Kaç gün var bata?Yaa ne güzel doktor bakıyorsunuz :)
Çift çizgiyi bekliyorum ben dahaa
8 haziran bat benimKaç gün var bata?
Artık negatif olursa 2021 Mart anneleri oda olmadı 2021 Nisan anneleri şeklinde devam ederim :))))8 haziran bat benim
Varmış daha hayırlısı olsunArtık negatif olursa 2021 Mart anneleri oda olmadı 2021 Nisan anneleri şeklinde devam ederim :))))
Hayırlı olsun :) ne güzel hamilelik en güzeli doğruca başlıyoruz asıl işeBu sabah öğrendim. İlk bebeğim olacak, yerimde duramıyorum. Sürekli ağlıyor ve kahkaha atıyorum.
Anladım istiyorsanız olur inşallahVarmış daha hayırlısı olsunbenim de yarın bat günü sabah test yapıcam olsa da olmasa da doktora gitmeyi planlıyorum da o yüzden tavsiye sormuştum
Tebrik ederimBu sabah öğrendim. İlk bebeğim olacak, yerimde duramıyorum. Sürekli ağlıyor ve kahkaha atıyorum.
Tebrik ederim rabbim kucağınıza sağlıklı bir şekilde almayı nasip etsinBu sabah öğrendim. İlk bebeğim olacak, yerimde duramıyorum. Sürekli ağlıyor ve kahkaha atıyorum.
Tebrikler saglıcakla gelsin inşallahBu sabah öğrendim. İlk bebeğim olacak, yerimde duramıyorum. Sürekli ağlıyor ve kahkaha atıyorum.
Canım bı kan versen belki gec dollenmedır, inş heersey güzel olurSelamlar kızlar.. İki gün önce yaptığım gebelik testinde silik çizgiyi gördüm. Koyulasma yi görmeden sevinmek istemedim. Bugün bat günüm. Bugün test yapıp buraya güzel haberi yazmaya karar vermiştim kendimce. Ancak test koyulasmamisti. İki gün önceyle aynı renk çıktı. Aradaki tek fark ilk testte gece su icmemeye dikkat etmiştim. Normalde çok su içen biriyim. Bu gece baya şu içmiştim ve idrar öncekine göre seyreltikti rengi açıkti baya. Yine de koyulasma olması gerekmez miydi? Bubyasanabilen bir durum mu yoksa bir şeylerden suphelenmeli miyim?
Adet gününde yada birkaç gün geçince kesin olarak cikiyorMerhabalar yeni topik hayırlı olsun. Bat 28 30 mayıs. En son 2 mayısta adet oldum. 2 3 gündür ilişki sırasında kasık ağrım var. Bugün şişkinlik ve kasıkta sızı var. Akşam üstü kaset test yaptım negatif. Eğer adet olmazsam bir dahakini ne zaman yapsam çıkar?
Benimki de bat gününde böyle çıktı. Bence koyulasmasi için birkaç gün geçmesi lazım. Bende başka test olmadığı için yapamadım başka bekliyorum şimdi 2 gün gectiSelamlar kızlar.. İki gün önce yaptığım gebelik testinde silik çizgiyi gördüm. Koyulasma yi görmeden sevinmek istemedim. Bugün bat günüm. Bugün test yapıp buraya güzel haberi yazmaya karar vermiştim kendimce. Ancak test koyulasmamisti. İki gün önceyle aynı renk çıktı. Aradaki tek fark ilk testte gece su icmemeye dikkat etmiştim. Normalde çok su içen biriyim. Bu gece baya şu içmiştim ve idrar öncekine göre seyreltikti rengi açıkti baya. Yine de koyulasma olması gerekmez miydi? Bubyasanabilen bir durum mu yoksa bir şeylerden suphelenmeli miyim?
Bende böyle görmüştüm doktor geç döllenme olduğunu söylemişti kan testi ile kesinleşirSelamlar kızlar.. İki gün önce yaptığım gebelik testinde silik çizgiyi gördüm. Koyulasma yi görmeden sevinmek istemedim. Bugün bat günüm. Bugün test yapıp buraya güzel haberi yazmaya karar vermiştim kendimce. Ancak test koyulasmamisti. İki gün önceyle aynı renk çıktı. Aradaki tek fark ilk testte gece su icmemeye dikkat etmiştim. Normalde çok su içen biriyim. Bu gece baya şu içmiştim ve idrar öncekine göre seyreltikti rengi açıkti baya. Yine de koyulasma olması gerekmez miydi? Bubyasanabilen bir durum mu yoksa bir şeylerden suphelenmeli miyim?
3 gün bekleyin derimMerhabalar yeni topik hayırlı olsun. Bat 28 30 mayıs. En son 2 mayısta adet oldum. 2 3 gündür ilişki sırasında kasık ağrım var. Bugün şişkinlik ve kasıkta sızı var. Akşam üstü kaset test yaptım negatif. Eğer adet olmazsam bir dahakini ne zaman yapsam çıkar?
Aynen bende de başka test yok olsa da yine bekleyip yapmak gerek anladığım kadarıyla daha koyu görmek içinBenimki de bat gününde böyle çıktı. Bence koyulasmasi için birkaç gün geçmesi lazım. Bende başka test olmadığı için yapamadım başka bekliyorum şimdi 2 gün gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?