- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
4+3 canımKaçıncı haftadasiniz
Tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşkızlar benim sat yarın iki gün önce testte gördüm ikinci çizgiyi bugünkü testimi de ekliyorum kana gitmedim çok kayıplar yaşadım en son aralıkta kimyasal oldu o yüzden çok fazla umutlanmak ta istemiyorum hayırlısı diyelim 1 tane de kızım var çok şükür.Eki Görüntüle 2641318
Tebrik ederimSelam kızlar ben bugün doktora gittim şükürler olsun keseyi gördük haftayada bebeği görmeye gidicem İnş darısı tüm isteyen herkese
Kaçıncı haftada kalp atışı duyuluyor bişey söylendi mi4+3 canım
Sağlıkla gelsin inşallahkızlar benim sat yarın iki gün önce testte gördüm ikinci çizgiyi bugünkü testimi de ekliyorum kana gitmedim çok kayıplar yaşadım en son aralıkta kimyasal oldu o yüzden çok fazla umutlanmak ta istemiyorum hayırlısı diyelim 1 tane de kızım var çok şükür.Eki Görüntüle 2641318
Kimyasal olduğu nasıl anlasiliyor testle mikızlar benim sat yarın iki gün önce testte gördüm ikinci çizgiyi bugünkü testimi de ekliyorum kana gitmedim çok kayıplar yaşadım en son aralıkta kimyasal oldu o yüzden çok fazla umutlanmak ta istemiyorum hayırlısı diyelim 1 tane de kızım var çok şükür.Eki Görüntüle 2641318
Hamilelik takvimini profilinizden ayarlayabilirsiniz. Takip etmesi eğlenceli olur.4+3 canım
Kalp atışını duyduktan sonra yapacağı.Hamilelik takvimini profilinizden ayarlayabilirsiniz. Takip etmesi eğlenceli olur.
Selam kızlar ben bugün doktora gittim şükürler olsun keseyi gördük hi
4+3 canım
Karından baktı ama idrar torbası boş olduğu için rahim bile düzgün göremedik vajinal baktı orda gördükKarından mı göründü canım
Ben Ankara’dayım. Henüz araştırmaya geçemedim doktor için. Virüs tedirginliği hastanelerden soğuttu. Çocuklar için sokağa çıkma yasağı var ve onları bırakacak kimsem yok.Ankara'daki anneler kontroller için nereye gidiyorsunuz ya da nereye gitmeyi düşünüyorsunuz? Ankara Tıpta Esra Çetinkaya hoca vardı hala devam ediyor mu bilginiz var mı.?
hayır değerim 600 e kadar çıktı ama 6.gün regli başladı ve dr a gittiğimde kese yoktu kan verdim hcg 80 e düşmüştü kimyasal gebelikte kese oluşmadan regli olursun ve bebek yerleşmeden hamilelik sonlanır.Kimyasal olduğu nasıl anlasiliyor testle mi
Doktorların adetten 1 hafta geçince test yapması bu yüzden demek ki.hayır değerim 600 e kadar çıktı ama 6.gün regli başladı ve dr a gittiğimde kese yoktu kan verdim hcg 80 e düşmüştü kimyasal gebelikte kese oluşmadan regli olursun ve bebek yerleşmeden hamilelik sonlanır.
Tabıkıde bunum endişesi var ama ıns rabbım bizlere güc verr de hakkından gelırızŞuna çok inanıyorum biZ ne kadar istersek isteyelim yahut istemeyelim, Rabbim istediğinde hayırlı vakitte veriyor. Üçüz kaybınıza üzüldüm. Rabbim diğer evlatlarınıza sağlık uzun ömür versin. Siz de benim gibi endişeli misiniz? Hakkıyla yetebilmek, büyütebilmek açısından...
Daha önce nerede doğum yapmıştınız acaba memnun kalmış mıydınız?Ben Ankara’dayım. Henüz araştırmaya geçemedim doktor için. Virüs tedirginliği hastanelerden soğuttu. Çocuklar için sokağa çıkma yasağı var ve onları bırakacak kimsem yok.
Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsinkızlar benim sat yarın iki gün önce testte gördüm ikinci çizgiyi bugünkü testimi de ekliyorum kana gitmedim çok kayıplar yaşadım en son aralıkta kimyasal oldu o yüzden çok fazla umutlanmak ta istemiyorum hayırlısı diyelim 1 tane de kızım var çok şükür.Eki Görüntüle 2641318
Önceki doğumlarda Ankara’da değildim,tayinci olduğumuz için. Ankara’da önerilere ben de açığım.Daha önce nerede doğum yapmıştınız acaba memnun kalmış mıydınız?
Yaa ne güzel doktor bakıyorsunuz :)Önceki doğumlarda Ankara’da değildim,tayinci olduğumuz için. Ankara’da önerilere ben de açığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?