- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
Bilek lastikleri esnek olanları alırsan birşeyokmaz canımBen de çorap konusunda tedirginim bileklerini sıkar mı diye. Ayaklı tulumların altına çorap giydirmeden kullanılmıyorsa dediğin gibi ayaksız almak çok daha mantıklı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilek lastikleri esnek olanları alırsan birşeyokmaz canımBen de çorap konusunda tedirginim bileklerini sıkar mı diye. Ayaklı tulumların altına çorap giydirmeden kullanılmıyorsa dediğin gibi ayaksız almak çok daha mantıklı
Ben de oğlumdan kalan aventleri kullanacapım canım. Benim oğlum da mama+meme bşrlşkte gitti hatta ilk 1 ay göğüs ucum çıkmadığı için sütümü sağdım biberonla verdim. 5. Ayda biberondan kendisi tiksindi ama 22 ay emdi şükür. Ben ına inanmıyorum onun için. Şuan anne memesine en yakın bu bieronu diyorlar.Bir de biberon tavsiyeniz var mi, anne memesine en yakın.. ben 9 sene önce avent kullanmıştım.hala duruyor bi tek uçları değişecek bulabilirsem. Ama o da damlatiyordu aldigimdan beri.. bi de ucu kauçuk değildi bebek biberona çabuk alışmıştı az daha beni emmiyordu 3 aylikken. Tabi o dönemde meme reddi yaşanır genelde derler ona da denk gelmiş olabilirim.. var mı ince uçlu veya güzel dediğiniz bi marka.
Kızlar bunlar favorilediklerim. Hâla alışamasam da oğlum olacak inşallah. Ben kız kiyafetlerine bayılıyorum yaa.. Özellikle şu isimli olan hastane çıkışına falan bittim.. ama onun erkekler için olanlarını hiç beğenmedim. Bi de zaten pahalı geldi. Diğerlerinin fiyatları daha uygun.arada daha da indirime girdikçe almak istiyorum. İsimli hastane çıkışı önerileriniz varsa alabilirim oğluşum için bişey beğenmiyorum bi türlü.. kızıma yaptiramadım bari buna yapayim
Benim zaten rahimi besleyen damarlarda sıkıntı var kan akışı yavaş o yüzden oksapar iğne ve ecopirin hapı bir arada kullanıyorum o yüzden biraz pinpirikliyim zaten bebeğim de artık uyku pozisyonumdan rahatsız olduğunu zaman vurmaya başlıyor27-28. Haftadan sonra sağa veya sola hafif bile olsa dönüp yatmak yeterliymiş. 27den önceki haftalarda henüz bebeğin ağırlığı o damarlara giden kanı engelleyecek kadar baskı yapmıyormuş. Dr. Banu çiftçiyi ve kağan kocatepenin videolarına bakabilirsiniz. Çok strese girmemek lazım bu konuda bence, bebek iyice büyüdüğünde zaten ona göre vücudumuz kendini ayarlıyor
Teşekkürler cevabınıza.O z
O zaman sizin adet düzneniniz etkilenmez mi zaten hadi ilaç içseniz belki de. Bence bi doktora görünün belki kist falan vardır.
Kaç senelik evlisin bilmiyorum canım ama benim eşim de öyleydi hep ben haksızdım hep ailesi haklıydı ama zamanla onlar da görüyorlar kendilerine ayrı bize ayrı davranıldığını eskiden hiç söyleyemezdim yaptıklarını şimdi hepsini söyleyebiliyorum annen şunu dedi ablan bunu dedi diye artık kim ne derse desin önce gel bana söyle bana söylemeden kendi kendini yeme diyor ama çok sabır gerekiyor zamanla evliliğe alıştıkça ve senin emeklerini gördükçe o da değişir inşallah bebeğin senin önceliğin olsun bazı şeylere kulağını tıka zamanı geldiğinde yavaş yavaş senin fikirlerini kendi fikriymiş gibi ailesiyle konuşmaya başladığında seni anladığını göreceksin en büyük tavsiyem duayı hiç bırakma hakkında hayırlı olanların en güzeli en iyisi seni bulsun inşallah canımInsallah kuzum inşallah rabbim seninde Yardimci olsun tüm annelerin yardımcısı olsun bende ilk bebegimi kaybettim ha dedm bunda dikkat edelm yok yani varsa yoksa işi gücü ailesi
Allah razı olsun kardesm benim inşallah aynı söylediğin gbi onlar hep ii çalışkan ben ama.hep.kotuyum umarım.fuzelir zamanla bak.mesela 2 gündür aramadı hiç ama ailesiyle 50.kere konusuo ve ben onun kızını karnimda taşıyorum dusuncesiz umarım bi gün beni anlar ve bi aile olablrzKaç senelik evlisin bilmiyorum canım ama benim eşim de öyleydi hep ben haksızdım hep ailesi haklıydı ama zamanla onlar da görüyorlar kendilerine ayrı bize ayrı davranıldığını eskiden hiç söyleyemezdim yaptıklarını şimdi hepsini söyleyebiliyorum annen şunu dedi ablan bunu dedi diye artık kim ne derse desin önce gel bana söyle bana söylemeden kendi kendini yeme diyor ama çok sabır gerekiyor zamanla evliliğe alıştıkça ve senin emeklerini gördükçe o da değişir inşallah bebeğin senin önceliğin olsun bazı şeylere kulağını tıka zamanı geldiğinde yavaş yavaş senin fikirlerini kendi fikriymiş gibi ailesiyle konuşmaya başladığında seni anladığını göreceksin en büyük tavsiyem duayı hiç bırakma hakkında hayırlı olanların en güzeli en iyisi seni bulsun inşallah canım
Inşallah sağlıklı gebeliktir canım evet maalesef iğneden dolayı 6 ay korunma oluyorPerşembe 614tü bugün 3 geçmiş oluyor, bugün bi sonuca bağlanır diye düşünüyorum. Bugün gideceğim canım doktora.inşaallah hayırlı haberler alırım. Çünkü zaten 3 yıldır istiyorum nasip olmuyor e dış gebelik derlerse vurulan iğneden dolayı 6 ay bebek olmasın diyorlarmış
Duymamistim bunu. Ekran görüntüsü aldım canim bi bakayim.sagolasinBen de oğlumdan kalan aventleri kullanacapım canım. Benim oğlum da mama+meme bşrlşkte gitti hatta ilk 1 ay göğüs ucum çıkmadığı için sütümü sağdım biberonla verdim. 5. Ayda biberondan kendisi tiksindi ama 22 ay emdi şükür. Ben ına inanmıyorum onun için. Şuan anne memesine en yakın bu bieronu diyorlar.
Gebelikten önce günde 1 tane içerdim şu an yokluğunu çok arıyorum.. Sen nasılsın canım ayrıntılı yaptıracak misin bu bebişteYok canım yeşilçay yasak gebelikte
Resimde belli olmuyor erkek için olanlar. Nakışlı bi yaka olmuyor falan dümdüz beyaz bişey işte genelde..Canım niye öyle diyorsun erkekler için de ne kadar şık şeyler var .
Sen sabret canım Allah sabredenlerle beraberdir Allah senin de mükâfatını elbet verecek şimdi seni cezalandırdığını falan düşünüyor olabilir ama asıl cezalandırdığı kişinin kendisi olduğunu anlayacak eşin birgün seni anlayacak o zaman sen eski sen olmayacaksın kızın seni anne yapacak ve o baba olabilmek için uğraşacak takmamak kolay değil biliyorum ama bebeğinin sağlığı için üzülmemen gerek bebeğin şuan herşeyden ve herkesten önemliAllah razı olsun kardesm benim inşallah aynı söylediğin gbi onlar hep ii çalışkan ben ama.hep.kotuyum umarım.fuzelir zamanla bak.mesela 2 gündür aramadı hiç ama ailesiyle 50.kere konusuo ve ben onun kızını karnimda taşıyorum dusuncesiz umarım bi gün beni anlar ve bi aile olablrz
Korkmayın arada öyle yapıp tedirgin ediyorlar ama sonra yine yukarıya çıkıyorlar doktorunuz yeri iyi dediyse iyidir çünkü doktorlar bir sıkıntı olduğunda hazırlıklı olalım ne olduğunu bilelim diye söylüyorlar direkKızlar günaydın Bebek hareketlerini asagıda hissettikce istemsiz korkuyorum hep göbek deliğiğimin 4-5 parmak altında tekmeleri bebegin. Dün kontrolde doktora özellikle sordum yeri iyi dedi ama neden güvenemiyorum
Evet kardesm su an tek önemli şey o kahvaltımı ettim.ilaclarimi içtim artk düşünmem bende onu bizi düşünmeyen için acı.cekmeye gerek.yokSen sabret canım Allah sabredenlerle beraberdir Allah senin de mükâfatını elbet verecek şimdi seni cezalandırdığını falan düşünüyor olabilir ama asıl cezalandırdığı kişinin kendisi olduğunu anlayacak eşin birgün seni anlayacak o zaman sen eski sen olmayacaksın kızın seni anne yapacak ve o baba olabilmek için uğraşacak takmamak kolay değil biliyorum ama bebeğinin sağlığı için üzülmemen gerek bebeğin şuan herşeyden ve herkesten önemli
Benimki hep öyle canım tekme attıgı yer sabit diyebilirim sol altta 2 haftadır falan hep tekmeleri ayagı asagıda ama hani cok mu asagıda diyorum ne bilim daha önce bu haftalara gelen gebeliğim yok cünküKorkmayın arada öyle yapıp tedirgin ediyorlar ama sonra yine yukarıya çıkıyorlar doktorunuz yeri iyi dediyse iyidir çünkü doktorlar bir sıkıntı olduğunda hazırlıklı olalım ne olduğunu bilelim diye söylüyorlar direk
Günaydınlar herkeseKızlar günaydın Bebek hareketlerini asagıda hissettikce istemsiz korkuyorum hep göbek deliğiğimin 4-5 parmak altında tekmeleri bebegin. Dün kontrolde doktora özellikle sordum yeri iyi dedi ama neden güvenemiyorum
Benimde göbek deliğimin üst 3 parmagına kadar şişkin arada ordada hafif hareket var ama o kolu muhtemelen hatta doktor dirseğini bükmüş uyuyor demişti arada dedim kolu sandıgım belkide o dirsek ama aayagıda asagıda ne biliyim ki korkuyorum işte sende deyince bende rahatladım bide ben 1 haftadır vajinamda ağırlık hissediyorum sanki yani bebek yarım kiloyu gecti onun etkisi vardır mutlaka ama diyorum bu anormal mi dün bunu sormayı unuttum[/QUOT
Günaydınlar herkese
Aynı durumdayım canım bebek aşağıda gibi geliyor bana da ama doktorum da normal demişti sen de böyle deyince biraz rahatladım çünkü bende ölçünce göbeğin dört parmak altında tam:) bildiğim kadarıyla rahmin göbek deliğine ulaşmış olması önemli. Ki benim göbek deligimde bir kaç gündür bir gerginlik var sertliği oralarda hissedebiliyorum gece de sanki iğne batıyor gibi yaptı yatarken. Dinlendim biraz oturdum bir süre sonra geçti
Benim de hep sol altta atiyo tekmeler. Arada yukarılara çıksada en cok orda rahat galibaKızlar günaydın Bebek hareketlerini asagıda hissettikce istemsiz korkuyorum hep göbek deliğiğimin 4-5 parmak altında tekmeleri bebegin. Dün kontrolde doktora özellikle sordum yeri iyi dedi ama neden güvenemiyorum
Evet benimde sol altta canım kafasıda sag üstte gibi sanki capraz yayılmıs cocuk benim hayalimde yan yatacak hep gibiydi asagı doğru niye uzanıyor diyorumBenim de hep sol altta atiyo tekmeler. Arada yukarılara çıksada en cok orda rahat galiba