Canım çok şükür iyi cıktı o kadar sevindimki senin adınaKizlaaaaarrr sonuç negatifAllah hepinizden razı olsun Dualarınıza benide kattiniz çok şükür temiz geldi
Canım çok şükür iyi cıktı o kadar sevindimki senin adınaKizlaaaaarrr sonuç negatifAllah hepinizden razı olsun Dualarınıza benide kattiniz çok şükür temiz geldi
Yaaaa oleeyyy beee cok sevndmmmKizlaaaaarrr sonuç negatifAllah hepinizden razı olsun Dualarınıza benide kattiniz çok şükür temiz geldi
Gozun aydin canim cok sevindim bak demistik sana cok sukurKizlaaaaarrr sonuç negatifAllah hepinizden razı olsun Dualarınıza benide kattiniz çok şükür temiz geldi
Ben bugün yaptırdım ateşim çıkmadı ama kolum ağrıyor.Kızlar yarın tetanoz olacağım.Ama nedense korkuyorum.Oksapar kullanıyorum.Doktorum olabilirsin dedi ama yan etkisi falan var mı?Ateş falan yazıyor.Bebeğe zararı olur mu?Yaptıranlar herhangi ağrı ateş yaşadı mı?
Oksapar kullananlara genelde önermiyolar aslındaKızlar yarın tetanoz olacağım.Ama nedense korkuyorum.Oksapar kullanıyorum.Doktorum olabilirsin dedi ama yan etkisi falan var mı?Ateş falan yazıyor.Bebeğe zararı olur mu?Yaptıranlar herhangi ağrı ateş yaşadı mı?
Üzülme cnm. Doktorlardada yanılma oluyor. Hareketli olduğu için görmemisde ola bilir. Sen güzel düşün. Bol dua edelim.Kızlar merhaba. Ben bugün aşı olmaya gittim. Sonrasında bir de doktora görünelim dedik. Doktora gittik doktor bey detaylı zamanı gelmiş isterseniz şimdi yapalım dedi. Ben aslında iki hafta sonra düşünüyordum ve detaylıyı yaptık. Her şeye güzel dedi çok mutluydum tam kalkarken üst dudağını göremedim dedi haftaya tekrar çağırdı. Böyle bir şey duyan yaşayan var mı? Moralim çok çok bozuldu. Bir de hareketlensin diye muz yemiştim. Çok hareketli dedi. Acaba çok hareketli olması etkilemiş midir?
Şükür Allahim ne mutlu tabiki yazıyorum ama korkuyorum bazen tepki almaktan ama mutlaka bir çocuğu tanımadığın birine sadaka ver canım basının gözünün bebeğin adına olsunKizlaaaaarrr sonuç negatifAllah hepinizden razı olsun Dualarınıza benide kattiniz çok şükür temiz geldi
Cnm bn yaptırdım bnde oksapar kullanyom hicbir yan etkisi olmadi 2. Doz da martim 7simde olcamKızlar yarın tetanoz olacağım.Ama nedense korkuyorum.Oksapar kullanıyorum.Doktorum olabilirsin dedi ama yan etkisi falan var mı?Ateş falan yazıyor.Bebeğe zararı olur mu?Yaptıranlar herhangi ağrı ateş yaşadı mı?
İnşallah yoktur dualarımız senin için inşallahKızlar merhaba. Ben bugün aşı olmaya gittim. Sonrasında bir de doktora görünelim dedik. Doktora gittik doktor bey detaylı zamanı gelmiş isterseniz şimdi yapalım dedi. Ben aslında iki hafta sonra düşünüyordum ve detaylıyı yaptık. Her şeye güzel dedi çok mutluydum tam kalkarken üst dudağını göremedim dedi haftaya tekrar çağırdı. Böyle bir şey duyan yaşayan var mı? Moralim çok çok bozuldu. Bir de hareketlensin diye muz yemiştim. Çok hareketli dedi. Acaba çok hareketli olması etkilemiş midir?
İyi çok şükür.Doktoruma tam ayak üstü sorabildim.Olabilirsin dedi ama evham yaptım yine.Teşekkür ederimCnm bn yaptırdım bnde oksapar kullanyom hicbir yan etkisi olmadi 2. Doz da martim 7simde olcam
Ben razıyım ağrıya.Bebeğe bir şey olmasın da.Zaten Oksapar kullanmaktan her yerim delik deşik oldu bir eksik bir fazla farketmezBen bugün yaptırdım ateşim çıkmadı ama kolum ağrıyor.
Canımm çöl sevindim hadi gözün aydinKizlaaaaarrr sonuç negatifAllah hepinizden razı olsun Dualarınıza benide kattiniz çok şükür temiz geldi
İnşallah tavşan dudaktan korktum ama doktor yok öyle bir şey dedi. İnşallah yokturÜzülme cnm. Doktorlardada yanılma oluyor. Hareketli olduğu için görmemisde ola bilir. Sen güzel düşün. Bol dua edelim.
biz şırnaktayız imkanlar da burada çok kısıtlı detaylı 15 dk sürdü. Ben de 24. Haftada doğum iznine çıkarsam Ankara’ya gideceğim belki orada doğru düzgün bilgi verirlerİnşallah yoktur dualarımız senin için inşallah
Olmadı başka bir doktar git
Ben devlet hastanesi gittim detaylı için kendileri bakıp ropor verdiler o yüzden bilgim yok
Canım ben oldum kol ağrısı oldu bide ondanmı bilmiyorum iki günde hafif halsizlik vardı bende bebege bi yan etkisi yok canımKızlar yarın tetanoz olacağım.Ama nedense korkuyorum.Oksapar kullanıyorum.Doktorum olabilirsin dedi ama yan etkisi falan var mı?Ateş falan yazıyor.Bebeğe zararı olur mu?Yaptıranlar herhangi ağrı ateş yaşadı mı?
Haketli olmasından olabilir canım sen üzme kendini rabbim hepimizin evlatlarını korusun insallahKızlar merhaba. Ben bugün aşı olmaya gittim. Sonrasında bir de doktora görünelim dedik. Doktora gittik doktor bey detaylı zamanı gelmiş isterseniz şimdi yapalım dedi. Ben aslında iki hafta sonra düşünüyordum ve detaylıyı yaptık. Her şeye güzel dedi çok mutluydum tam kalkarken üst dudağını göremedim dedi haftaya tekrar çağırdı. Böyle bir şey duyan yaşayan var mı? Moralim çok çok bozuldu. Bir de hareketlensin diye muz yemiştim. Çok hareketli dedi. Acaba çok hareketli olması etkilemiş midir?