• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2021 Şubat Anneleri

kızlar benim sat yarın iki gün önce testte gördüm ikinci çizgiyi bugünkü testimi de ekliyorum kana gitmedim çok kayıplar yaşadım en son aralıkta kimyasal oldu o yüzden çok fazla umutlanmak ta istemiyorum hayırlısı diyelim 1 tane de kızım var çok şükür.
WhatsApp Image 2020-05-29 at 11.37.16.webp

kızlar benim sat yarın iki gün önce testte gördüm ikinci çizgiyi bugünkü testimi de ekliyorum kana gitmedim çok kayıplar yaşadım en son aralıkta kimyasal oldu o yüzden çok fazla umutlanmak ta istemiyorum hayırlısı diyelim 1 tane de kızım var çok şükür.Eki Görüntüle 2641318
Tebrik ederim Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inş

kızlar benim sat yarın iki gün önce testte gördüm ikinci çizgiyi bugünkü testimi de ekliyorum kana gitmedim çok kayıplar yaşadım en son aralıkta kimyasal oldu o yüzden çok fazla umutlanmak ta istemiyorum hayırlısı diyelim 1 tane de kızım var çok şükür.Eki Görüntüle 2641318
Sağlıkla gelsin inşallah💜

Kimyasal olduğu nasıl anlasiliyor testle mi

Ankara'daki anneler kontroller için nereye gidiyorsunuz ya da nereye gitmeyi düşünüyorsunuz? Ankara Tıpta Esra Çetinkaya hoca vardı hala devam ediyor mu bilginiz var mı.?

Ankara'daki anneler kontroller için nereye gidiyorsunuz ya da nereye gitmeyi düşünüyorsunuz? Ankara Tıpta Esra Çetinkaya hoca vardı hala devam ediyor mu bilginiz var mı.?
Ben Ankara’dayım. Henüz araştırmaya geçemedim doktor için. Virüs tedirginliği hastanelerden soğuttu. Çocuklar için sokağa çıkma yasağı var ve onları bırakacak kimsem yok.

hayır değerim 600 e kadar çıktı ama 6.gün regli başladı ve dr a gittiğimde kese yoktu kan verdim hcg 80 e düşmüştü kimyasal gebelikte kese oluşmadan regli olursun ve bebek yerleşmeden hamilelik sonlanır.
Doktorların adetten 1 hafta geçince test yapması bu yüzden demek ki.
Allah hepimizi korusun böyle biseyden :(

Şuna çok inanıyorum biZ ne kadar istersek isteyelim yahut istemeyelim, Rabbim istediğinde hayırlı vakitte veriyor. Üçüz kaybınıza üzüldüm. Rabbim diğer evlatlarınıza sağlık uzun ömür versin. Siz de benim gibi endişeli misiniz? Hakkıyla yetebilmek, büyütebilmek açısından...
Tabıkıde bunum endişesi var ama ıns rabbım bizlere güc verr de hakkından gelırız

Ben Ankara’dayım. Henüz araştırmaya geçemedim doktor için. Virüs tedirginliği hastanelerden soğuttu. Çocuklar için sokağa çıkma yasağı var ve onları bırakacak kimsem yok.
Daha önce nerede doğum yapmıştınız acaba memnun kalmış mıydınız?

Hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Back
X