2021 Şubat Anneleri

kızlar benim sat yarın iki gün önce testte gördüm ikinci çizgiyi bugünkü testimi de ekliyorum kana gitmedim çok kayıplar yaşadım en son aralıkta kimyasal oldu o yüzden çok fazla umutlanmak ta istemiyorum hayırlısı diyelim 1 tane de kızım var çok şükür.

Tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş

Sağlıkla gelsin inşallah

Kimyasal olduğu nasıl anlasiliyor testle mi

Ankara'daki anneler kontroller için nereye gidiyorsunuz ya da nereye gitmeyi düşünüyorsunuz? Ankara Tıpta Esra Çetinkaya hoca vardı hala devam ediyor mu bilginiz var mı.?

Ankara'daki anneler kontroller için nereye gidiyorsunuz ya da nereye gitmeyi düşünüyorsunuz? Ankara Tıpta Esra Çetinkaya hoca vardı hala devam ediyor mu bilginiz var mı.?
Ben Ankara’dayım. Henüz araştırmaya geçemedim doktor için. Virüs tedirginliği hastanelerden soğuttu. Çocuklar için sokağa çıkma yasağı var ve onları bırakacak kimsem yok.

Doktorların adetten 1 hafta geçince test yapması bu yüzden demek ki.
Allah hepimizi korusun böyle biseyden

Tabıkıde bunum endişesi var ama ıns rabbım bizlere güc verr de hakkından gelırız

Ben Ankara’dayım. Henüz araştırmaya geçemedim doktor için. Virüs tedirginliği hastanelerden soğuttu. Çocuklar için sokağa çıkma yasağı var ve onları bırakacak kimsem yok.
Daha önce nerede doğum yapmıştınız acaba memnun kalmış mıydınız?

Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…