olduğundan ağlamıyor emme refleksi demişti. Attığın fotoğraflar açılmıyor canım. Dosya ekle kısmından mi atiyorsun?

Özelden atim resimleri. Ordan oldu.

Evet bende yaşadım. Verdikçe e memeyi bebeğin karnı dahada çok ağrıyordu.... Ahh ahh neler neler çektim bende ama ikincide daha tecrübeliydim. Şimdi ise süper tecrübeli olacam inşallah

Benim de hedefim o. Süper anne olucam kolik molik dinlemicem. İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…