- 10 Ekim 2020
- 3.106
- 3.699
Benimde göbek deliğimin üst 3 parmagına kadar şişkin arada ordada hafif hareket var ama o kolu muhtemelen hatta doktor dirseğini bükmüş uyuyor demişti arada dedim kolu sandıgım belkide o dirsek ama aayagıda asagıda ne biliyim ki korkuyorum işte sende deyince bende rahatladım bide ben 1 haftadır vajinamda ağırlık hissediyorum sanki yani bebek yarım kiloyu gecti onun etkisi vardır mutlaka ama diyorum bu anormal mi dün bunu sormayı unuttum
Aynısı anlattığın gibi canım sol kasıkta hissediyorum tam. Ben de pztsi gittim bir hafta olacak 330 grdi. Yarın detaylimiz var bakalım ne durumdayız çok gerginim. İnşallah normaldir güzel güzel buyuyordur minik yavrumm Vajinamda ağırlık bende de var leğen kemiğinin geçtiği bölümler özellikle basi yapıyor gibi sanki ara ara yokluyor sürekli olsa zorlar ama suanlik gelip geçiyor bakalım bebiş büyüyor tabi belki benimki yarım kg olmadi ama illaki bir etkisi var yerini genişletiyor o yüzden normal. Sürekli videolar izliyorum ben de ama böyle gerçek ağızdan duyunca çok daha iyi geliyorEvet benimde sol altta canım kafasıda sag üstte gibi sanki capraz yayılmıs cocuk benim hayalimde yan yatacak hep gibiydi asagı doğru niye uzanıyor diyorum